dinsdag 30 januari 2024

ik denk of beter voel nu dat als mercurius tegen venus gebotst was, zoals de maan tegen tegen de aarde, dat we dan een zusterplaneet met leven gehad hadden, maar dat weet ik niet 100% zeker .. ik ben nu voor 80% zeker dat als mercurius tegen venus gebotst was, dat we dan een zusterplaneet met heel ander ~misschien wel mooier en beter~ feeën leven gehad hadden .... wat een vernielend verwoestend verwaand verrot dood en verderf varken, de mens, op planeet aarde (99% van de genen van de mens stemmen overeen met die van het varken, 98% met die van de apen)

 

ik bleif mooi in me bed tot 14.00 uur of beter 14.30 of als Strepy miauwt ken ik je wel fertelle 

15.10 uur en weer geheel hersteld van 1 van de zwaarste psy paddestoelen ervaringen ooit, 

het bovenstaande is waar, van venus en mercurius en dat dat een veel betere wereld was geweest dan de onze .... de oudere zus van willem frederik hermans was geniaal, zelfmoord gepleegd vanwege de nazi duitsers .. de oudere zus van david hoogeveen was geniaal, ge aborteerd door annemieke ..

"we" zouden "net zo goed" kunnen zijn (als het goede en betere of de oudere zus van wf hermans en van david hoogeveen of als maan mercurius en planeet venus leven), jammer, maar helaas ? 

denk en voel van niet als we nu maar eens einde lijk eensgezind iets moois en goed willen 

god verdomme 

en er MOETEN plaatsen in het heelal zijn waar er twee planeten als de aarde en venus leven "hebben".. voor zover, de arrogantie 😱😱🙀🙀, de zon geen leven zou hebben, zie de zonnevlieg, een leven dat de mensen niet kennen van zeker 8 miljard jaar, levend zolang als de zon leeft, maar het is een helium ~ waterstof verbrandings leven wat of dat zich maximaal 1 miljoen kilometer van de buitenste verbrandingsring van de zon kan verwijderen .. dit is psy paddestoelen speculatie die waar zou kunnen zijn, net zoals venus en maan mercurius een tweede planeet in een zonnestelsel met leven had kunnen zijn .. mars schijnt of blijkt zelfs ook leven te hebben gehad ..

.. zo is dat gore varken mens nou, zo ben ik nou, zo denken, de aarde vanwege zogenaamd "leven" hoger achten dan venus of de zon, maar dat doe ik helemaal niet ! 

Mercurius is de planeet in het zonnestelsel met de kleinste en snelste baan om de zon. Het is de kleinste van de acht planeten, nauwelijks groter dan de Maan. Het is net als de Aarde een terrestrische planeet, met een vast oppervlak dat lijkt op de Maan. Opmerkelijk is dat deze kleine planeet een sterk magnetisch veld heeft 

Venus is iets kleiner dan de Aarde1De diameter van Venus is ongeveer 95% van die van de Aarde, terwijl de massa van Venus ongeveer 81% van die van de Aarde is1Qua grootte, massa en samenstelling lijken Venus en de Aarde veel op elkaar2De straal van Venus bedraagt 6052 kilometer en de massa van Venus is 4.8675 * 10 24 kg. Dit betekent dat Venus ongeveer 0,9499 * de grootte van de Aarde heeft en 0,815 * de massa ....... met een krachtiger groter Mercurius met dat magnetische veld, was Venus "meer" geweest dan de aarde ?? Wat hep dat nou voor zin, het is niet gebeurd, dus waar hebben we het dan over 








Geen opmerkingen:

Een reactie posten