maandag 8 januari 2024

Wanneer geven ze einde lijk die vetgemeste vadzo's piggies willy, maksie cosi hebbie en beatriksie niksie die welverdiende keiharde trap voor de onsmakelijk hebberige bezitterige oranje na ss au junta zorreguieta zwijne reet .... Al die miserabele ijdele verwaande vervloekte doodzieke klein zielige klein burger lijke hebberige bezitterige nuffige moralistische kakelende knorrende blaffende snaterende sissende piepende egootjes .. die boofendien ook nog es denke gotjes te sein

 

En dat sommige krengen zoals birgit mushy mar(k)t en lydia myyoga nooit meer zullen veranderen omdat ze naar hun aard their own shitty rules adoring abiding conceited cackling conformist chicken cuntss zijn is ook een nare gedachte, omdat hieronder nog veel naardere krengen genoemd worden, van martha neeter braaksma (zeg dat wel, braak maar raak van die ssmerigste kutkotss) via melania trump, de dochters en vriendin te zwitserland van greedy possessive putain poetin en edith tabak dsm mammon kanker kreng schippers tot barbara van de kutkots rotkop grien(d) 

pia de jong ("vrouw van of met robbert dijkgraaf") schrijft goed, relativeert zichzelf behoorlijk binnen 16 bladzijdes ..... ik ben management consultant "regelmatig vraag ik me af waar ik mee bezig ben. Vooral als ik weer eens bluf dat ik de oplossing weet of me verschuil achter algemene waarheden. Ik ben een meester in het ophouden van de schone schijn" schrijft ze ..... om vervolgens daar het recht aan te ontlenen om verwaand en verwend vele moralistische nuffige vooroordelen over mannen te spuien binnen diezelfde 16 bladzijdes, ik zal het binnen een uur (niet volledig) gelezen hebben, maar die eerste indruk zal vermoedelijk blijven bestaan

11.18 uur, 8 januari 2024 (niemand weet of jeeeee zis grist us toen geboren is, alle verhalen over je zus, waar nare hypocriete huichelende doodse griezel andries knevel zo mee dweept, zijn door gelovige monniken 50 tot 150 jaar na zijn dood geschreven) 

12.22 uur het is een goed geschreven boek, 7plus, beter dan connie palmen en vele anderen .. toch ook dat verwaande verwende ijdele vrouwen d'66 robbert dijkgraaf toontje overal, eerst twee zoons gekregen, dan een dochter, Charlotte, zo heet het boek ook, met leukemie. Ze komt uit de welvarende zelfgenoegzame zelfvoldane kaste, net zoals, als ik de passages over robbert dijkgraaf lees, enigszins autistische lieve alleen maar rekenende en hard werkende (nooit thuis, vlucht in se nikserige ijdele werk blijkbaar) aan zijn theorie over het heelal robbert (en ik, menno, kom ook uit die luxe kaste !). 

4 of 5 alinea's over het geloof, dat haar vader met god spreekt en bidt over charlotte en dat een hoer die tegenover haar woont elke dag een kaarsje voor charlotte aan steekt. 

Na die opmerking dat het goed geschreven is, meen ik dus ook daaraan het recht te ontlenen om het verder neer te sabelen : naast vooroordelen over mannen lijkt het alsof mannen voor pia de jong bestaan, zo komt het een heel klein beetje over, of alsof ik dat erin wil zien, ja, het is meer dat laatste, door die krengen die mij de afgelopen 6 jaar mishandeld hebben wil ik vrouwen niet meer als goed zien, op de hieronder positief genoemden na. 

En toen david als 1 jarige 1 dag ziek was, was dat een hel voor me, als je 1 jaar met een ziek kind te maken hebt, waarvan iedereen, alle doktoren, zeggen dat ze binnen een jaar dood zal zijn, man, niet te doen, niet te verdragen. 

10.000den ouders in hol land hebben kinderen met gezondheidsproblemen, pia de jong mag en kan er een goed boek over schrijven met bovendien een happy "end", charlotte geneest van leukemie, jammer dat de familie niet meer met vrijheid, gelijkwaardigheid en sociale solidariteit bezig is in plaats van verwaande ijdelheid, het boek werkt vooroordelen bij eerste oppervlakkige lezing tegen mannen in de hand, behalve tegen robbert, hoewel bovengenoemde indruk van hem versterkt wordt door het boek, waarom "krijgt" een vuilnisman of een verhuizer 1800 eur netto per maand en geen vast contract (en is er nu in den haag dus niet aan een geschikte woning te komen) en waarom krijgt robbert dijkgraaf voor autistische zinloze berekeningen van het heelal rond de 220.000 eur per jaar tot veel meer bij harvard en daarna (de meest luxe baan, minister, dienaar van sich selluf) ongetwijfeld ook. Dat is onjuist en heel verkeerd. Vuilnisman, verhuizer of bouwer zijn is veel en veel zwaarder echt werk en dat is de ellende en vloek van de (rijks)overheid en die mammon krrrrengen van de vvd, cda, bidet baudet, wilders, d'66, pvda, groen links, heel de politiek en de meerderheid van de ambtenaren, zich superieur wanen aan vuilnismannen, verhuizers, verplegers, bouwers, loodgieters, echte werkers.  

so, in 1 uur tijd een boek van 243 bladzijdes gelezen .... en ik sal geen tweede boek van haar lesen, maar ik hep al soveel nog te lesen, dat keun jeuh jeuh niet veursteulleuh ..

@@@@@@@



Inderdaad zei ik ook "so" bij de derde keer sex met annemieke, van "so, van dat kwakkie ben ik ook weer af, toedeledokie !"






Geen opmerkingen:

Een reactie posten