maandag 15 januari 2024

Iryna turned to the rear balconies and said, ''I hope you like my arse' .. the public went beserk, i can tell ya .. Sometimes answers are simple if you just look in the right place. Sex and erection, a blessing and a curse .. ik ben erg blij dat ik me sinds november 2022 in toenemende mate sexueel voel .. als je asexueel bent, zoals ik tussen 2011 en 2018 enigszins geworden was, gebruikte bijna altijd micro dosering cialis in die tijd voor sex en had dat ook nodig, vind ik het natuurlijke verlangen naar sex dat ik nu voel veel en veel prettiger, van de negatief genoemden word ik a sexueel KENNIE SCHELIE, KENNIE SCHELIE !

Vanwege dat sterke magnetische veld, denk ik nu dat er aan de schaduwzijde van Mercurius wel sterren zichtbaar zijn, maar begrijpen waarom doe ik niet. https://nl.wikipedia.org/wiki/Mercurius_(planeet)

Vond het leuk dat ik gisteren, zondag, rond 18.30 Victoria, Aga en Carolina zag in de groszek supermarkt en dat ze lachten om mijn grapjes, ben ook maar mens(je). 

Mercurius is de planeet in het zonnestelsel met de kleinste en snelste baan om de zon. Het is de kleinste van de acht planeten, nauwelijks groter dan de Maan.[1] Het is net als de Aarde een terrestrische planeet, met een vast oppervlak dat lijkt op de Maan. Opmerkelijk is dat deze kleine planeet een sterk magnetisch veld vertoont. Manen heeft Mercurius niet.

Omdat hij zichtbaar is met het blote oog wisten de Assyriërs en Sumeriërs al van zijn snelle omloop en associeerden ze hem met een snelle god. In de Romeinse mythologie gold dit ook en werd hij verbonden met de god Mercurius.


Mercurius kent enorme temperatuurverschillen tussen dag en nacht. Overdag loopt de temperatuur op tot zo'n 700 K (427 °C), overigens minder hoog dan op Venus, en 's nachts daalt zij tot 100 K (−170 °C). Een oorzaak hiervan ligt in de rotatietijd: een aswenteling duurt ruim 58 aardse dagen (2/3 van de omlooptijd). In combinatie met de omloop om de zon in 88 dagen duurt één dag op Mercurius ruim 176 aardse dagen. Vroeger dacht men dat de rotatieperiode ook 88 dagen bedroeg. De hoogte van de maximumtemperatuur komt door de relatief korte afstand tot de zon en de grote verschillen door het (vrijwel) ontbreken van een atmosfeer.[5] Het zonlicht op Mercurius' oppervlak is ongeveer negen keer zo intens als op de Aarde, omdat Mercurius drie keer zo dicht bij de zon staat.  






Ook vreemd, op de ansichtkaart heet dit schilderij “paradijs” en bij de varia kunst expositie Loosduinen heet dit schilderij “na de zondeval” , enige waar de dame bloot afgebeeld staat en wat heeft Ruud Becker, groots kunstenaar ook, ze, de dames, bijzondere hoofden mee gegeven 😱😱

ik vind de humor(t) van vrouwen te vaak niet leuk, plagerige pesterige leedvermaak humor, heb veel gelachen om Birgitte Kaandorp, 2 Amerikaanse cabaretièr(e)s zijn briljant, helaas de naam kwijt, en de humor van onder andere Margalith, Iryna en zo is geniaal en heel anders en nieuw voor me, maar moet toch veel meer of inzake Margalith en Iryna net zoveel maar anders lachen om mannen, vond dat leuker, danny snoek kon me in 2018~2019 ook enorm laten lachen, nu niet meer, en van david soms ook zo'n geweldige fietsen makers grap 







Sinds drie maanden is uit mijn appartement verdwenen een mooie koperen romeinse legionair armband, ik vermoed dat eline die bij haar voorlopig laatste bezoek aan mij gejat heeft, maar hij kan nog ergens onder gerold zijn, hoewel ik al drie dagen ernaar zoek, er is 1 sok verdwenen van de waslijn en dat soort dingen is zo vaak gebeurd, dus daar is niks aan de hand, 1 gram psy truffels zijn verdwenen, die kan ik zelf per ongeluk in de prullebak gegooid hebben, maar er zijn 5 spulletjes op een vreemde manier verdwenen, waardoor ik af en toe denk dat er iemand mijn appartement binnen komt en ik heb geen zin in telkens een plakkertje op de deur doen of zoiets en ik hou het er nu maar op dat dat een waanidee is .. 

ik weet wel zeker dat david mijn mooie puma schoenen in 2019 kapot gesneden heeft, gratis gemaakt door de vriendelijke schoenmaker op het de savornin lohman plein (ook zo vreemd) en dat er toen echt nare zaken gebeurd zijn, van je familie moet je het hebben, zijn vriendin heeft geroddeld tegen de goorste smerigste krengen van fivoor bv en poes Clankie geen water gegeven, waardoor ze een week later stierf, eline zou voor clankie zorgen en daarom is het terecht dat ik ze, eline, david en sjuul en passief annemieke haat, stijn had mijn keukenkraan kapot gemaakt, maar die kon ik binnen 4 minuten herstellen .. 3 maanden met david samen wonen in 2019, hij was 19 jaar, omdat annemieke er niet meer tegen kon was een ramp, hij gedroeg zich expres walgelijk en onaangenaam, ook davidje kutje zal ik voor de rest van mijn leven haat voor voelen naast de begrijpelijke liefde voor een zoon en hij heeft zeker ook goede dingen voor me gedaan .... en dan nu continu op zo'n belerend eline moralistisch nuffig verwaand kut eende toontje vertellen dat het allemaal aan mij ligt, puke, vomit and diarrhoea on that little ass hole, 

waarschijnlijk ook nog omdat hij een politieman terecht een klap gaf die hem gewelddadig naar de grond duwde en die valsse lafbek gaat dan met zijn liegende collega aangifte doen, sielige slachtoffer krengetjes bij de politie, en dan de vvd maar janken dat tegen ambulance personeel en agenten enige vorm van protest of weerstand zwaar wordt bestraft, de ergste misdadigers en criminelen, de vvd crimineelies smit kroes, en maar liegen, huichelen en aan sex doen met andere witte boorden moordende griezels, dat zo sspannend vinden, net zoals mabel wisse smit, mogelijk familie van neelie, indirect vast wel vvd familie, met de dominee, stinkend smerige kutkotss weive krrrengen (tegen ambulance personeel is straf terecht, dat is 2 keer het afgelopen jaar gebeurd, per ongeluk door de stress en de drukte bij een ongeluk en laat de telegraaf~vvd~rechtss ssnurkend hol land dat aangrijpen om de politie~varkens~honden (animal farm, lees de samenvatting van dat boek of zie de top tekenfilm !) extra in bescherming te nemen (en wat integere goede politie mensen door maken is een hel, ik zou daar dus nu nooit kunnen werken, waarschijnlijk wel van 1970 tot 2001 ongeveer) 

forget about it is easy to say en ik kan bij ze zijn zonder daar kwaad over te worden, alleen zal ik ze weinig tot niet meer zien, ik ben er klaar mee, met die valse laffe kuttenblubber ..... en ik maakte van 2018 tot juli 2020 een mooiste periode in mijn leven mee (toen die krengen ellende hierboven gebeurde) en sinds november 2022, vakantie in Lissabon met eline ook weer een mooiste periode in mijn leven met teveel onrust van ijdele leeghoofdige niets beters te doen hebbende valse laffe zelfgenoegzame verwaande verrotte doodse krengen  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten