donderdag 1 februari 2024

So far, so good, alleeen so genant dom, so stupideuh, maarreuh euh euh kankerrrreuh tocheuh allemaaleuh eeneuh euh euh heu tyfuseuh eindeuh oppeuh .. Rode wijn met camembert (of gerookte zalm), een afschuwelijke combinatie, een voordeel is, net zoals een matig smakende wijn, dat ik er maar 1 klein glaasje van neem, want per saldo is alcohol giftig .... hoewel de duitsers en in het algemeen in de middeleeuwen, reinheitsgebot, licht alcoholisch werd gedronken opdat alle kwalijke bacteriën ook dood waren, het schijnt dat mensen die reinheitsgebot bier dronken niet de zwarte pest kregen, bijvoorbeeld, maar van dit laatste ben ik niet zeker, ik heb ooit eens zoiets gelezen ..

De schijn ~ schijt zekerheid van verstarde regeltjess in krielkippie rottie koppie barbie van de grienie lijkie .. 

Waarom moet er telkens om de 5 of 10 jaar een nieuw rijbewijs af gegeven worden ? Verdien model van de voze vieze domme vvd varkens .. 

Volgens mij gaan dennebomen met kluit voor kerst ook allemaal dood, ik heb er 5 maal met kerst 1 in de tuin (het tuintje, 360 vierkante meter) geplant van de kruisbeklaan 43, chique dure Vogelwijk, Den Haag, vooral woningen van 1 miljoen eur en meer nu met teveel patserige nouveau riche zoals ooit "laurentrientje nicotientje petraatje met dat volle stinkend smerige huichelbekkie brinkhorst, heur, heur d'66", ik geloof dat 1 van de 5 kerstbomen het overleefd heeft, mensen zijn geldbeluste hebzuchtige bezitterige gore smerige mammon kanker varkens zoals oranje na ss au zwijnekutje beatriks niks, piggy willy, edith tyfus rokers smokers teef schippers, de volledige vvd en cda en rechts van 2003 en daarna tot en met nu, of in ieder geval ruim 80 % van die liegende griezels, ik heb nu een kerstboom met kluit op mijn balkon staan, op straat gevonden, volgens mij overleeft ze het hebzuchtige geldbeluste verwaande verrotte domme mammon kanker lijder mensvarken ook niet .. slechts op geldelijk gewin uit en gegarandeerd dood gaande dennebomen verkopen opdat ze volgend jaar weer aan het domme gelovige hypocriete huichelende slappe slijmende volk een denneboom kenne verkopen ..

 

auti sm .. Wanneer maakt stjtom sjnaterend hypocriet huichelend eendekutje eline cornelia hoogeveen (dacht het niet, laagste blubber veen sal je bedoele), 12-11-2001, den haag einde lijk plaats voor Stijn (en als hij dat wil zijn Roemeense vriendin) Cornelis Hoogeveen, 12-11-2001 in de 2e Schuytstraat ? OPRRRRRROTTE, schijnheilig schijtheilig moralistisch nuffig ijdel verwaand verwend dom kutje, wie denk je wel niet dat je bent, sslaafsse laffe bange eende~, varkens~ en kippe~ kutkotss .... 

Keik, het is heel simpel, Eline had, toen ze naar Portugal ging METEEN moeten zeggen, nu is het de beurt aan Stijn om bevrijd te zijn en een soort studentenleventje te kunnen leiden, dicht bij zijn hogeschool met relaxte olivier, wat doet het kutmutssje, lekker blijven zitten waar ze zit, smerig kouwe kak schijtweiffie, waardeloos verwaand verwend dom egoïstisch eende fluimpie ...

... en dan mijn moeder met dr ijdele verwaande varkenskutkop, wat ben ik blij dat ik die krengen voorlopig niet meer zie, want dan kreig je ook nog strontkop moederskindje keesjan erbij .. ik ben dolgelukkig dat ik smerig stinkend schijtventje davidje, eendje eline, varkentjes stijn, keesjan en me moeder lucie voorlopig niet meer zie .. 

.. overigens in die 9 maanden gevangenis en 1 jaar olanzapine injecties van ssmerigsste sschijweive van fivoor bv, BOM EROP, ook nooit van ze gehoord, helemaal niks, laffe bange nikserige kuttenblubber poep sstrrront, nog minderwaardiger dan de ambtenaren die joden afvoerden omdat het hier wel om je stoere mooie knappe zoon en broer en vader gaat, waardeloos smerige kutkotss, op dit moment wil ik ze nooit meer zien, dan ben ik gelukkig en erger ik me niet zo aan totale lafheid en ijdele verwaande sielige huichelende hypocriete huilerige kuttensstupiditeit  


Gisteren en vandaag zonder wiet, psy ~ truffels of psy ~ paddestoelen, het was me te heftig, de 30ste met mexicana psy paddestoelen, morgen weer verse psy ~paddestoelen, maar dan 6 in plaats van 12. 



















Hoi Ahmed, 
Zou die graag houden voor mijn werk, ik ben nog in dienst van het rijk en zonder geldige goede rechtvaardige reden weg gestuurd bij atr, dus wil ik die houden tot ik ander werk heb gevonden. 
Hoop dat het je goed gaat, met mij gaat het goed, geloof nog steeds sterker te worden van alle krengen aanslagen op mijn gezondheid. 
Hartelijke groet, ook aan de collega’s van atr, 
Verschrijver 
Verstuurd vanaf mijn iPhone
Op 1 feb. 2024 om 13:13 heeft Moaty, Ahmed <a.a.moaty@atr-regeldruk.nl> het volgende geschreven:


Goedemorgen Menno,

Ik ben momenteel bezig met het opstellen van een overzicht van de ICT-middelen van ATR. Ik mis de laptop die op jouw naam staat. Het lijkt er op dat die nog in jouw bezit is. Wat is handig voor je om die bij mij in te leveren?

Ik hoor graag.

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijk groet,

 

A.A. (Ahmed) Moaty

Beleidsondersteuner / Policy Supporter

 

 

+31 (0) 6 42 33 94 55

a.a.moaty@atr-regeldruk.nl

Rijnstraat 50 

2515 XP  Den Haag

Postbus (PO Box) 16228

2500 BE  The Hague

www.atr-regeldruk.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten