vrijdag 16 februari 2024

Als er alleen maar stupide bezitterige hebberige ijdelheid in zit, dan kan er ook alleen maar stupide hebberige bezitterige ijdelheid uit komen .. Wat ik wil is dat er een einde komt aan "regeringen" van 20-30 kakelende en knorrende kippen en varkens en die pretentieuze verwaande 150 onmensen in de tweede kamer en 75 in de eerste kamer en die bezitterige hebberige schijn schijt voorstelling van dat stelletje verwaande ijdeltuiten die niets kunnen, niets weten en niets doen, zichzelf ijdel kakelend op de voorgrond plaatsen met nul inhoud of praktische kennnis of de wil om goed te doen en de wereld te redden, idem dito voor die kankerweive bij de strafrechter lijke macht en zo voorts, NU EEN EINDE AAN DIE KANKER KRRRRENGEN, zoals kanker ijdeltuitjess ronald plasterk en kim putters en mark edith mammon kanker kreng rutte schippers, de stront van hol land met alle andere hieronder negatief genoemden ..

“Wat doe ik hier eigenlijk ?” vroeg Bob den Uyl zich af toen hij tijdens 1 van zijn vele stedentrips in Hamburg uit de trein stapte en zijn volgende gedachte was dat hij dat het meeste in zijn thuisstad Rotterdam dacht. Daar moest ik toen om lachen, nu ik steeds vaker hetzelfde denk kan ik er niet meer om lachen, op deze wietloze en psy truffel loze dag. Dat blijf ik doen, de ene dag wel en de andere niet. 

Misschien durfden walvissen ruim 2000 jaar geleden wel in de middelandse en rode zee te zwemmen, sinds 200 jaar met die agressieve gevaarlijke gekken, de onmensen, niet meer

 En ik begrijp die hetze tegen mij (overal weg gestuurd en verbannen te worden) in zoverre dat die ijdele verwaande verrotte domme doodse krengetjes het niet leuk vinden om de waarheid over zichzelf te lezen, niet tegen het goede en betere kunnen, de waarheid verschrijver .. jammer dat er bij de politie en beveiliging vooral krengekutjesslaafjess werken, de schutz staffel van adolf hitler, mark rutte, edith schippers en vlad poetin partner kankerkrengetjes, die weg zouden moeten rotten in net zulke kouwe kak gevangenissen 

En het leven van een marokkaans of iraans meisje dat weigert een hoofddoek te dragen en (ook) daarom verstoten wordt door haar familie is veel zwaarder, wat een ellendige ellendelingen toch, de onmensen, want de hieronder en hierboven genoemde krengetjes zijn zo zum kotzen, als je ze meemaakt zoals ik ze meegemaakt heb, liefdeloos, geestloos, gedachteloos, leeg, hol, ijdel, verwaand, verrot, dom, doods, egoïstisch, zelfvoldaan en zelfgenoegzaam onder andere, dan kots je het uit, zeker als je bij je kinderen hetzelfde waarneemt. Flinke harde meppen voor die ijdele verwaande verrotte domme kankerkutkoppen zou kunnen helpen, einde lijk wakker worden .. denk van niet, ze zijn verdronken in dr eigen verwaande ijdele kuttenpoep. 

https://www.dbnl.org/tekst/_maa003197301_01/_maa003197301_01_0062.php


Deze is beter, een pracht verhaal hoe een jongen van 10 jaar de oorlog 1940-1945 mee maakt. 

https://www.dbnl.org/tekst/uyl_001quat01_01/uyl_001quat01_01_0010.php


Aha, dus de eige naar van de cloos is een bezitterig moralistisch nuffig kreng dat er niet tegen kan dat ik die knappe dame in black latex leather metallic shorts zo beschrijf. 

Het is het beste als er een wet komt dat iedereen onteigend wordt, alles wordt een collectief "goed", geen "zaak" van eigen dom, maar een collectief GOED, dat is ook het beste tegen die af grijs e lijke hebberige bezitterige ijdele verwaande verrotte domme domme domme doodse varkenskrengen van oranje na ss au, de kots van hol land met de johnnies de mollen. 

Er komt dit jaar een wet met volledige onteigening, niemand bezit notarieel vastgelegd tot in de dood meer iets, de verstarring van bezit, maar iedereen wordt vrij, blij, gelijkwaardig en solidair met elkaar en mag dansen waar hij of zij wil en er zijn geen moralistische nuffige kakelkip kut krengetjess meer, daarvoor komt de guillotine weer op het plein te staan en worden al die kakel kut kippenkoppen gedecapiteerd, zijn we in 1 klap van al die viezige miezerige krrrrengetjess af, barbara van de griend gaat als eerste naar de guillotine, de vrouwe lijke rechter lijke onmacht, het openbare gesloten kutten hysterie ministerie en fivoor bv volgt en vervolgens mammon (hebberige bezitterige ijdele verwaande opportunistische lege holle) snollen caroline van der plas en dilan yesilgoz en 80% van de vvd en cda --> de guillotine. 

Zou ik heel mooi vinden, als ik het maar niet hoef te doen of te zien, ik ben zo vies van die schurftige doodzieke kakelende kut kippen. 


Er zijn 60.000 russische soldaten overleden bij de grens in Oekraïne en 200.000 gewond, , het walgelijkste rattevarkentje ventje van de wereld, vlad putain poetin, nu een drone aanval die het kremlin weg vaagt en assad en benjamin netanyahu en kim in noord korea is het beste voor planeet aarde en de mensen wereld .. plus de guillotine voor boven- en ondergenoemden. 

Mila Kunis komt uit oekraïne .. jammer dat vrouwen van die passieve lijdzame bange ijdele verwaande verwende verrotte domme doodse kuikens zijn, van de 60.000 russische soldaten was er geen 1 vrouw, maar dat is mooi en goed voor vrouwen .. 

.. het is zeer zeer fout dat de dochters van poetin hem niet vermoorden, bange bibberende kakelkipkutjess, en dat er een partner van vladje stinkend smerig rattezwijntje poetin luxe in zwitserland leeft, gijzelen en tegen poetin zeggen dat ze vrijgelaten wordt als hij die stinkende rottende oorlog stopt en naar de gevangenis gaat met se verwaande doodzieke bezitterige bange laffe 400 kremlin "vrindjes" 

Ukrainian troops have withdrawn from the frontline city of Avdiivka to avoid being encircled, new military chief Oleksandr Syrsky said Saturday, handing Russia its biggest symbolic victory following Kyiv's failed summer counter-offensive.

Russia has been trying to capture Avdiivka for months. It is the most significant territorial gain for Russian forces since they seized the eastern city of Bakhmut last May and comes ahead of the second anniversary of the start of the invasion.

"I decided to withdraw our units from the city and switch to defence on more favourable lines," Syrsky said on Facebook.













De twee grootste en dus kleinste ijdeltuiten van hol land: kim putters en thom de graaf





Geen opmerkingen:

Een reactie posten