woensdag 21 februari 2024

Hee ja, mensen hebben ook geen magnetisch veld, een vleermuis, een haai, een octopus, een sidderaal mogelijk wel .... wij zijn dood ? de aarde levend ? vernielende verwoestende dode varkens op deze aardkloot ? Het door iedereen continu liegen is het grootste probleem geworden, de waarheid vertellen en daarom in de gevangenis komen en in Rusland nog gruwelijker vermoord worden door het smerigste rattevarken van de wereld, poetin, maar assad en kim en al saud, die van irak, eritrea en zo voorts zijn minstens even erg .. liegen is het grootste probleem, mensen willen de waarheid over d.trump, g.wilders, k.putters. d.yesilgoz, c.van der plas, b. en w.a. en m enzovoorts van oranje na ss au zorreguieta niet zien of begrijpen, en zo ja smerige stupide slechte struisvogelkippekop in de kuttenblubber van ijdele kakelende verwaandheid steken ..


..net zoals in dat verhaal in russische essef, dat was een erg goed verhaal over dat iedereen loog en dat computers uit zelfbehoud moesten gaan liegen waardoor alles fout ging lopen want je kunt geen goede en betere wereld maken zonder de waarheid over het vernielende varken, dus de computers, internet, artificial intelligence, aiTeT dachten en moesten wel denken dat liegen gewoon was omdat zij anders ook kortgesloten of afgesloten zouden worden zoals de vrouw van Alex Navalny nu gebeurt op x, twitter van elon musk, de gore smerige rat, het ssmerige narcistische foute kapitalistische opgeblazen varken, maar slecht, ook die planeet werd vernield door die oneindige vernielzuchtige roofbouw door dezelfde ijdeltuiten "koningen" en toen moesten ze vluchten naar een andere planeet maar dat mislukte omdat de vlucht werd bedacht door dezelfde computers die geleerd hadden uit zelfbehoud te liegen .. 

..dus dan bleven de computers op die planeet achter zonder mensen of naar een planeet waar computers wel konden leven en mensen niet ? nee, gevoed met oneindige verwaande verrotte domme doodse hebberige bezitterige gore gluiperige ijdele liefdeloze harteloze en daarmee ZELFDESTRUCTIEVE stupiditeit, dan kan er ook alleen maar oneindige verwaande verrotte domme doodse hebberige bezitterige gore gluiperige ijdele liefdeloze harteloze en daarmee ZELFDESTRUCTIEVE stupiditeit uit komen, precies wat er nu op planeet aarde gebeurt.. al dat hypocriete gehuichel en gelieg, mensen liegen alleen nog maar, in de politiek, bij de rechtspraak, overall .. 

 ..als je dat ziet als buitenstaander dan geloof je je ogen niet, dat ijdele verwaande vieste smerigste goorste rattevarken de mens, het is niet te geloven dat er zo'n ontzettend ranzig smerige soort bestaat in het universum, we zijn niet de schande van het universum, we zijn de dood van het universum, het licht dooft als ze de meerderheid van de mensen aanschouwt, vandaar dat de maan laat zien dat we in het zwarte gat leven en wat doen de astronauten die het gezien hebben, voor de meerderheid hyper rechtse religieuze idioten die de wereld verder vernielen terwijl zij juist zo goed weten dat dit het enige is wat we hebben, de mens redt het in geen miljard jaar om een soortgelijke aarde in het universum te vinden of erop te komen, voor zover die bestaat, planeet aarde zag er 3 miljard en 1 miljard jaar geleden ook compleet anders uit, zelfs de samenstelling van lucht en aarde en water was anders .... 


een volk dat voor tirannen zwicht,
zal meer dan lijf en goed verliezen,
dan dooft het licht.

een volk dat voor mammon hebzucht en bezit zwicht,
zal meer dan lijf en goed verliezen,
dan dooft het licht.

een volk dat voor het slijk der aarde, oliedollars, geld zwicht,
zal meer dan lijf en goed verliezen,
dan dooft het licht.

een volk dat voor liegende ijdele verwaande verrotte doodse "bestuurders" zwicht,
zal meer dan lijf en goed verliezen,
dan dooft het licht.

een volk dat voor hypocriete huichelende leugenaars, smerige schijtweiffies zwicht,
zal meer dan lijf en goed verliezen,
dan dooft het licht.

een volk dat voor ij vvd ggg ss, ijdele verwaande verrotte domme doodse gore gluiperige gelovige in valse eigen leugens en smerige stupiditeit zwicht,
zal meer dan lijf en goed verliezen,
dan dooft het licht.


Een volk dat voor tirannen zwicht

Allen, die hier tesamen zijn,
de levenden, de doden,
de handbreed, die ons scheidt, is klein,
wij zijn tesamen ontboden voor het gericht ...

Gedenk de liefste, die hier ligt,
de broeder, vrind of vader,
maar gun Uw ogen wijder zicht,
aanzie het land en alle mens tegader,
hoor dit bericht:

Wij staan tesaam voor het gericht
voor goed of kwaad te kiezen,
een volk dat voor tirannen zwicht,
zal meer dan lijf en goed verliezen,
dan dooft het licht.

(Hendrik Mattheus van Randwijk, 1906-1966,
dichter, prozaschrijver, verzetsheld, journalist)

.... Poezen en honden hebben bolle ogen en kunnen daardoor 220 graden zien en mensen @slechts@ 120 graden en kouwe kak valse verwaande verrotte doodsse hebberige bezitterige egoïstische krrengetjes zoals barbara van de griend en die vieste ssmerigste weiffies die ik tussen 2018 en 2022 tegen gekomen ben .. die onmensen horen niet in een beschaafd land van humane warme vriendelijke echte mensen, get verdemme, "ze" zien helemaal niks, hebben als kippen sstruissvogels zie kop in zie ijdele verwaande verrotte domme hebberige bezitterige gore gluiperige in vieze zichzelf of iets anders naars zieks gelovige smerige stupide krengen rrrreet, dat is, id est het zwarte doodse gat (van de maan) 

 


















Geen opmerkingen:

Een reactie posten