maandag 5 februari 2024

Tell me how i am i supposed to live with you, when i love iT on my own .... teveel vrouwen zijn laffe bange valse heimelijke sielige stiekemerdss (autistische detail kippetjess) die vlad poetin, assad, erdogan en donald trump steunen, de kakelende kippenkuttenneukerds, id est, dat is, de verrotte verwaande verstarde domme dode mensheid ....

Met de vlam in de pijp scheur ik door de brenner pas in de nacht en dan moet ik even denken aan me vrouw die op me wacht .. 

..old mac donald had a farm, hi ja, hi ja, hoooo, well it’s a gobblebobble here, it’s a hobblegobble there and old mac donald had a farm, hi ja, hi ja, hoooo .. 

 ..iT's goingk to be a fine day, tonight .. 

 ..is anybody alive in here, is anybody at all in here, nobody butt me in here, nobody at all in here .. variatie op eT thema .. zijn we er al .. zijn we er nu bijna .. ik wil eruit .. genoeg is genoeg .. wanneer zijn we er einde lijk, hèhè, nounou, sjongejonge, wat een vrese lijke reis, ja, en dan die dreinende kinderen op de koop toe er ook nog bij ..

 

de berijders van audi, volkswagen, mercedes, bmw, range rover rijden vaak onaangenaam het rotst en gevaarlijkst .. mijn vader heeft een volkswagen en een mercedes gehad, een uiterst behoedzame voorzichtige rijder, die heel goed weet dat hij in een moord wapen wagen rijdt, zo ook marc ouwerkerk, eline en annemieke hoogeveen en ik .. barbara van de griend ken niet rije en niet vrije, alleen maar vals bang laf liegend het mooie en het betere met roddels en leugens laten opsluiten en vergiftigen, het viezige miezerige misse lijke rotkoppie..

.. het cbr is a profit op winst gericht bedrijf van de rijksoverheid, vandaar dat goede rijders en goede mensen meestal drie keer 250 eur betalen voor een examen en ruim 1300 eur meer aan extra rijlessen, kots op het cbr, de zoveelste schande van een verwaande verrotte domme bedrijfsdode (rijks) overheid .. de strafrecht keten is het meest misdadig smerig vals laf bang verwijfd verrot dom dood(ss schutz staffel beschermings staf van en voor adolf hitler krielkippies smerige schijtweiffies, ss).. 

..vrouwen nu werkzaam aldaar mogen niet langer in de straf rechter lijke macht werkzaam zijn, nu op donderrre, op rrrrrotte, ze mogen vanwege zonder blinddoek volledig blind te zijn voor wat er echt aan de hand is ook NOOIT meer bij de rechterlijke macht of bij de overheid werken, al die verwaande verrotte verstarde domme doodse smerigsste sstinkkutten die onder andere bij mijn veroordeling betrokken waren en al die andere goeie jongens, waaronder Thomas Wagner, gevangenis zaanstad, die die smerige stinkschijtweive en kinderen beschermt tegen marc dutroux en joran van der sloot types tot bijna 20 jaar veroordelen .. met tbs (ter beschikking stelling, weer zo'n kutte weive woordje --> kotssss en diarrree erop) en in de "begeleiding" ook zo'n misdadige moordende kankerkuttenclub bij elkaar.. 


(en net wat meer dan 20% ? hoort meer in de gevangenis thuis dan die ssmerige sschijtweive ?) 

.. die gore kanker hoeren van de rechter lijke macht en het OM en fivoor bv in de gevangenis .. en schrobben en poetsen en de wc's voor de mannen daar schoonmaken, op je rotte knieën, schijnheilige smerigste kankerkutten .. wat er nu moet gebeuren is de straf rechter lijke macht en het openbaar gesloten kutten hysterie ministerie ontslaan, WEG WEZEN, OPRRRROTTEN VERWAANDE VERWENDE VERROTTE KAKEL KIP KANKERRRR HOERRRREN, en vervangen door echte werkende mensen van vlees en bloed, die wel midden in de maatschappij staan, goede politiemensen, geen hero brinkmannetjes of erik mammon kanker akerboompies, maar eerlijke oprechte goede politiemensen, die zijn er zeker ook, meer dan genoeg, 3 mannen en 1 stoere sterke dame zoals Poolse Victoria en Aska kunnen mensen veel beter beoordelen, want het is nu een totale en complete schande, een misdadige ssmerige sschijtweive moralistische nuffige juridische autistische KIPKUTTENclub, als ik aan die vieste vuilste toilet weiffies denk met dat befje en die bekakte kouwe kak kut stemmetjes waar al die ijdele verwaande prut woordjes uit komen, de kuttesstront van nederland verzameld bij de straf rechter lijke macht en veel te veel bij de overheid .... nee, ik ben niet zo laf dat als ik een machinegeweer zou hebben en ze zouden voor me staan deze op ze leeg zou schieten, maar dat verdienen deze misdadige miezerige viezige laffe bange valse lafsste kankerrrr krrrrengetjess wel, a disgrace, pek en veren, kut koppen kaal scheren, flinke trappen voor die onsmakelijke kakelende ijdele kutreet, klappen tegen die valse verwaande verstarde doodse domme huichelbekkies

God Verdomme     








In het kader van wissen van video’s en foto’s ben ik tot 7 januari gekomen, 1000 foto’s gewist en ruim 20 video’s, soms begin ik bij het begin dat ik foto’s en video’s maakte, vind het soms nog te moeilijk om alles weg te gooien, (mooie en lelijke) herinneringen 




Love it when your biggest concern is what you're gonna eat tonight. Maar ik heb wel lichte hoofdpijn van een verkoudheid die nu al 3 dagen duurt, gister avond en vanochtend op zijn ~ haar ergst. Gouden of gele kiwi's helpen zelfs niet, noch vitamine c met zink (schijnt mutatis mutandis, met de nodige wijzigingen voor de niet latinisten, hetzelfde te zijn, in zo'n gele kiwi zit ook vooral veel vitamine c en zink en vezels, dus nog beter dan een pilletje), noch ibuprofen, waardoor het volgens gedegen onderzoek sneller over gaat, verkoudheid. En kippensoep met sambal, veel sambal schijnt ook preventief tegen verkoudheid en ziektes te werken, kurkuma zelfs tegen veel soorten kanker, net zoals broccoli en bloemkool, die ik nooit voor mezelf klaar maak, terwijl ze bij de thai of gekookt door de salade lekker zijn. 

Volkoren coes coes met kalkoen, piccante saus van grand italia, oregano, peper, sambal, champignons. 

Tortellini (verse uit de aldi met normale truffels zijn het beste, in het koelvak) met 0,25 liter 30%  vet room en 60 gram ham, de rest, 40 gram, is voor Strepy, en knoflook en champignons en gemalen peper. 

Risotto (voorverpakt ~ gemaakt, 20 minuten laten koken, liefst milanese, weinig te koop) met spinazie salade met wat kaas en verse knoflook erdoor. De lidl had hele goede, hebben ze niet meer, risotto milanese. 

Penne arrabiata van la scala pizzeria en de lekkerste vitello tonnato saus erbij. 

Thai's afhalen, altijd lekker. 

Zelf zilvervliesrijst gerecht klaar maken. En gebakken artichoc harten uit blik van de plus supermarkt (die zijn het beste) of gemarineerde artichoc harten. Hummus, ook erg lekker en gezond. 

Chinees ~ thais bij Jasmine Palace, ze gaan helaas sluiten per 24 - 02 - 2024 .... en kippensoep daar, ook zeer goed tegen verkoudheid met sambal erdoor. 

Een halve kip met brood afhalen bij 't haantje, sav lohmanplein, met brood eten en een kwart aan Strepy geefe (en salade, avocado's of zo erbij voor de groente, wortels met mayonaise) 

Een falafel bij king falafel in de winkelstraat in het centrum van den haag, Vlamingstraat. 

Philips one blade is het beste relatief goedkope scheerapparaat, maar met gilette toch gladder, ik gebruik de one blade voor de gevoelige huid of als ik sneller klaar wil zijn .... toch knap van philips, dat ze weer met zoiets goeds komen aan zetten. En mijn tv van philips is ook top. 


Wat willie mafketellie hiermee seggie ? Kijkie, kippie, kalkoenie, hammie, gaatie voorallie verderrie, maar die restie kennie schelie, denkie ikkie, lady strepy anubie yin yangie, tochie al veel te vakie. 



LedMansion Monna Rood rode popart Kunst aan de muur led-lamp



Geen opmerkingen:

Een reactie posten