maandag 12 februari 2024

Binnenkolt weel bloembollenvelden in bloei and to zie chinese toulists we say: flowels to zie left and flowels to zie light of you, i have an easy job as toulist guide ..

Go to zie chopper, go to zie chopper ! Arnold schwarzenegger Bono van u2 schreeuwt eT weer uit dattie een dwerg is .. 

.. En of de pvda of labour in small britain met gelovige gleuvige liar blair nou zoveel beter was .. 

..Nee, ik laat de samsung wasmachine altijd het korte programma van 15 minuten draaien en daarna 20 minuten spoelen en centrifugeren, net zo schoon en lekker ruikend als het programma van 1,5 uur met bijbehorende water en energie verspilling, ik was eens in de twee maanden en ga soms met vuile kleren onder de douche die ik dan was met shampoo en uit trek onder de douche en uit wring en te drogen op hang. 

Goh, er zullen vast parel kwekerijen bestaan, dan verdien je veel meer dan aan oesters 🦪

 

















Wie is Amalek in de Bijbel?
Volgens de Bijbel waren de Amalekieten een volk dat rondtrok in Edom, in de woestijn en het bergland ten zuiden en ten zuidoosten van Juda. Zij stammen af van Amalek, een kleinzoon van Esau (Genesis 36:12 ). In de Bijbel zijn de Amalekieten steeds belangrijke vijanden van Israël. 

GELOOF IS DE GESEL DER MENSHEID, HITLER WAS ZEER KATHOLIEK EN HAD TOT 1940 NAUWE EN GOEDE BANDEN MET HET VATICAAN 









en wraak en rancune over de geschiedenis zijn de gesel der mensheid 


Wat is de geest van Amalek?
Een geest van eindeloze afgunst. We kunnen dus concluderen dat de Geest van Amalek een geest is van eeuwige afgunst en vijandigheid jegens Israël, geboren uit een afstammeling van Esau die nooit heeft kunnen accepteren dat zijn grootvader het geboorterecht en de zegen van de familie aan Jakob verloor.26 okt 2023










Maar wraak, geweld en oorlog zijn niet de oplossing, integendeel, rechts ijdel verwaand verrot dood en verderf benjamin lulletje krrengetje netanyahu, wel een land tussen de “ergste” dictators, eenvoudig is het niet, peace talks, camp david revisited for the whole region freedom, equality, social solidarity, all animals want peace and love 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten