zaterdag 17 februari 2024

she was in love with a dee jay but couldn't dance, it was an awchful romance, disco really made it, it's empty and i hate it

Disco Really Made It

She was in love with a DJ but she couldn't dance
It was a low budget disco movie romance
She had lips like a lolly but she couldn't sing
It was a greasy production - boring
In Holland they got fantasy
They're trying to do the same movie you know
Rock 'n' roll it's over now
Today it's flat comb
and unga unga unga unga disco

Well well well

I was pushing through a disco on roller skates
I blame it on my tee shirt I couldn't get a date
And when the lights in the dancing floor flashed on
I couldn't keep my eyes open too long
I don't know why I fall asleep
It must be that disco beat you know
Rock 'n' roll it's over now
Today it's flat comb
And unga unga unga unga disco

Disco really made it
It's empty and I hate it

Top ten (top ten)
Radio (radio)
Hello (hello)
Disco (disco)
Goodbye (goodbye)
Rock 'n' roll (rock 'n' roll)
It's all over now
And I should have known

They told me
'They're really good
They're gonna be a smash down here in Hollywood'
That's it! Right on!
Let's go to Hollywood!
No bikes no dikes no wooden shoes - ooh ooh!
In Holland they got fantasy
They're trying to do the same movie you know
Rock 'n' roll it's over now
Today it's flat comb
and unga unga unga unga disco

Disco really made it
Disco really made it
It's empty and I hate it

(c) Gruppo Sportivo 

En ik ben tegen cocaïne, de verhalen die ik daarover gehoord heb, hoe het mensenlevens verwoest .... ik ben zeer voor 0,5 gram wiet door je eten (NIET ROKEN) en 0,5 gram psy truffels, om de dag, super geestelijke en lichamelijke gezondheid en tegen kanker het beste .... en 1 pilletje van 5 mg dexamfetamine per maand of per twee weken !!  


Wat zou ik het heer lijk vinden als de hier negatief genoemden, 66% van de mensheid, nu dood zou neervallen, inclusief ΅dochter" eline en zoon "david", ik hoef ze in ieder geval nooit meer te zien en walg van ze, 

Heer Lijk

en als dat betekent geen wiet of psy truffels meer ? Hm, dan weet ik het niet meer, dat dan alleen de negatief genoemden op dit blog dood vallen, such a relief for this world en op naar een olie-, gas-, kolen- en wapenloze vrije, gelijkwaardige, sociaal solidaire mensdierplaneet aarde vriendelijke wereld. Geen bezit, geen eigen dom. 

Eige Naar

Eigen Dom 

Eigen Geiler

Eigen Moord  


Het ergste is het dat er geen pit, kracht, creativiteit of inventiviteit in zit, negatief genoemden zijn allemaal doods ijdel verwaand verwend verrot verstard, zoals barbara van de griend, ze is het omgekeerde van stoer, alleen maar liegend egoïstisch autistisch huichelend eigen belang bij dit vieze voze domme hebberige bezitterige lege loze mammon kankerkrengetje met dat zure liploze huilerige slachtofferige smerige schijtbekkie. 

Je ziet het meteen aan de manier waarop ze schrijven, hoe ze praten, hoe ze doen (10 minuten lilliputter kim putters mee maken, in haar aanwezgheid zijn en je weet het, dit is de ijdele dood, net zoals barbara van de griend, ook nog een pathologische leugenaar zoals vlad poetin en mark kutte rutte, you will not get away with this, you'll die in zie most painful way soon). Adolf Hitler en Josef Stalin houden die lelijke scheur dicht, nu negatief genoemden nog. 

Het mooie en het slechte is dat zodra ik iemand ontmoet die praat en doet als barbara van de griend, rosan hollak, kim putters of ronald plasterk (het weif in ze, en ze zijn voor meer dan 60% een ijdel verwaand verrot weif), dan ben ik meteen weg, dus de kans dat ik alleen blijf wordt groter ? Ik ben onder andere Victoria, Stella, silk green shirt, la brunette, Regina, Mahsa, Indra, Danique, iRyna, Elena Rumania, Elene France-Suisse en black metallic latex shorts tegen gekomen en solo is ook goed, als ik dergelijke godinnen blijf tegen komen. 


Als er alleen maar verwaande hebberige bezitterige ijdelheid in zit, dan kan er alleen maar verwaande hebberige bezitterige ijdelheid uit komen. And that's a true fact. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten