zondag 18 februari 2024

Ik had liever nooit geweten dat zulke totaal verrotte stiekeme laffe bange smerige lelijke liegende krengetjes met rotte kutkop als barbara van de griend bestaan .. Der fröhliche wanderer, inventief, je op een draaiende kruk of fiets voort bewegen met een blad blazer ..

PLANET HORROR : smerige terror waarin het dorpje van danseres Cherry Darling wordt overspoeld door rottende types .. 

..ik vind boksende vrouwen (en mannen) zo lelijk, dat ik er nooit een relatie mee zal krijgen (geloof dat Victoria Wilczok bokst, van haar zou ik het wel ok vinden tot ze me 1 keer hard slaat, dan mep ik net zo hard terug en zal ik haar nooit meer zien, simple comme bonjour) ..

.. de knappe Poolse dame in de groszek waar ik gek op was en ben (naast Victoria 25 jaar, ziet eruit als 36 jaar en Aga van plus 38 jaar) is 17 jaar, ik dacht dat ze minstens 22 jaar was 😱 ..

Het navolgende weet ik meer dan 80% zeker omdat ik er vanaf 2018 tot en met nu ook zo vaak op dezelfde valse laffe mammon kanker ratjesskrengetjess manier ingeluisd ben en word .. en het meest trieste, dezelfde ratjesskrengetjess hebben echt niets beters te doen in die oneindige ijdele stupiditeit ..

Net zo overbodig als de pik aan de paus, politici en teveel ambt e naren .. die gore gluiperige gelovige mammon kanker lijers hieronder genoemd MOETEN minimaal 1 jaar naar de gevangenis en die verrotte verwaande valse facie nooit meer laten zien, iedereen mag er tegenaan trappen en de hardste klappen verkopen aan alles rechts van d 66 inclusief verwaande ijdele sigrid kaag (vrouwen zou onterecht altijd gevoeliger zijn, klappen en meppen, mannen die vrouwen mishandelen worden in de gevangenis met de nek aan gekeken .... ik heb nu het idee dat het zeer terecht is dat smerige schijtweive zo'n harde klap voor die ijdele verwaande huichelbek krijgen, met name onder genoemden, a wake up call en anders gewoon wraak voor het ijdele verwaande verwende verrotte domme doodse bange laffe valse weif dat ze zijn) .... als ik een film zie waarin een vrouw wraak neemt op klootzakken van mannen, dan vind ik dat ook mooi, en ik sta te juichen als dappere vrouwen vlad poetin dood steken en die 800 andere kremlin krengen van mannen, een trap voor greet wilders en martin bosma zijn ijdele verwaande verrotte domme varkensreet is ook top, duim omhoog, idem dito voor andere negatief genoemden, ram ze voor die ijdele lelijke laffe mammon kanker huichelbek.  

..Ik was vrijdagavond~nacht (na 00.30 am, dus feitelijk zaterdagochtend) in Den Haag centrum, zoveel 👮‍♀️ 👮‍♀️ politie te paard, in de auto, op de fiets, gegroepeerd, normaal maximaal 2 agenten, nu waren er meer dan 50 politie agenten (en geen vrouwelijke agenten gezien !) .. 

.. Het onderstaande is van tevoren geregisseerd en bedacht door die rechtsse mammon kanker - lijers zoals hieronder genoemd, men heeft het expres laten gebeuren, het had voorkomen kunnen worden, het verontwaardigde verwaande schijtvarrkentje greet wilders heeft het niet bedacht, maar wordt door die klere lijerss wel weer in de gelegenheid gesteld om te knorren en te kakelen vanuit de gevangenis van een dead sick mind .. 

.. Men weet dit soort zaken vooraf, vooral die mammon kanker krengen van de vvd weten het, logaritmes die naar een doel leiden .. aandacht weer even afgeleid, tweede kamer kan weer rechts ijdel en verwaand kakelen .. als het gedonder in het zalencentrum met mensen uit Eritrea van te voren geregisseerd is en dat is ten dele het geval, "men", de (gemeentelijke) overheid wist het en liet het gebeuren .. pieter winsemius, de vvd en van oranje na ss au zwijnereten regisseren alles van te voren, net zoals bij de raad van state de uitspraak voor de rechtszitting al geschreven is, ik denk nu dat dit van tevoren bedacht is om mensen, het volk, weer ijdel verwaand verwend verrot dom doods egoïstisch hebberig bezitterig te laten blijven en weer zo’n extreem rechtse ijdele mammon kanker regering te kunnen vormen van kakelende en knorrende kuttenlul ministertjes met nul inhoud, kennis en kunde 

Condoleezza rice waarschuwde vrienden of kennissen telefonisch de dag voor 11 september 2001 absoluut niet met een vliegtuig te reizen .. DE WAARHEID, zie de documentaire van michael moore .. 

..boris dittrich was en is de meest rechtse ijdele valse verwaande domme doodse nicht, die alle gas projecten in de noordzee door wilde laten gaan "PRIMA BESLUIT !" en ook verder alleen maar voor de rijke stinkerds stemde en tegen arme mensen die het moeilijk hebben en bovendien continu vals roddelen over marokkanen .. en wat wilde boris geil hijgerig dolgraag minister worden, toen thom de graaf vanwege oneindige stupiditeit weg moest vanwege zijn voorstel over de gekozen burgemeester waarna hij zelf ongekozen burgemeester van nijmegen werd en nu dus ijdeltuit vieze voorzitter, de onderkoning bij de raad van state .. trap die valse pisnichten (thom is geen homo, wel de ijdelste verrotte verwaande domme nicht) voor die smerige schijtreten zo hard als je kan .. kim putters en ronald plasterk zijn soortgelijke miezerige viezige valse nichtjes, kim putters helemaal, wat een kouwe kak uit dat kleine ijdele huichelbekkie .. als we ook nog maar minister of premier op ons cv bij kenne schreife in een ijdel kuttentaaltje.. en (in)formateur vinden we ook al ijdel geil met die verwaande kutbekkies van ze..

..greetje varkentje wilders zit hieronder weer ouderwets zieke lijk te pruttelen, te kakelen en te knorren en de lijst van valse verwaande domme rechtse mammon kanker lui is schrikbarend lang, zoals thierry bidet baudet die stevig betaald wordt door vlad poetin en alle begrip heeft voor de oorlog en hoopt dat rusland wint, de guillotine voor deze verrotte verwaande domme kippe en varkens kut koppen 








Dick Hillenius 1966: Talrijk zijn de ooggetuigenverslagen en foto's dat de politie verdachte personen neerslaat en vervolgens verder aftuigen. Al de oude wijven, oa notabele kamerleden, menen dat het goed is om die provo's mores te leren. Ze gaan voorbij aan wat vast staat: de politie is er niet om te bepalen wie straf heeft verdiend, omdat ze geen straffen mag uitdelen, allerminst lijfstraffen. Het is dan ook logisch dat onschuldigen opgepakt zijn, geslagen, op de meest schofterige wijze bejegend. Mijn opa zei het al: als je van dichtbij een politieman ziet: beleefd gauw doorlopen, als je er een op afstand ziet: een omweg maken. De haat van ingelijfden met uniform tegen soortgenoten die zich onderscheiden door klasse, kleur, geur, haarlengte, leeftijd en nog in het genot zijn van een ongekristalliseerde vrijheid. Het absurde gedrag van de politie en van de regeerders die het toejuichen is alleen te begrijpen vanuit de resten van een semi goddelijk koningschap. 


Die gore verwaande verrotte dooie bekakte stinkend rijke smerige stinkkut beatriks na ss au oranje, die weigert "haar" bezit van deze schweine arsch von deutschland te verdelen onder 1 miljoen arme nederlanders (onder de armoede grens en dat is afgrijselijk, vooral, het allerergste, in een gezin met kinderen), al zou het "maar 3,8 miljard EUR zijn" van de ruim 4 miljard (het is veel meer) die dat lelijke verwaande ijdele kutkreng heeft, dan deug je niet, dan moet je met stokslagen op je zwijne aarss je paleis uit geslagen, geknuppeld, gemept worden, pepper spray op die ijdele verwaande verwende verrotte domme doodse blinde bange laffe valse kutte ogen, met pek en veren naar duitsland waar ze die gore laffe valse varkenssreet eigen lijk geen welkom zouden mogen heten, piggy willy en piggy maxi cosi hebbie hebbie er knorrend achter aan en vooral mammon varrekeuhtje benardje van vollenhove met ze onroerend goed in amsterdam van bijna 1 miljard eur, sstinkend ssmerig zwijnereetje, trap voor die rotte kutkop ken je kreige in amsterdam, den haag, overal, hebberig smerig schijtweif 


toen varkensreet beatriks, de haagse kouwe kak madam, die claus mishandelde omdat zij de bezitterige hebberige cunt was en claus daardoor gek werd plus schuldgevoel over zijn ss verleden, eens op curacao was en in een 7e klas basis school terecht kwam waar niet verteld was dat deze kut "koningin" zou zijn, keken al die kinderen stomverbaasd naar dat ouwe weif, wat moest dat mens in onze klas, daar bestaat beeldmateriaal van, de reactie van kouwe kutkak was "dit mag nooit meer gebeuren".. het is zo'n akelig ijdel verwaand verwend verrot dom doods bazig kutweif met meer dan 4 miljard eur hebberig bezit, mammon kanker kut krrrrreng, sterf de pijnlijkste dood net zoals die smerige schijtweive als barbie van de griend en dat gestudeerde gesspuiss bij onder andere de straf rechter lijke onmacht, openbare gesloten kut hysterie ministerie en fivoor reclassering besloten mammon kanker tering tyfus kut vennootschap  

God Verdomme 













Sjeesis, wat heeft die knappe dame voor mij een reusachtige fraaie karikaturale kromme neus 😱 .. zou ikkie nouwie bestie eensie aannie willie likkie, als sowie enie druppelie snottie aanie hangie ennie beetje sachies bijtie innie papegaaiie neussie 



























ik kan die godvergete misselijke miezerige viezige ijdele verwaande verrotte doodse mammon kanker krrrrrengetjes bij de straf rechter lijke onmacht, openbare gesloten kutten hysterie ministerie en fivoor bv (vind ik werke lijk af grijse lijk, dat zulke smerigste kanker krrrrrrengen bestaan) schieten of dood slaan en knuppelen op de pijnlijkste wijze, dat zijn geen mensen meer, dat zijn de goorste smerigste kutkrengen op de wereld .. zum kotzen, scheisse daruber hin fur immer 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten