dinsdag 6 februari 2024

melania and ivanka trump smell like a dead rat's ass .... voor nu is Pieter Oooommmm t Zigt mijn held, maar eT kan een politieke truc zijn om straks uit einde lijk toch mee te doen, maar er dan meer uit te halen ..

 

.. zolang "ze" niet toegeven dat de waarheid op dit blog staat, ook over het bezitterige hebberige verwaande verrotte domme doodse varken koninginnehuis, en hetzelfde geldt voor johnniess en lienda de mollen met kutkotss programma's en ook nouveau riche hebberige bezitterige mammon miljardair(ss)..

 .. ministerie van vws en ezklnv met cda misdadigers van geheimhouding en stiekem en vals laf 18 miljoen eur echt belasting geld van wel echte werkers verkwanselen in je corrupte stupide ijdelheid (hugo de jonge, sywert van der linden en marjolein sonnema, cda en de vvd keurt het goed, wij zijn dom doods smerig vals laf rechts van de geheimhouding, secrecy is THE weapon of a dictatorship) ..

 .. en doorgaan met meer dan 500.000 ijdele vliegtuig vluchten terwijl ook dat de wereld vernielt, zoals alle olie, gas en kolen en wapenindustrie consumptie en productie .. dat ellendige cda en vvd gesspuiss wil gewoon door blijven gaan, wat zijn jullie toch krankzinnige onsmakelijke moordende mammon kanker, gat verdamme, god verdomme.. terug naar 250.000 vluchten per jaar NU en pas naar 400.000 vluchten als er waterstof elektriciteit vlieg tuigen zijn 

..die gore varkens misdadigers zien het echt niet, willen gewoon niet zien dat als we zo doorgaan dat dan de wereld verbrand is en per 2057 8 graden tot 100 graden 😱🙀 (exponentiële kwadraatscurve, broeikas planeet Venus) temperatuur stijging zeer waarschijnlijk is, dat we bovendien de kwetsbare poreuze bodem onder onze voeten leeg halen (beetje aardgas groningen --> aardbevingen), god verdomme, niets kunnen en willen begrijpen, leeghoofdige gore smerige MAMMON KANKER KUT VARKENS ..

.. een irak oorlog in 2003 met oorlogsmisdadigers van het cda, vvd en d66, waar Pieter Omtzigt ook voor gestemd heeft.. 

.. NU vrijheid, gelijkwaardigheid, iedereen een basisinkomen van 2000 eur voor 24 uur werk, maximum van 8000 eur verdeeld door het machtigste ministerie van financiën binnen de overheid maar onmachtig vergeleken de verwaande verrotte domme bedrijfsdood banken, en sociale solidariteit met teveel echt arme mensen (1 miljoen van de 17 miljoen in hol land onder de armoede grens en dat doet heel veel pijn), daklozen, werklozen, vluchtelingen en mensen die net wat anders zijn en daardoor nooit zo'n debiel baantje kunnen doen, maar wel iets anders goeds kunnen doen en betekenen in een echt vrije, gelijkwaardige en sociaal solidaire samen leving, daar krijgen zij ook een basis inkomen van 2000 eur netto per maand voor 24 uur "werken"  --> kan alles zijn, van bejaarden helpen tot vrolijk fluiten tot in de kinderopvang helpen, aardig en vriendelijk zijn, van de 8000 eur netto is 2000 eur het basis inkomen en 1000 eur per kind voor 2 kinderen dus tot 4000 eur per maand (tot de kinderen 18 jaar zijn) en waar die extra 4000 eur netto dan vandaan moeten komen weet ik niet, maar als je echt werk doet, zorg, onderwijs, en mensen echt helpt dan verdien je meer en NIET als manager -->  tenzij 11 tot 22 mensen zeggen, deze man ~ vrouw is medewerker en manager directeur en volstrekt niet verwaand of verwend of dom of doods, dan verdient zo iemand 8000 eur ..

 ..ik vind Jacintha Swieb, verpleegster lerares zo iemand die 2000 eur basis verdient en 2000 eur toeslag omdat ze zo vooral goed is, misschien net te perfectionistisch en veeleisend ten aanzien van zichzelf, als Jacintha twee kinderen zou hebben, dan zou zij 6000 eur per maand verdienen, net zoals doktoren die soortgelijk goed werk doen .. en niet de klassieke opper meester dokter, want daar speelt ook te vaak een ziekelijke hiërarchie in god (dokter) zijn, maar als het ergens van had moeten komen, dan is het een goede dokter, 5 goede dokters en 5 goede verplegers (m/v) als minister van vws en 4 goede sporters en 4 goede top welzijns werkers uit de praktijk zonder bekakte bazinnetjes die vooral de baas willen spelen met die verwaande varkens kippekop, zo moet het ..

 ..Ook woningen, herverdelen, alle vakantiehuisjes en hotels gaan voor de helft naar vluchtelingen en daklozen, die het hotel of de vakantiehuisjes mee helpen runnen om daar een echt vakantie gevoel van te maken, ondanks de smerige ellende in syrië, waar ze bijvoorbeeld vandaan komen, dus ook het hilton werkt daaraan mee .. 

 .. paleizen en reusachtige villa's worden geschikt gemaakt voor meer mensen, dat protserige verwaande koninginnekuthuis of ander mammon tuig zoals ben van beurden (shell) oscar cerfontaine & dick benschop (schip hol bv) gerrit zalm (minister finanz en dirk scheringa bank en vervloekte ellendige en abn amro bankvoorzitter, speelde het slechtste toneel als mammon hoer verkleed voor abn amro publiek en de tv, maar liet daarmee wel de waarheid zien) en sigrid kaag (minister dienaar van het volk in hol land, echt niet, een elitaire ijdele kouwe kak kwal), de verwaande verwende dood en domheid rechtse kutkots .. 

 .. de helft van de cruise schepen geschikt maken voor vluchtelingen die eventueel helpen de cruise schepen mooi en goed te houden en schepen worden omgebouwd naar door windturbines aangedreven voertuigen over zee, schepen verbranden het meeste diesel en zijn de meest verontreinigende transport middelen --> zo is de woningnood zo goed als opgelost, infrarood verwarming via elektriciteit, STOP WERELD VERNIELENDE OLIE, KOLEN, GAS --> elektriciteit en waterstof en wind turbines op transport middelen, het staat hier allemaal meer dan 80 % goed omschreven, oooommmm, heelal vrede betekent dat .. verschreven ..

 .. een uitstekend landbouw akkoord wat en dat boeren zullen omarmen, als ze 2000 eur basis inkomen krijgen en tot 6500 eur bij kunnen verdienen (inclusief 2 kinderen), ja eigenlijk moet het zo zijn, basis inkomen voor iedereen 2000 eur per maand vanaf 18 jaar, daarvoor moet je wel 24 uur pizza bezorgen, in de zorg - verpleging werken onder begeleiding van mensen als Jacintha Swieb en goede doktoren, bij de vuilnis ophaal, wat dan ook en tot maximaal 6500 EUR te verdienen als je het beste werk doet als boer, zo'n boerenbedrijf met liefde voor de natuur en dieren runnen met bijvoorbeeld totaal 10 mensen of zelfs 20 mensen bij het boeren "bedrijf" .... without farmers, no food .... dus als 1 beroepgroep "recht" heeft op een basis inkomen van 2000 eur en de mogelijkheid om als top boer zonder mega stallen, afbreken of de dieren de mogelijkheid geven om buiten te zijn en in de stal, het maximum van 8000 eur, ik denk nu aan 6500 eur netto maximum, inclusief 2 kinderen op de boerderij, kunnen ook adoptie of vluchtelingen kinderen met de ouders zijn, als maximum, ook voor die conform mee tokkende knorrende ministers en "top" ambtenaren, daar moet het meeste veranderen qua instelling en gedrag om zaken als vrijheid, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit en mensdier planeet vriendelijk werken en leven op een eerlijke en rechtvaardige manier voor elkaar krijgen..


.. minimum 2000 eur, maximum 6500 eur, want de rest van die zogenaamde politiek bestaat uit holle lege mammon praatjess van politici voor en over zichzelf --> echte betekenis politici : hypocriete huichelaars van het cda en vvd en ander rechts geknor en getok om de eigen zelfvoldane "gestudeerde" varkens kippen kut kaste te bevoordelen met je verwaande verwende verrotte domme doodse praatjes, zie edith leeghoofdig doods mammon tabak en dsm kreng schippers .. teveel van de vvd en cda tot nu zijn zo, dilan yesilgoz is ook zo ijdel conform verwaand verrot verwend dom doodss en dan meer dan 500.000 eur voor edith vvd ss mammon kanker kreng schippers van een duur betaald dsm met teveel giftige medicijnen, waar de natuur vaak veel beter geneest en doet en is .....

 Ga nou toch einde lijk het goede en het betere doen, navelstarende autistische verwaande verwende verrotte verstarde domme doodse stupide schijtmensies 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten