zondag 11 februari 2024

mark kutte rutte karakterschets : als staatssecretaris van onderwijs, 35 jarige in 2002/3, tegen studenten zeggen dat ze moeten demonstreren tegen de moordende bezuinigingen van vvd - cda - (lpf gekken voor 6 maanden) d'66 en dan de politie daarop afsturen en voor de irak oorlog stemmen of sstrontje rutte zat in de hol landse "regering", dus daar volop medewerking aan verlenen, never stop to wonder or think why he became a conceited cackling conformist coward pig ~ chicken ass hole

hol land (cda, vvd, d'66 2003) met liar blair van small britain steunden als enigen de george bush junior ad mini stratie (sjors struik) in europa, de irak oorlog gebaseerd op leugens voor goedkope olie en uit verkeerde wraak voor de aanslagen van osama bin laden van 11 september 2001 : de vvd, de liegende goorsste gelovige gluiperds, ggg vvd ss heet de varkens- en kippenstront van planeet aarde .. het maakt de hieronder genoemden van cda vvd d66 2003 (mark rutte, greet wilders, edith schippers, jantje pruimebekkie bakellende, japie het hoopje sstront sscheffer hield er nog een secretaris generaal navo baantje aan over, de valse vieze dode afgeschreven (daarvoor had hij gefaald door zijn hypocrisie als cda lijder) mombakkes van het cda van meer dan 450.000 eur netto per jaar, potje snotje (pietje heintje haha, het sielige vrome rotte verwaande vervloekte dommige schijtweiffie sukkeltje) donner en gore gelovige gluiperd minieme rat verhagen niet veel beter dan vlad mammon greed possessive putain poetin


.. When the lamb is on your shoulders, golden days will disappear, night mares will increase, if you glorify the man of war and slay the man of peace .. 

..Het blijft een feit dat de vvd en het cda en d'66 van 2003 liegende oorlogsmisdadigers (irak olie en wraak 11 september 2001 van de vs van amerika, die lelijke laffe liegende gore gelovige gluiperige domme aap van een george bush junior en se rotte vrindjes) zijn die in de gevangenis thuis horen en ook die godvergete mammon rechtsse kanker krrrrengen van daarna wegens onrechtvaardig en oneerlijk de rat race van verwaande verrotte domme doodse ratten te stimuleren en vooral te werken aan ongelijkheid, de arme mensen, studenten, kunstenaars, mensen die het moeilijk hebben een rotschop geven, de rijke vriendjes corrupt bevoordelen om er zelf beter van te worden, de zelfgenoegzame zelfvoldane kaste der varkensreten, en gevangenschap voor minstens 1 miljoen burgers in hol land die lijden onder armoede .. en geen enkel schuld(gevoel) of schaamte, de verwaande verrotte domme krrrrengen blijven knorren, kakelen en blaten op tv en in de pers, de ssmerigsste sschijtweiffiess ..

 .. net zoals barbara het liegende lijk van de griend, de vrouwe lijke straf rechter lijke (on)macht, het "openbare" meest gesloten verrotte verwaande domme dood en verderf kutten hysterie ministerie, en fivoor reclassering besloten stinkend smerige kut vennootschap, godvergete miezerige viezige mammon kanker krrrrrengetjes, smerige ijdele verwaande verrotte vervloekte verstarde domme doodse schijtweiffies.


😱😱🙀🙀over die vvd ggg ss onmens 

.... ja, die dame met black metallic latex shorts vrijdagavond in de cloos is een dansend levend kunstwerk .. net zoals het ballet uit oekraïne, net zoals de hieronder positief genoemde yoga leraressen en andere dames .. 

.. game on .. game off .. game over .. people pleasingk language .. zie power of zie piepul ..

 ..ik weet 26% zeker dat ik ronald plasterk of een broer van hem eind maart 2023 in st anton am arlberg (skigebied vlakbij Lech, oostenrijk) heb gezien, bewonderend naar mij lachend (eline was al weg).. in het "echt", op het werk, heb ik ronald plasterk 1 maal ontmoet als minister van binnenlandse zaken in 2018, een zeer correcte te correcte man.. 

..wat ik de afgelopen 6 maanden van hem zie, lees en hoor laat het tegenovergestelde zien .. en hij was toen ook daarvoor zo vreemd aan het smoezen met marjolein sonnema op tv, vreemde foute film ben ik in terecht gekomen .. pieter omtzigt zat 2 jaar in Varese, of mocht daar wonen, ik heb daar van 1969 zomer tot en met de zomer van 1977 gewoond, toen naar Brussel ..

Tevens is hij lid van het Innovatieplatform. In 2020 is een wetenschappelijk artikel van Plasterk teruggetrokken wegens fabricatie van figuren, het Hubrecht Instituut heeft vervolgens een onderzoek gestart naar het handelen van Plasterk (dat is geschreven door een vlaming, fabricatie van figuren betekent het falsificeren van onderzoeks resultaten). 

Hoe kun je toch zo fout raken, het is te erg, minerva lid te leiden, van de corps ballen knorren van edith schippers, maxime verhagen, mark rutte, hans van baalen, laurens jan brinkhorst, varkensreet beatriks nikss die daar allemaal op zaten, de rechtse ijdele verwaande verwende verrotte domme doodsse kak zwijnereetjess.... ik kan dat nog steeds niet begrijpen, ronald plasterk verrot toneel speler ? Het innovatieplatform is het hypocriete gehuichelde opgeblazen valse verwaande domme bureaucratische lege holle vehikel van jantje petertje pruimebekkie leugenaar balkenende (zoals ook ronald plasterk over balkenende zei, hij heeft het achter de ellebogen, hij is een protestantse huichelaar en leugenaar van nature, net zoals mark kutte rutte, die alleen nog maar kan liegen, de waarheid bestaat niet meer voor dit protestantse rapaille .... macht corrumpeert en absolute macht corrumpeert absoluut en dat is 98% waar)


  Job van Harmelen is net zoals hierboven en hieronder genoemden medeplichtig moordenaar en hoort in de gevangenis thuis, net zoals de vvd, het cda, reet wilders, thierry mammon kanker poetin hoer bidet baudet en de rest rechts .. een bijsluiter bij dergelijk “nieuws” als rechts moordende verrotte verwaande domme dood en verderf smerige schijtweive praat zou goed zijn .. 

..2 of 5 jaar geleden pleitte "prins" maurits voor de her invoering van de dienstplicht .... een bijsluiter dat dergelijke kouwe kak praatjes afkomstig zijn van een ijdel, verwaand, verrot, verwend, dom en doods varken van oranje na ss au is ook goed, die vooral bij een eventuele oorlog in Canada van zijn bezit van ruim 4 miljard eur wil profiteren en nooit aan het front zal vechten zoals adolf hitler in de eerste wereldoorlog voor "zijn" keizerrijk deutschland (geboren in oostenrijk) über alles met de tweede wereldoorlog en 18 miljoen doden als gevolg daarvan en waarschijnlijk meer dan 200 miljoen (geestelijk) gewonden .. eigenlijk moet de guillotine voor deze verwaande verrotte domme hebberige bezitterige animal farm varkens (george orwell) weer tevoorschijn gehaald worden. 











mooi(e tekst) van Terry Callier met de wijste les .: 

https://www.youtube.com/watch?v=-8shciuzzh0&t=7s



.. "Man on a ledge," is een goede film, alleen dat je zo'n ingewikkeld plan zou bedenken om je onschuld aan te tonen ? ..

 .."Nerve", van Henry Joost en Ariel Schuman uit 2016 is een goede film het laatste half uur (merk het eerste uur geslapen te hebben) met een happy end en ik zie eng veel overeenkomsten met mijn eigen leventje, maar dan veel sluipender, ellendiger of so, nou niet meteen alles weer op mezelf betrekken, het gaat over een game met de gevaren van het digitale tijdpe(r)k .. de verlegen Vee (Emma Roberts) wordt uitgedaagd om online onlie mee te doen aan de game "nerve", voor ze het weet zit ze bij een wildvreemde achterop de motor en is ze een (volledige) gevangene van het spel ..

 .. aska schuhholz begin 2019 bozig : "ies thies some kind of game you are playink ?" "yes, very good, a game where i try to disclose the ugly, the bad, the dead sick and the awchful," i replied, het bleek toch een vorm van waarheid die aska bloot legde en ze kon erg om me lachen, ik de twee jaar daarna tot en met maart 2021 (vrij gelaten uit de gevangenis, werkeloos, uitkering, geen thuis meer) en eigenlijk tot november 2022 heel wat minder .. (november 2022 "vaste" aanstelling van o.a. tim jongbloed en het ministerie van lnv, directie natuur en nog iets .. stikstof .. de wereld en hol land stikt door vvd ggg ss varkens mest poep stikstof) ....

.. nu schater ik regelmatig, ook als gevolg van diep verdriet of so, dat het zo erg is, dat ze zo'n hypocriet huichelend liegend af schuw e lijk ijdel verwaand verrot verwend dom en dood(ss) smerig schijtweif zijn ..

.. johan remkes is zo’n ijdele lege vieze voze domme debiele ouwe doodse geestloze liefdeloze lege militaire stramme dorpsgek of dorpsklootidioot van 1.96 meter (net zoals josef luns zijn enige autoriteit want de smerige stupiditeit van die twee is oneindig, dat zie je meteen), een typisch sslaafss vvd ss ggg mammon kanker kutteschijt domste produkt, zoals die zielige idioot als in het leger deed in de tweede kamer, stram stotterend stutterend in de geef acht houding schieten omdat hij werke lijk niets wist of begreep of kan, liefdeloos, geestloos, dom doods .. remkes deed het zo, dat vvd partijgenoot van aerssen (what’s in a name, aarss) vertwijfeld en zuchtend weg keek van die sielige dooie hersenloze stumperd in de tweede kamer --> dat er iemand luistert naar zo’n ouwe vieze voze domme lul en geschifte gek zegt veel, zoniet ALLES, net zoals dat er mensen kijken en luisteren naar johan derksen, spreekbuis van net zo geestloze hersenloze liefdeloze voze john de mol, het rotte vvd ss mammon kanker marmot knaagdier 

.. johan remkes heeft net zulke dode ogen als edith mammon kanker kreng schippers, datzelfde geestloze, liefdeloze, dode over en in zich, zum kotzen .. er zit niks in aan liefde, menselijke warmte, inlevingsvermogen, bereidheid om te delen met de arme mensen, alleen maar ijdel verwaand verrot dom kil zakelijk zakkelijk egoïsme, hebberigheid en verlangen naar bezit nu de dood steeds dichter bij komt .: de beste omschrijving van de vvd en het cda en rechts hol land, er zit niks goeds in dus kan er ook niks goeds uit komen ..




.. GEREGELD AVONTUUR TOT DE ONEINDIGE DOOD EROP VOLGT, DE TECHNOLOGISCHE REVOLUTIE UIT DE NATUUR FUUTUURUUM ...: 

"nou, en toen spuugde ze in ene op mn pieml, misschien hatte sie porno gesien," aldus een bangig angstig vroom pruimebekkie jantje petertje balkenellende

.. sou ik trouwens ook onaangenaam finde, als Stella of iRyna in ene op me piemel kwat, omdat se dat bij porno gesien sou hebbe .. sowieso is 80% van de porno niet om aan te sien .. ik doe wat ik lekker vind, ik kus wat ik lekker vind, zong adèle bloemendaal met zo'n bezopen stem dat ik hoopte nooit door haar gekust te worden .. 

.. ben toch zeker 8 maal tegen mijn zin onder gelebberd, of door italiaanse ouwe vrouwtjes die zo'n blond jongetje schattig vonden .. mijn vader herinnerde zich nog dat hij vaak in een Italiaans restaurant ergens zat tussen 1970 en 1977 en dan twee rennende blonde jochies van 5 en 7 zag over de weg, de stoep, of langs de kade bij een meer of de zee, vanwege italiaanse ouwe vrouwtjes die achter blonde jochies (mijn broer en ik) aan zaten per bacciare "om te kussen" .. of andere meestal ouwe lelijke vrouwen .. zeker 4 maal ben ik gekust op mijn mond of wang door zeer knappe dames, ik herinner me een italiaanse, een nederlandse uit Deventer en Utrecht en nog zeker 1 andere, hoewel ik dat laatste niet zeker meer weet, intens oog contact en gehaaste vreemde woorden uit haar mooie mond is me wel daarnaast zeker drie keer over komen .. 

.."i hope you don't mind me saying so, but your behavior is rather odd, queer, peculiar and strange to say the least" .... "yes, i do mind, because the british rabbits and horse heads have disappointed me these last 30 years, i loved the beatles, i love stingk and john dowland and all the other manna from heaven like john cleese and rowan atkinson, but the last two "british" i met were possessive greedy "bossy" scrooge conceited cackling coward conformist chicken rabbit cunts "to say the least"" ..










Geen opmerkingen:

Een reactie posten