maandag 26 februari 2024

Wat blijft die bijna onvoorwaardelijke liefde van poezen Clankie en nu lady Strepy toch bijzonder (een rustig thuis en een klein beetje eten). Wat is een gevange nis een afschuwelijke ommuurde betonnen lijken kist, daar horen hooguit marc dutroux, michael p., vlad poetin en donald kitsch trump thuis, mark edith schippers kutte rutte , hugo de jonge en dat andere gespuis ook minimaal een jaar daar de toiletten schoonmaken vvd ggg ss erss, god verdomme .. Nothiengk there and here, hanging on a by oil, coal, gas and forests burned and (oil plastic dollars money) waste produciengk human pig sshit planet .. vrouwen laten zich meer door valse regeltjess leiden in die verstarde verrotte koppen van ze, de enige schijnzekerheid die ze hebben en “op kijken” tegen domme varkens mannen ? pretentieuze prut, vermoed dat poetin en trump volop profiteren van het laffe passieve nikserige vrouwe lijke gevoel, zoals verderop omschreven, het enige wat ze zeer goed weten en geleerd hebben van a. shitler .. hoe vrese lijk, dat ik door empathie, yoga, verbeeldiengk, wiet en psy truffels en mushrooms tot 98% weet wat er in zo'n rotte rutte barbie van de griend kop om gaat, ik kan u verzekeren dat je daar allerminst vrolijk van wordt, namelijk het volgende .: helemaal niks and a compulsive obsessive disorder with living in a world destructive lie they create in their collective ugly heads with no chance of thinking differently, think better, try to live in a better world and act accordingly, are they like u without a question mark, rethorical, reetorisch ..

 a bit more oomph, soaring on the strength of nuance, subtlety and telegraph capacity .. 



vreemd, het negeren en uit sluiten van het goede en het betere en het volharden in het ijdele behoudende verstarde verwaande verrotte lachende grijnzende gore gluiperige gelijkgelovige popie jopie voor de perss ssmerige sstupide sschijtwijffies gedrag van macron en mark, blijkbaar is er ook een dealtje gemaakt over verwoestende kerncentrales, voor de zoveelste keer oneindige stupiditeit in beeld gebracht ..

100 miljoen eur alleen maar voor granaten, dat betekent met de steun van Duitsland, Europa en de VS van A onder andere gauw meer dan een miljard EUR aan wapen steun, daar kun je veel russische soldaten en sergeanten mee betalen en die vechten de oorlog, niet de generaals en de laag daaronder of de hypocriete huichelende leugenaars politici als oorlogsmisdadiger in irak en permanent leugenaar mark rutte, hij kan niet anders meer sinds hij bij de jovd ging met zijn laffe liegende verwaande verrotte dode varkenskutkop

alleen nog maar kunnen huichelen en liegen doen barbara van de griend en mark rutte omdat ze zo verstard verrot dom doods in die mammon kanker kutkop "leven", maar niet echt, het is ijdel verwaand nikserig leeg zoals hiervoor en hierna omschreven, er slaafs voor kiezen om naar je eigen waan en eigen belang en eigen lijk, ja wat eigenlijk, als die holle lege ijdele kakelwoordjes producerende zombies op weg naar our common future : death, waardoor je dat gedurende je leven bent, dood(ss) en deze dorre doodsheid door de oneindige hebberige bezitterige stupiditeit van de mens daarmee im- en exporteert naar 30-60-80% van de mensheid, barbie verbitterd en verzuurd, kutte rutte schaterend en grijnzend, alle valsse mammon kanker leugens van de vvd - cda en andere krengen zo heimelijk en stiekem zogenaamd camouflerend en verbergend .. en "iedereen" ziet en weet het en wil het niet weten en zien, men wil laf ijdel zelfvoldaan zelfgenoegzaam bang blind en doof blijven, schon wieder haben wir es nicht gewusst aber eigentlich wollen wir nicht wissen und im eigenem grab bleiben


DE VALSE VOZE DOOIE  


Macron en Rutte in Parijs.© SIPA Press France

Nederland draagt 100 miljoen euro bij aan een Tsjechisch initiatief om snel artilleriegranaten te kopen voor Oekraïne. Dat zei demissionair premier Mark Rutte vanavond na afloop van een bijeenkomst in Parijs. Volgens een woordvoerder van Rutte gaat het om nieuw geld waarover afgelopen week overeenstemming is bereikt.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten