donderdag 15 februari 2024

allie gelullie kennie schelie .. soms heb ik ook een hekel aan apothekers en dokters en wetten (en psychiaters en psychologen net weer erger drama hoofd) , ik weet dat 1 klein pilletje dexamfetamine van 5 mg me nu een einstein maakt (in combinatie met wiet en psy truffels) .. 1 per week voor de zekerheid, mijn gezondheid blijft belangrijk, en nu krijg ik er zelfs 10 om uit te proberen, maar daarna moet ik me laten onderzoeken op adhd/add en daar heb ik geen zin in, het maakt me niet uit, ik heb gegarandeerd geen adhd, misschien heel licht add (attention deficit disorder, ik was en ben een dromer die niet heel lang de aandacht kan blijven vasthouden tenzij het me interesseert, dan wel een focus (veel en veel minder dan zoon david)..

 ..er staat op de wikipedia pagina dat ronald plasterk bijna 38 miljoen eur aan een medicijn tegen kanker verdient .. ik weet met meer dan 70% zekerheid dat wiet 0,5 gram om de dag of hasj kush net zo goed zoniet beter werkt, zeker met een kleine hoeveelheid psy truffels .. wiet iets meer lachen en vrolijk, hasj kush (samengeperst hars van wiet) maakt je veel sexueler, meer zin in sex..

.. mijn gezicht weer eens op onweer, blikseminslag op behoudende bange laffe valse hebzuchtige bezitterige mammon kanker gelovige rechtse ijdele verwaande verwende verrotte domme doodsse doktoren en het ministerie van vws .. ze denken dat ze gereguleerd god almachtig zijn .. ook ss vvd gg(g) en ook daar weer de 66% verrotten die het verpesten voor de 33% goeden en betere(n) ?  .. Het voorgaande toen ik nog dacht meteen nul op rekest te krijgen, dat is ook niet goed, woede vooraf (of achteraf, als de politie mij nu aanhoudt, meteen die rode lap voor een (kleurenblinde, stieren zijn kleurenblind) stier ~ boze muis, terwijl toch de meerderheid bij de politie goed zou moeten zijn, anders word je niet aangenomen ? ik heb minstens 2 tot 3 erg foute van de 10 gezien .... volgens striptekenaar dilbert deugt 1 van de 5 mensen niet, meestal de leidinggevende of de zogenaamde baas ..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten