zondag 25 februari 2024

Daniel Arend : waarom skiet greet wilders met pak en stropdas en blonde pruik met 2 watermeloenen in zijn armen de bergen af en roept hij bij elke bocht "minder marokkanen regelen ! " of "weg met de is lam !" ? Omdat greet wilders stapel gek is (met de zachte g : knatter ggggak) ..


Racisme, angst aanjagen en met haat werken zijn voor velen de beste politieke strategie, dat hebben a.hitler, j.stalin, v.poetin, d.trump onder andere bewezen (en trump is ook echt zeer racistisch, en dan toch veel stemmen van negers krijgen en heel handig wel condoleezza rice (gecondoleerd) aanstellen en een paar schaarse "trouwe" republikeinse donkere volgers aan wie hij dan gunsten verleend, denk aan de beschamende gelogen verklaring van colin powell, donkere generaal minister van defensie tijdens de george bush junior administratie 2003, tegen alle verklaringen van de vn-inspecteurs in zeggen dat sadam hussein en irak massa vernietigings wapens heeft, de rest van zijn leven een riant pensioen en een voetnoot in de geschiedenis als de liegende oorlogsmisdadiger), net zoals rechts europa, de vvd, het cda en g.wilders, strategisch scoren met haat en angst zaaien en daarmee veel stemmen trekken, net zoals hitler met zijn haat en angst en schuld geven aan de joden, de homosexuelen, de zigeuners alles wat anders is dan kippekakelvarkenknorkanker koppie adolf scheisse (s)hitler politieke strategie 30% van de stemmen kreeg. 30% van de mens(en) schijnt racistisch te zijn .. ik ben ook bevooroordeeld en soms racistisch en merk dat ook bij veel debielen, "gewone" mensen zoals u en ik, om me heen. 






















Zoals g.wilders en de vvd over buitenlanders en de islam praten en de schuld geven, zo deed a.hitler dat van 1918-1945, als politieke strategie om maar veel stemmen te krijgen (en gaan geloven in je eigen god gegeven verhaal) .. plus gebruik maken van ontevredenheid en onbehagen, inspelen op de vrouwe lijke zwart wit emoties, het vrouwe lijke gevoel, zoals hitler dat omschreef, inspelen op weerzin tegen de kakelende en knorrende “elite” van ook jaloerse ijdele verwaande verwende verrotte domme doodse hebberige bezitterige gore gluiperige gelovige stinkend smerige stupiditeit, zoals die mensen zelf zijn .. en dan af geven op mensen die het moeilijk hebben, “armoedzaaiers” die in armoede leven, 1 miljoen mensen onder de armoede grens in Nederland en dat is afschuwelijk en de bovengenoemde varkens bezitten 2 miljoen eur en een eigen (tweede) huis tot veel meer dan 4 miljard eur, de usual genoemde suspects, de johnnies en linda’s de mollen en de van oranje na ss au’s , het is weinig fraai, het is le lijk 







Dat laatste weet ik dan weer niet zeker, volgens mij was a.hitler een typisch soldaat ~ sergeant (volgens zijn superieuren onvoldoende militair strategisch inzicht om hogerop te komen in het leger) die toch wel in een voor soldaten loodzware loopgraven oorlog 1914-1918 twee keer behoorlijk zwaar gewond geraakt was, met veel lovende recensies van zijn "superieuren" en toen hij na 1918 cursussen binnen het leger mocht gaan geven (als een soort pensioen) merkte hij wat een redenaars talent hij had, hoe hij grote groepen mensen kon bespelen en dat angst en haat en de schuld geven uitstekend werken om met zijn godde lijke verhaal, door zijn katholieke god in gegeven verhaal de massa mensen mee te krijgen



De leerschool van en voor (de kok van poetin wilde zoals mussolini de mars op rome nadoen en met zijn wagner groep de mars op moskou voltrekken, is dat dan naïviteit of hoogmoed of is dat soms hetzelfde of niet alles kunnen of zelfs willen begrijpen) v.poetin, d.trump en g.wilders onder andere (hans van baalen van de vvd met de hitler groet, de vvd is de moderne nsb van de vvd ggg ss mens) : 

adolf hitler: "Het volk is voor het overgrote deel zo vrouwelijk aangelegd en ingesteld, dat zijn (haar) denken en handelen veel meer wordt geleid door het gevoel dan door nuchtere overweging. Dit gevoel is niet complex, maar zeer simpel en uniform. Er zijn niet veel nuanceringen; er is alleen maar negatief of positief, liefde of haat, gelijk of ongelijk, waarheid of leugen, maar nooit voor de helft dit, voor de helft dat of gedeeltelijk enzovoort."       Dit is dus 100% barbara kotskut kutkots van de griend.  

Hitler sprak altijd emoties aan, de instincten waarop hij bij het propageren van zijn denkbeelden kon steunen, bijvoorbeeld de angst van vrouwen, ook mensen. De mens, narcistisch, ijdel, blind en doof (stom) ...... hitler is ook aan de macht gekomen door de vrouw, die de simpele voorstelling van zaken heerlijk vonden van dit dominante aanwezige narcistische nazistische menneke met 18 miljoen doden en 180 miljoen (ook geestelijk) gewonden tot gevolg en of er nu in 2023 zoveel veranderd is ? Ik zie het niet, zeker niet op wereldschaal, poetin, xi, kim, erdogan, assad, enzovoorts, enzoveurts en in neder land is toch ook het foute matriarchale mammon kreng aan de macht van beatriksniks via crimineelie kroes smit tot edith kankerkrrreng schippers (zie verderop voor een nadere uitwerking van deze boude stelling en excuses voor et gebruik van het woord kanker).






 


Andromedanevel - Wikipedia .. Als ik nou op een knop zou drukken dat alle negatief genoemden dood gingen, zou ik dat dan doen, in gedachten soms wel, in de praktijk niet .... als ik op een knop zou drukken en alleen vlad poetin en donald trump en familie en kennissen en de inner circle van ze zou sterven, zou ik dat dan doen ? Ja, idem natuurlijk met assad, de krengen dictators van eritrea, noord korea, saudi arabië. erdogan een twijfelgeval, hij zou zijn leven kunnen beteren als hij al die hopelijk zeer pijnlijk gestorvenen ziet en anders ook voor hem binnen een half jaar de dood, ja, op zo'n knop zou ik meteen drukken ..... en als het betekent dat er even veel "ex geliefden" daardoor sterven (inclusief ikzelf en strepy ?), dan zou ik het liefst dit voorleggen aan 4 anderen, 2 vrouwen en 2 mannen en dan kijken wat het beste voor de wereld zou zijn, als ik een groter netwerk zou hebben, dan het het liefst voor leggen aan 108 goede mensen die ik ook wel ken, waarbij er zelfs de rekensom zouden kunnen maken hoe goed dat voor de aarde zou zijn en ik denk dat ik dan ook op die knop zou drukken, maar toch theoretisch, zo'n knop heb ik niet.  


Als rattevarkentje vladje poetin zich compleet in het nauw ~ in de hoek gedrukt voelt door 5 poezen of hongerige kleine tijgers, dan zou hij op de atoombom knop kunnen drukken, als die dingen werken en ik vermoed dat ze dat helaas nog doen. Volgens mij is het opkopen en een mooier en beter leven bieden aan het leger van Rusland het beste, het door de vele goede Russen abroad informeren van de russische soldaten en sergeanten, de oorlog voerders, dat ze een riant leven kunnen krijgen waar ze nu vechten, als ze daar aan de wederopbouw van een mooi en rijk land gaan werken ~ spelen, in vrijheid, gelijkwaardigheid en sociale solidariteit op een mensdierplaneet aarde vriendelijke manier .. en dat kan .  



Het Andromedastelsel of de Andromedanevel (M31) blijkt even groot als het melkwegstelsel, bij het wiki lemma staat het onjuist, alleen zou het wel jonger zijn dan het melkwegstelsel, en ook dat is niet zeker, vanaf de aarde, vanuit ons zonnestelsel, vanuit ons melkwegstelsel zie je natuurlijk zaken en dingen en verschijnselen vervormd, net zoals het universum vanaf de maan er compleet donker en duister uitziet, op 1-7 planeten na en af en toe een nauwelijks zichtbare flits blauw rood, zeer zelden, en verder niets, hetzelfde vanaf mars en venus (zeer giftig broekasgas en 400 graden bovendien, een mens kan daar niet in de buurt komen)  















En als scherp contrast met bovenstaande mooie 4 foto’s, nu 2 van een mammon kanker lijer met een typische lijk 🧟‍♂️ en kop met het slechtste advies, waarom je nooit naar je moeder of naar miljardairs (en miljonairs) moet luisteren .. nooit naar je moeder luisteren schreef Annie mg schmidt (waar d trump en piggies willy en beatriks van die typische varkenskoppen met varkens ogen hebben, soms zegt het uiterlijk heel veel, misschien wel vaker dan soms) 











Geen opmerkingen:

Een reactie posten