woensdag 1 november 2023

and you can cry me a river .. efferie body, smash up your seats and rock to this brand new beat, can’t you feel iT, don’t ignore iT, nothingk is gonna be allright, tell your mamamama, tell your papapapa nothingk is gonna be allright ..….. mensonterende collectieve lafheid en stupiditeit, net 1933-1948 en erger, nu gaat de hele wereld eraan ...... zal voor de goede~slechte orde nog 1 keer kort beschrijven hoe 2015-2022 verliep en wat er nu gebeurt


The best weapon of a dictatorship is secrecy, but the best weapon of a democracy should be the weapon of openness. Niels Bohr




Uit angst, lafheid en stupiditeit vluchten in ambtelijke onleesbare beleidstaal of nog erger, wetten, rechter lijke uitspraken, formeel rechts mammon gebral everywhere, 1 miljoen ambtenaren (inclusief leraren en zo) en soortgelijke uitkering~trekkers in holland (leraren zijn echt geen uitkeringstrekkers, ze kunnen goud zijn, maar "het" (leven, hoe alles georganiseerd is) is regeltjes ziek verrot geraakt, zoals teveel in holland) ....... mensen "op het werk" kunnen niet meer normaal menselijk warm empathisch vriendelijk en eerlijk, echt met elkaar om gaan in een gewone taal, alles staat in het teken van regeltjes, protocol (uit angst) en geld verdienen in dienst van het hebzuchtige mammon zwijn. 


Goh, sinds 2018 is het zo dat als ik het ergens naar mijn zin heb, dan word ik weg gestuurd of moet ik weg en dat komt altijd door vrouwen (die er volgens mij niet tegen kunnen dat ik anders ben en deze en een andere (betere) wereld laat zien, die hun lege, holle, ijdele, laffe, conforme, bange bestaan bloot legt, vernielt of er een (gevoelige) deuk in aan brengt). Hm, blijkt niet waar te zijn, verwijfde mannekes storen sich ook aan mijn gedrag, het sal ferder wel. 

Er zijn twee soorten kunstenaars (en mensen). Zij die in 1 richting werken waardoor het onvermijdelijk is dat er rangen standen ontstaan, leiders, volgelingen, epigonen. Men gelooft dat de 1 beter is dan de ander. Zoals in alle hierarchieën, denk aan kantoren, is het cement de kleine nijd, de vriendelijke minachting waarmee men over de lagere rangen spreekt, de bewondering en afgunst en roddel tov de hogeren. De grondtoon is rancune. Polair daartegenover staan kunstenaars (mensen) die ernaar streven dat hun kunst de meest passende uiting is van hun eigen kleine persoonlijkheid. De ontplooiers van individuele kunst zijn vriendelijker en aardiger. Ik ben zo verwaand te denken dat ik zo ben. 


De hiërarchie van de apenrots is in de natuur niet te vinden, feit is dat natuurlijke apenfamilies naar verhouding met de mens heel vreedzaam zijn. Wanneer we vrede willen moeten we niet conformisme stimuleren (denk aan het leger), maar moeten we de individualiteit koesteren, zoeken bij kinderen wat ze onderscheidt van anderen en dat mee helpen ontwikkelen.


1966: Talrijk zijn de ooggetuigenverslagen en foto's dat de politie verdachte personen neerslaat en vervolgens verder aftuigen. Al de oude wijven, oa notabele kamerleden, menen dat het goed is om die provo's mores te leren. Ze gaan voorbij aan wat vast staat: de politie is er niet om te bepalen wie straf heeft verdiend, omdat ze geen straffen mag uitdelen, allerminst lijfstraffen. Het is dan ook logisch dat onschuldigen opgepakt zijn, geslagen, op de meest schofterige wijze bejegend. Mijn opa zei het al: als je van dichtbij een politieman ziet: beleefd gauw doorlopen, als je er een op afstand ziet: een omweg maken. De haat van ingelijfden met uniform tegen soortgenoten die zich onderscheiden door klasse, kleur, geur, haarlengte, leeftijd en nog in het genot zijn van een ongekristalliseerde vrijheid. Het absurde gedrag van de politie en van de regeerders die het toejuichen is alleen te begrijpen vanuit de resten van een semi goddelijk koningschap.


Eline: 

Annemieke heeft die teksten van jouw blog gehaald en ze verzonden aan opa Kees, ik heb dat niet gedaan. 

aan Eline : o sorry, ik ben eerlijk en zo had ik het begrepen, annemieke blijft voor mij daarmee een akelig smerig stinkend schijtwijf, ik vind het prima dat opa kees het ziet, maar niet via laffe zwakke moralistische kutblubber annemieke 

mutatis mutandis ben ik door dat soort smerige roddel en leugens van kotskutrotkopf barbie van de griend zo in de gevangenis en andere ellende terecht gekomen, ze verdient zo'n trap voor die onsmakelijke stinkende kutreet zodat die op de plek van die verwaande verzuurde doodzieke rotkopf komt, zodat iedereen ziet waar die smerige schijtpraatjes vandaan komen, maar dat had je al gehoord/gelezen.

Morgen ga ik zeggen dat ik mijn werk zo goed blijf doen als ik nu doe (en ik doe het naar omstandigheden goed, beter dan vroeger, ik zie meer en beter en het werk is bovendien interessant en leuk) en dat ik een andere baan ga zoeken en deze hoop binnen een jaar te vinden (zal wel moeilijk worden). 

Met veel spijt dus, maar tegen moralistische roddelende bange laffe ...... kan ik niet op. Sinds 2006 heb ik daarmee te maken, dat waren 2 mennekes, een laf en onrechtvaardig ontslag omdat ik laffe en daardoor valse griezel marc allessie terecht beledigd had door mijn werk goed te doen en dan gaat laffe bange annemieke tegen jou en iedereen zeggen dat ik gek werd en een burn out had, wat moet ik toch met die rotte wijve, want daarna was barbie vd grienie nog veel erger, rampzalige kippevarkenstront uit die lelijke zure weg rottende schijtbek....ik ben verdomme (bijna) een mensenhater geworden

Eline: weet je misschien wat je gezegd hebt dat als ongepast kon worden ervaren ? 

Me:  ook weer zo erg, dat moralistische verwaande roddelgedrag, ik had tegen iemand gezegd dat ze op dat mooie schilderij van van dongen leek en het laten zien, dat de yellow alien lady in blue met ontblote borst je geamuseerd voor 1/3de zichtbaar met 1 mooi oog aan kijkt en dat vond ze volgens mij toen leuk, op het moment dat het gebeurde, daarvoor had ik ook leuke gesprekken met haar gehad over het werk en de (rijks)overheid en dan wordt daar volgens mij vooral over geklaagd, maar dat is het ellendige, in mijn afwezigheid en tijdens mijn vakantie worden gesprekken over me gevoerd en ik ben er nooit rechtstreeks op aangesproken door een "collega". 

Het meest waarschijnlijke, ik denk dat het daardoor komt, is dat "ze" het blog lezen en daar niet tegen kunnen en dan zijn helaas vooral vrouwen moralistisch collegiaal tegen wat anders, nieuw en niet conform is, triest. Ik voel me 99% onschuldig en het probleem zit niet bij mij, maar dat men er niet tegen kan dat er een anders denkende is die andere zaken laat zien die ze misschien vanuit hun eigen (gelovige) wereldje niet willen weten en dus maar uit sluiten, censureren, verbannen, vermoorden.


wat blijft die eline toch ook een bevooroordeelde niet soepel van geest of lichaam stomme muts, altijd bij voorbaat mij veroordelen, terwijl ik juist de waarheid vertel en schrijf. Dit lezen en dan zo oneindig stupide stom blijven en nergens iets van verandering of echt begrip bespeuren. Omdat ik af en toe opgewonden en boos terecht tegen haar uit vaar, denkt ze dat ik op mijn werk of elders ook zo doe, ik ben anders maar nooit beledigend of wat dan ook, juist dat anders zijn moet gestimuleerd worden, het kan de redding van de wereld betekenen, niet door eline, dat is nu reeds vastgeroeste nuffige moralistische (ver)oordelende kuttenblubber, 21 jaar en dan zo stupide vast zitten in je burger lijke kuttenbestaantje, hoe vreselijk is dit  


barbara van de griend verdroeg het niet hoe ik beschreef dat ik haar na een relatie van 3-9 maanden niet meer mocht, haar een kreng noemde en afscheid nam rond 4 februari 2016 (1 jaar een relatie). Na 2 weken belde ze aan en zei "jij hebt ook veel meegemaakt," en ze ging verder totaal niet in op mijn opmerkingen dat ik haar een vals laf hebberig bezitterig kreng noemde. 

Ik wist hoe ze was, dat had ik wel gemerkt in die 9 maanden en na 4 maanden wist ik het al, zoveel achterbakse stiekeme slachtoffer opmerkingen gehoord van een krengetje dat baadde in de luxe van een 100.000 eur plus inkomen en de stomste verwaandste dochter ooit meegemaakt (die 1 treffende tekening van barbara gemaakt had, schitterend) plus hoe ze met haar "exen" om ging of hoe ze over ze praatte...ik hoefde haar na de eerste afspraak eigenlijk niet meer te zien, ik vond haar walgelijk : een permanent huichelend ijdel slachtoffer. 

so praate se oofer haar x narcist tim (sij is codependent narciste en se hep door haar pa en ma een ontwijkende persoonlijkheidsstoornis ontwikkeld en is, net zoals ik, licht autistisch (light), ik ben gegarandeerd geen narcist en hield meestal ook niet van een groep mensen, een individu of 3 mensen kunnen soms nog intelligent zijn, meer dan 20 is vaak niet goed meer, zeker als kakelkip hitler weer eens het hoogste laagste woord hep) en opa rechtse praatjes jan, zoals barbara hem noemde, hij leek wel 20-30 jaar ouder dan barbie. 

Uit nieuwsgierigheid dacht ik, na ja, ze kan lief zijn en er is sex, waar ik niet zo veel meer aan vond, na de eerste 10 keer die wel top waren, dus, allah, laten we het nog eefe probere, ken ik je wel fertelle

gimme a breaky by strepy


Toen merkte ik dat zij achterbaks en stiekem op mijn iphone af en toe mijn whatsapp berichtjes las, ik had een relatie met een getrouwde duitse dame en na dat "incident" van 31 januari-4 februari, zoals die afgrijselijke trutkut het noemde, zocht ik weer contact, ik vond en vind apotheker astrid veel liever, warmer, sexueler (barbie met dat gierige bekkie stond ongeveer 1 keer per 2 weken sex toe, dan lag ze daar als een slappe rubberen pop) en vooral liefdevoller dan barbie, eigen lijk en feite lijk op zich een verwaande verrotte dooie barbiebuikspreek pop met niets dan verstarde juridische cliché's in dat geschifte rrrrotkoppie. 

Vervolgens schreef ze in mei 2016 dat we niet meer konden afspreken, ik naar haar huis wandelen om te vragen wat er aan de hand was, toen zei ze met dat lelijke strontbekkie, je begrijpt wel waarom, ik dacht nee, maar liep fluitend weg, daar was ik vanaf, toch nog een moeilijke nacht. Zij de dag later nog een zeer formele afstandelijke mail sturen dat ze nog wel met me wilde afspreken om het er "op zich" "echt" over te hebben "om eerlijk te zeggen", waarin ze de schuld volledig bij mij legde en er eigenlijk op aan stuurde dat ik naar astrid zou gaan, which i did. Maar ja, helemaal in stuttgart en ik vond het toch minder leuk (astrid had daarvoor in nederland gewoond, 5 jaar), dus na 2 weken stuurde ik een mail aan barbie, weer eens afspreken ? 

NEE, NOU HOEFT HET NIET MEER ! kijfde zij in haar mail, ze wist dat ik naar astrid was geweest en de geschiedenis herhaalde zich want op dezelfde liefdeloze manier was ze met ex tim om gegaan die zowaar ook liefde was gaan zoeken bij een duitse dame, het is dat laffe smerige verrotte barbiekankergedrag om een man weg te kreige. 

ken mij het schele, nee, wat ken mij dat nou schele  

Daarna stuurde ik af en toe, elke maand van augustus tot december een mailtje of app en dan kreeg ik zo'n zure bittere onpersoonlijke liefdeloze egocentrische reactie in dat afschuwelijke ijdele neptaaltje van dat krrreng, dat ik blij was dat schijtwijf niet meer te zien of er in de buurt te zijn. 

Inmiddels was het december 2016 en Astrid stuurde me een bericht dat ze met haar man voor zeker 5 jaar in Amsterdam zou gaan wonen, wekelijks dolle pret in een duits bed (niet die van haar en haar man, maar in de mooiste logeerkamer met een terras ervoor van 50 vierkante meter (top verdieping) op de beethovenstraat 3 a raison van 4500 eur per maand via via te betalen aan benard van vollenhoven na ss au mammon dom varkentje, het werd toch betaald door het daimler-mercedes concern).

 Om "hoge" (diep gezonken laagste ijdele tuig, vooral die bevooroordeelde verwaande rechtse strafrecht weife ) rechter te worden had barbie een aanbevelingsbrief van pieter van vollenhoven van de onderzoeksraad voor de veiligheid gehad en bejaarde jan, "directeur" rechtse praatjes daar, zei tegen haar dat hij haar die baan daarmee bezorgd had en dat geloofde ze, vond ze een geil idee als hij haar op se hondjes nam, machtsverhoudingen. 

gimme a breaky by strepy 

anyway, het mooiste leven volgde voor mij in 2017, een leuke schaal 13 baan bij binnenlandse zaken met veel leuke en aardige collega's en ik kwam uit een rot baan bij vws (de rijksoverheid is eigenlijk vaak verschrikkelijk, al die hiërarchische politieke stiekeme achterbakse verhoudingen en ijdele vvd ego's) plus wekelijks doordeweeks naar Astrid en 1 keer per maand een weekeinde, veel door nederland met haar gefietst, was top met een klasse dame. 

27 november 2017 gingen we naar een mooi huis kijken in de bohemen mooie wijk den haag, ik had astrid daarvoor uitgenodigd, maar kort daarvoor wel een app gestuurd "just for fun", astrid hoogst beledigd en dat liet ze merken, ze kwetste me toen wel en ik zat kwaad een pizza te eten in kijkduin met haar. Het huis was schitterend, maar het was echt "just for fun" en door de ruzie sfeer vroeg ik aan David of hij wiet voor me had, het was vrijdag, een vrije dag. Hij gaf me space cake met zeker 3 gram wiet erin (in een joint zit 0,2 gram wiet). Explosie in mijn hoofd, lachbuien en huilbuien, en alsof het universum door mijn hersens tolde, het was afgrijselijk en wonderbaarlijk. 

O ja, ik had in 2017 barbie met haar opa jan gezien, zij was net in zijn oude volvo gaan zitten en riep "au, au" , jan had de deur voor haar open gehouden en riep "hè !", van wat is hier aan de hand, het hondje mickey, een geschifte bijtende chihuahua door die zieke barbara en jessica, dat hondje was van jessica en dat viel te merken, liep met de leiband eraan verdwaasd rond, ik fietste voorbij. Ook bijzonder om te fertelle, de derde maand na het afscheid fietste ik voorbij jessica met hondje en toen huppelde mickey vrolijk op me af, hij herkende me. In 2018 zag ik verwaand varken jessica weer met mickey en riep toen "hee, mickey", maar hij herkende me niet meer. 

ken me niks schele  

maar goed, het staat op andere blogs allemaal uitgebreid geschreven, toen met die wiet op 27 november 2017 bekeek ik foto's van barbara en ik vond ze zo vreemd en zwart-wit, de ene keer zo zuur, de andere zo lelijk en in haar ogen zat wel veel leven (het bewoog zelfs, als je in zoomde op de iphone), terwijl ze zo dood is, dus toen was ik naar haar huis gelopen om dat te laten zien, ik aanbellen, stond ze daar bovenaan de trap van haar dure huis, haar "bezit", ze kan het in haar graf niet mee nemen, waardoor ze tim zo makkelijk achteloos buiten kon smijten, gore smerige kut, met een enorme lading gele plamuur op dr wangetjes en toen zei ze, nee, dat wil ik niet, dat je boven komt, stuur ze maar per app. Een rondje daar gelopen en nog een keer aangebeld, Olaf (zoon) zei dat zijn moeder hem gevraagd had om mij te vertellen dat ik weg moest gaan. Meteen gedaan. Daarna wat apps aan haar gestuurd met het verzoek een keer af te spreken, de relatie met astrid was door die huis bezichtiging even on hold. 

al die relatie shitty, gimme a breaky, strepy 

barbie antwoordde telkens kort, volgende week of komende tijd spreken we een keer af, ik merkte dat ze dat totaal niet wilde, toen ik in januari 2018 een keer spontaan aanbelde en ze de deur open deed en ik vrolijk naar binnen stapte deed ze razend snel de deur bovenaan de trap dicht en begon ze te kijven en te schreeuwen (had ze eerder gedaan toen ik de relatie verbrak, wat kan dat kreng lelijk schreeuwen en kijven, ook tegen olaf een keer "GODVERDOMME !", toen olaf nadeed hoe zij stijfjes zoals in de 19e eeuw gearmd liep met jan ... heel veel kots als ik aan barbie met dat zure verbitterde verwaande rotkoppie terug denk)

maar goed, toen begon barbie te dreigen, van dat ik het ware verhaal over haar van mijn blog moest halen, vooral ook gelet op haar "posisie" als "raadsheer" bij de centrale raad van beroep, het verwaande kutkreng, en anders zou ze naar de politie en mijn werk stappen om me aan te geven, toen is ze met een leugenachtig smerig roddelverhaal naar het openbare ministerie en de politie gegaan en nicole bakker daar, 1 van de lelijkste goorste domste wijven met een rotte hondekop ..... toen begon de gevangenis tijd en moest ik verplicht mijn blog sluiten gedurende 3-6 maanden, anders zou ik in de gevangenis komen, ook zijn er toen brieven naar bzk en vws gegaan, dat ik vervolgd zou worden voor "belaging", ik heb dat ellendige smerige gore kutkreng nooit belaagd, wel vriendelijke apps gestuurd en mail, omdat ik die wiet ervaring zo bijzonder vond met haar foto's. Daarna volgden dus 9 maanden gevangenis en een complete klopjacht op mij, omdat ik de waarheid op een blog over moralistische verwaande verrotte doodse cunts in law schreef .. bij mijn veroordelingen en tijd in de gevangenis waren alleen maar moralistische valse laffe wijve, rechters, openbaar ministerie en fivoor reclassering, betrokken. 

Drie mannelijke rechters hebben mij van alles vrij gesproken, maar dat wilden die gore smerige laffe valse krrrrengen niet weten, die teveel  echte levende mannen in de gevangenis laten smijten door zwaar bewapende politiemannen, en daar lopen ook de afgrijselijkste domste rotste krengen tussen (like everywhere, een positie of functie met zogenaamde macht leidt in 90% van de gevallen tot machtsmisbruik, abuse of power comes as no surprise, jenny holzer) . Het is een smerige akelige naargeestige valse laffe "industrie", het strafrecht en zoals het uitgevoerd wordt door die vreselijke stinkende smerige ouwe weive. 

En dat is het allerergste, die ellendige "werkzame" wijven bij elkaar, elke organisatie waar meer dan 80% wijven werkt is ernstig verrot en als er 1 wijf is, of nog erger, er meer zijn, dat denkt macht te hebben, die denken macht te hebben en superieur te zijn, dan is het helemaal een doodzieke bende en dat maken ze dus ook van nederland en de wereld. 

Bang, laf, moralistisch in de eerste plaats, dat gaat boven alles, ook boven de waarheid en eerlijkheid, ijdel, verwaand, verrot kakelen in een kippenstronthok en alles wat anders, nieuw of bijzonder is censureren, uit sluiten en eigenlijk met die ziekelijke bang- en lafheid voor wat nieuw en anders is de wereld naar de maan helpen en dat is wat er nu gebeurt, ik merk het dagelijks en het is een wonder dat ik nog relatief vrolijk en gelukkig ben, na somber te zijn geweest van augustus 2020 tot november 2022 en er zit begrijpelijkerwijze nog veel woede, teleurstelling, frustratie en eenzaamheid in me, want iedereen heeft me in de steek gelaten en zelfs mijn kinderen vinden dat het aan mij ligt. Ik heb geen moed voor zelfmoord, ben daar bang van en ik probeerde te vluchten met een camper, maar toen werd ik opgepakt in lochem vanwege alweer leugens van barbara dat ik tegen haar opgebotst zou zijn en dat ik haar in het oosten van het land tijdens haar vakantie belaagd zou hebben. Ik was toen drie weken in lochem en wist niet dat barbara daar was en heb haar ook nooit gezien. Afgrijselijk lelijk goor kutkotswijf ...... ik denk nu wel dat ik met die camper na een jaar door europa rijden ook niet gelukkig was geworden......maar 9 maanden gevangenis en de goorste domste krrrrengen van fivoor bv mee maken is geen pretje, ken ik je wel fertelle

En nog steeds gaat dat moralistische destructieve roddelgebeuren maar door, in plaats van dat die stomme mutsen eensgezind de wereld redden, want het ziet er zo ontzettend slecht uit, zowel de bodem begeeft het door al die olie, kolen en gas op te pompen (een klein beetje gas in Groningen maakt mensen daar wanhopig door de aardbevingen), dus kun je je voorstellen dat de wereld zo in elkaar dondert en al die olie, kolen en gas, fossiele brandstoffen, worden verbrand, er drijven miljarden kilo's plastic in de oceanen en als we zo doorgaan is het per 2050 voorbij. 

Wat doet de stomste meest stupide soort, leeghoofdig moralistisch kakelend roddelen over helemaal niks, kippestront uit humorloze, liefdeloze, geestloze, lege, holle, verzuurde verrotte dode mammon conforme varkenskippebekkies.

This is an intermission
Pushing love into my system
I don't mind if you're bringing your own
An intermission
Pushing love into the system
It's the only way to make this a home
So don't keep living your life in denial
Nobody will start the fire
Don't keep living your life in denial
Nobody will start the fire

https://www.youtube.com/watch?v=Ew4MHinsV-I


Dat eindeloze conflict in Israël, als een vriend of vrienden van me ontvoerd (en gemarteld en of vermoord) zou(den) zijn door hamas, dan haatte ik hen. Als mijn kind gebombardeerd zou zijn door Israëliërs, dan haatte ik hen. Als je iets kapot maakt omdat je vindt dat het van jou is, poetin, trump, kim, netanyahu, assad, dan betekent het dat je ernaast zit, dat het nooit van jou is geweest. Sowieso is die bezitterigheid en hebzucht DE RAMP die ons teistert via government, THE burden on the people. 

Zo bombarderen bovenstaanden burgers, ze vernietigen land, verschroeien de aarde omdat ze vinden dat dat land, die aarde, die burgers van hen zijn. DE SMERIGSTE GOORSTE ZIEKTE VAN HET MAMMON ANIMAL FARM VARKEN. THE LAND BELONGS TO NO ONE, THE FRUIT BELONGS TO ALL. 

TEGEN DOVEMANSOREN, VECHTEN TEGEN DE BIERKAAI, WATER NAAR DE ZEE DRAGEN, 

Ik dacht eraan hoe kinderen doen die nooit iets mogen. Een deel gaat verstandig proberen net als de ellendige ouders te worden, een deel legt zich neer, een klein deel gaat de clown uithangen, gek doen, ontsnappen.

Soms denk ik dat geluk het besef is dat je iets ontmoet dat groter is dan jezelf, waartegen verzet of opbieden niet mogelijk is, waaraan je je dus gewonnen moet geven, in vroeger terminologie een vrouwelijk gevoel dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten