dinsdag 14 november 2023

Is het onbegrijpelijk dat de haagse kak zich niet laat zien in Loosduinen bij de kunstexpositie VARIA ? NEEN, HET IS HAAGSE KAK, de "rijke" armste stinkerds .... hieronder varia, Kees van Dongen kunst .... rare gedachte dat hitler in Wenen kunstenaar wilde worden en richting eerste wereldoorlog ging, waar hij zijn wrok, rancune verzamelde en zijn bal eraf geschoten werd waardoor hij schreeuwend en kermend in het ziekenhuis lag dat hij geen kinderen meer zou kunnen krijgen, dan maar een 1000 jarig "reich", rijk, rijksoverheid, rijksmuseum .., toen Kees van Dongen met Picasso, Piet Mondriaan (beiden dansend in Parijs), Matisse en Monet via kunst exposities een grote werd ....



Met een hoofd~koptelefoon deze beluisteren is ook een mooie wow sensatie, ervaring, 






Kees van Dongen scheen veel kunstwerken binnen 15 minuten te maken, dan kreeg hij een opdracht voor 2000-10.000 EUR (geld waarde in deze tijd) een kunstwerk van een dame of een andere opdracht te maken en dan was het binnen 15 minuten af, waarop opdrachtgevers boos werden, waarop Kees van Dongen besloot het te maken en vervolgens het thuis nog een dag of week te bewaren en daarmee naar "opdrachtgevers" te gaan, die dan wel altijd zeer tevreden waren.  

Op verzoek van welgestelde "rijke" opdrachtgevers paste Van Dongen een enkele maal zijn stijl en onderwerp-keuze aan, maar onder protest : "alleen in absolute vrijheid kan ik me geheel geven". 




 
















































Regina van Vliet is veel, heel veel, eleganter dan onderstaande dame, maar ja, Regina is de elegantste






























Youp van t hek 























































































































Geen opmerkingen:

Een reactie posten