woensdag 1 november 2023

WAT KREIGE WE NOU ? SLUTSNROCK~AND~ROLL, bah, vies hè ....... Charlotte van 18 jaar denk ik veel aan, zit daar zo'n onwaarschijnlijke schoonheid achter de kassa bij de jumbo anemoonstraat segbroek college den haag, ze is leuk en bijzonder, can't get her out of my mind, 18 jaar, zij wil nooit en ik zou wel willen, maar ook niet, ik zou me schamen, 58 jaar en 18 jaar, NEE, ik zou 1 avond met haar kennis maken heel leuk vinden, maar ik bespaar haar en mezelf die gênante vraag en vertoningk


Laat euh ikkeuh ereuh duidelijk over euh euh sein: 

De grootste misdadigers die ik heb gezien naar gedrag en wat ze doen (en (niet) zeggen) in Nederland zijn frits ouwe weive kreng bolkestein, edith tabakkankerkreng schippers, de cda-vvd-lpf-d'66 regering ten tijde van de irak oorlog, er is nauwelijks tot geen verschil met poetin, behalve dat poetin een rechtstreekse moordenaar was voor de inval in Oekraïne, dus dan heb ik het over oorlogsmisdadigers jantje pruime balkehuichelkalere smerig schijtbekkie balkenende, minieme rat verhagen, protestants prut oud weif pietje snotje donnertje, henkie kut kamp, mark leeghoofd mammon lijer rutte, deze mensen verdienen 9 maanden tot 2 jaar gevangenis, het godvergete smerig mammon tuig en er waren er toen heel wat meer, boris spannende eikel dittrich, ijdeltuit thommie de graaf, nu vieze voorzitter bij de reet van state, "raad" van state, nou, met zo'n verwaande krullebol met se laffe hypocriete domme slappe schijtbek ben je dan goed in de aap gelogeerd en zo voort, en zo voorts, pietje snotje ouwe weife kreng was zijn voorganger, nou dan weet je het wel, ik trek aan de bel voor de laatste ronde van dit smerige stinkende gespuis 

volgens mij heeft pieter omtzigt ook voor de irak oorlog gestemd, maar dat weet ik niet zeker, wel ijdel zaken beweerd over de mh 117 neergehaalde malaysian airlines door een russische raket boven oekraïne die onjuist bleken en goed dat hij voor de gedupeerde toeslagouders op kwam (afgrijselijk als door de overheid je kinderen uit jouw huis verwijderd worden door fouten van diezelfde overheid 😱😱🙀🙀), maar aan een snelle goede oplossing mee werken kon deze politicus (80% van de gevallen betekent dat tegenwoordig een ijdele leugenaar) ook NIET. En nu popie jopie populistisch doen tegen boeren dat we maar door moeten gaan met de toch destructieve te intense landbouw en vooral vee teelt, nee, ook pieter omtzigt is een conservatieve foute, misschien net iets minder slecht dan hiervoor genoemden maar te mammon conform rechts, zoals het hele cda sinds van agt. 

Na de Tweede Kamerverkiezingen van 15 mei 2002 vond een kabinetsformatie plaats in Nederland. Dit resulteerde in het kabinet-Balkenende I. De coalitie werd gevormd door Christen-Democratisch Appèl (CDA), Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) en de Lijst Pim Fortuyn..... DUS het anti gristeliijke fascistische hiërarchische appèl (cda), de elitepartij voor gevangenschap en mammon bedrijfsdood hiërarchisch kippenhok fascisme (vvd) sal je bedoele en die prutsers van lpf en d'66 toen, die hep ik hierboofe al genoemd. Een schande en die godvergete krrrrenge durven die verwaande verrotte dooie schijtbekken nog overal te vertonen ook en bekleden vaak 300.000 eur plus per jaar functies overal in hol land. 

beatriks schweine arsch zat er in die tijd over in dat jantje die pruimn sag hangn mabel (en daarmee indirect "haar" friso) leugen~aars noemde en daarom wilde ze hem, jantje petertje heikneuter pruimebalken ende ezel, niet tot minister van staat benoemen, het enige waarover dit verwaande verrotte doodzieke mammon varrrekeuh zich druk maakte op 1 van haar paleizen of in lech of elders ter wereld in 5 sterren hotels of andere "schitterende" (binnenkort ruïnes als we zo doorgaan met olie, kolen en gas, de algehele massa consumptie en productie) paleizen van "bevriende" staatshoofden, amicaal om gaan met de goorste schurken vanwege de olie-, gas-, kolen- (ruim 5% aandelenbezit shell) en andere corporate corpo reet mammon belangen.  


Volgens mij blijkt uit het onderstaande dat yesilgoz nooit een goede minister was en nooit zal zijn, als de overheid, in dit geval de vvd, zie verderop waar vvd voor staat, opdracht geeft, dan is het per definitie niet onafhankelijk meer, zo oneindig stom en dom zijn de meeste politici dus en yesilgoz schijnt bovendien een ijdel verwaand wijf te zijn, voor haar oneindige ijdelheid en stupiditeit vangt dit niks wetende, kunnende of begrijpende vvd krrrreng 220.000 EUR per jaar, auto met chauffeur, ruim 12 weken vakantie, een gegarandeerd super luxe leven verder met een pensioen van nu 150.000 eur netto per jaar, tenzij men eindelijk besluit 80% van de vvd 9 maanden in de gevangenis te gooien en dat ze daarna opnieuw beginnen en dan het goede, het betere en het beste voor de mensheid nastreven, gelijkwaardigheid, vrijheid, sociale solidariteit. Ik ken een gore smerige LIEGENDE vvd varkenskop klootzak bij het ministerie van lnv die “zijn” gas projecten via of bij de directie natuur er doorheen wil drukken, kan zo iemand vervolgd worden ? Als een ambtenaar vvd-er binnen de overheid roofbouw en moord op planeet aarde pleegt en daarvoor 100.000 eur plus per jaar verdient met zijn liegende valse gore varkensschijtkop ? Zijn naam, jan r. , staat op dit blog in april-mei 2023 vermeld. 

yesilgoz zou na 4 jaar "aan de slag" kunnen (nog meer loze lege kakelpraatjes) bij de zogenaamd concurrerende 10-20 zorgverzekeraars voor 450.000 eur per jaar (zoals veel politici deden) ..... het is weer fraai, het is weer mooi, het is gezien, het is niet onopgemerkt gebleven, de mollende mammon varkens 

maar enige nuance past ook, moge lijk is yesilgoz beter dan opstelten, korthals altes en gegarandeerd beter dan holle bolle domste stomste fredje teeven en misschien heeft ze ooit wel goed werk gedaan, vvd - ers moet je in principe wantrouwen, net zoals erdogan aanhangers (akelige hebzuchtige mammon varken dictator, die wel goed schijnt begonnen te zijn, nu is het bij mijn weten een verrotte verwaande doodzieke geworden)  






Geachte heer Elzinga, FNV, 

Waarom niet de smerigste goorste boeven, die verwaande verrotte doodzieke vvd varkens, bidet, greet wilders, cda, henkie bleker, jantje balkebekkie pruimenbalkenende en minieme rat verhagen en bbb gespuis uit nodigen die de wereld vernielen met de olie-, gas- en kolen industrie, edith tabakkankerkreng schippers is haar hele leven werkzaam geweest voor de tabaksindustrie, de slechtste meest kankerverwekkende drug tegen de mensheid, ook toen ze minister van VWS was en alle artsen en zorg medewerkers wisten dat en lieten de vvd begaan, omdat ze allen, de artsen en zo voorts meer dan modaal verdienen en daarmee die moordende mammon (hebzucht) ziekte in stand houden. En dat zoals u hieronder beschrijft, john de mol van de kotsprogramma's en piggies willy en maksie cosi hebbie junta zorgen quiet a oranje na ss au meer bezitten dan 4 miljoen nederlanders en dat 1 miljoen, 1 MILJOEN, nederlanders onder de armoede grens leeft en dat is afgrijselijk, met die kopzorgen ben je meestal voor je 65ste dood en heb je geen prettig leven. 
Dus niet in gaan beuken op onderstaande partijen die het wel nog enigszins goed voor hebben met de mensheid, maar de hoofdschuldigen van ondergenoemde mis standen uit nodigen en dat ze zich einde lijk eens verantwoorden voor hun misdaden tegen de mensheid en de natuur en daarmee de wereld vernielen, vvd en cda vooral in het verleden, in de toekomst misschien bbb en nsc ? nsc na nsb ? 
Met vriendelijke groet , verschrijver 

Van: Tuur Elzinga, voorzitter FNV <nlverdientbeter@fnv.nl>Verzonden: dinsdag 31 oktober 2023 05:47Aan: menno.vanveenendaal@hotmail.com <menno.vanveenendaal@hotmail.com>Onderwerp: Kom naar de FNV-verkiezingsbijeenkomst

Geen opmerkingen:

Een reactie posten