woensdag 22 november 2023

Bie more vain than those disgusting conceited cunts ——> Getting ready for MY kalkhoff image 3, the free indian cow boy

 

Goh, wat een gouden godinnen lopen hier rond, florence bejaardenhuis savornin lohmanlaan, voor mij een man van meer dan 100 jaar en rechts een zeer levendige vrolijke “wim kan achtige”  93 jarige knappe dame met een dochter die elke middag met haar naar buiten gaat en een dochter in Amersfoort. 

Door gesprekken met 4 dames van plus 73 jaar realiseerde ik me dat mijn moeder een redelijke kokkin was, maar dat mijn pa niet kon koken, eendenborst in de oven, 30 blikken humus uit Israël had hij mee genomen om op te warmen en dat was het. De meest vieze puree met sla erdoor heen geprakt 🤮🤮

"Je moet ze kietelen en lekker koken," vertelde een 73 jarige dame mij en haar 3 vriendinnen bevestigden dat, 1 had er nog een man die elke ochtend een krentenbol en een kopje koffie kwam brengen, had hij geleerd voor haar omdat ze in dat bejaardenhuis moest zitten en niet meer thuis kon wonen. "Wij moesten stoppen met werken, zodra we trouwden," zei ze ook nog, een andere tijd met 3-5 partijen waar je op kon stemmen, ik stem altijd nog op dezelfde partij als waar mijn ouders op stemden." Toch dacht ik ook, waar stemmen we nog voor, 150 mammon varkentjes en kippetjes in de tweede kamer ...... en dan ook nog provincie (nooit duidelijk geworden wat de provincie doet, 5 keer vanwege milieu-werkzaamheden met ze te maken gehad maar verder is het van de provincie net zo onduidelijk wat de in totaal meer dan 100.000 provincie ambtenaren doen als de 147.000 rijks ambtenaren, het loze geleuter van "het democratisch gekozen bestuur" zo kwaad en soms goed mogelijk uitvoeren. In 2022 ondervond ik alleen maar domme tegenwerking van de provincie, ontzettend vervelend, nergens positieve en constructieve inbreng, jammerende en klagende mietjes, zoals teveel ambtenaren doen. En via de provincie worden ook nog oude rancuneuze mennekes en weiffies in de eerste kamer verkozen, zoals hansje pansje schijtvarrekeuh wiegel, plus tot slot gemeenteraads verkiezingen, waar ook teveel ijdele kakel en knor praatjes heersen en waar heel soms goede dingen voor de mensen gedaan worden, het is vooral een vergader ego trip van kippetjes en varkentjes om via wethouderschap of via de gemeente raad landelijk "door te breken", misschien wel minister ! Joepie voor ijdele domme stomme ikkie, ik word misschien minister, staatssekreet of de tweede kamer in en dan misschien burgemeester, plus 120.000 eur per jaar tot 220.000 eur per jaar en gegarandeerd top pensioen, de rest ken me niet schele. 

Niet cynisch, de waarheid, zo is de mensheid, ik zie het aan mezelf. Door introspectie na zeer goed om me heen gekeken te hebben schrijf ik het bovenstaande en onderstaande. En dan die stomste serieuze nuffige moralistische laffe bange volgzame hiërachische kippenhok weiffies te zien, horen en voelen die eigenlijk alleen maar kunnen "op kijken" tegen het varrrekeuh, de here god (ijdele stomste cda kut marjolein sonnema kijkt zo naar minieme rat verhagen en jantje pruime balkende ezel bekkie, (oorlogs) misdadigers in irak onder andere en mammon zwijnen). 




















Een klein nadeel van me afsluiten voor nieuws en zwelgen in mijn ijdelheid 























































Geen opmerkingen:

Een reactie posten