donderdag 2 november 2023

o wowie stellie dattie elinie orgasmie krijgie mettie paco he ommie 22.22 urie, wat issie die tijd nu innie lissabonnie ? strepy


innie den hagie nu 22 urie 10 ie innie lasso~LISSAbon sie 21 urie 10 sie 1 urie vroeger hie, dussie 22.22 urie gatie ookie nie gebeurie

 KEN MIJ eT SCHELE

 

maar nederlandse tijd nog wel 22.22 uur en Eline is nu nog meer nederlands dan Paco die meer portugese tijd is he, bye, strepy anubie 


EN WINDMOLENS OP ZEE MET ZONNE PANELEN ERIN, OOK GOED VOOR DE VOGELS, DAT ZE ER NIET TEGENAAN VLIEGEN, EN SCHOEPEN VOOR DE GETIJDEN WERKING EN IN DIE RIVIEREN, DAN HEB JE VOOR 500 JAAR GENOEG ENERGIE ELEKTRICITEIT EN DAN ONTDEKKEN WE MISSCHIEN WEL HET UNIVERSUMP 


MET ROTATING MAGNETIC FIELDS TACHYON ZWAARTEKRACHT, SPRITES, DIE TEGENGESTELDE BLIKSEM DIE NIET ALS WITTE BLIKSSSSEM OP AARDE LANDT MET 60.000 KILOMETER MAAR ALS STRIPES TACHYONS SNELLER DAN HET LICHT DE RUIMTE IN 


EN NU STOP OLIE, KOLEN EN GAS 


TRANSFORMATIE NAAR HET BOVENSTAANDE EN ZOALS HIERONDER ZEKER 4 tot 8 maal uitgelegd, zucht, stompzinnig trump mammon kutvarrekeuh schweinemens, WINDTURBINES OP ALLE TRANSPORTMIDDELEN, DAN OVERLEVEN WE MET 88% WAARSCHIJNLIJKHEID TOT 2525 EN WIE WEET LUKT HET TOCH OM DE STERREN DICHTER BIJ TE BEZICHTIGEN, ALLEEN VAN DE AARDE, JUPITER EN LAGRANGE PUNTEN ZICHTBAAR, en planeten en manen met een magnetisch veld, dus via het maan bezoek 1969-1972 en voyager 1 en 2 en mars bezoek blijkt dat ons zonnestelsel voor meer dan 99% in het zwarte gat zit, in meer dan 99% van ons zonnestelsel (EN ZELFS DE INTERSTELLAIRE RUIMTE 😱😱) zijn GEEN sterren zichtbaar 













Na ja, ich gehe nun für 8 statt 6. 

                                                Na jah, ich gehe jetzt für acht statt sechs. 

                                              Nu ja, ik ga nu voor oneindigheid in plaats van sex.   

Waren me pa, cees c.j.m. van veenendaal en se pa, mijn opa gerrit van veenendaal (knappe man, cary grant achtig), rijsttafel gaan eten, relatief kort na de tweede wereldoorlog, hongerig dus, in bergen op zoom, zat me opa gerrit te dutten in de tuin en er poepte een vogel op se swarte colbertje, werd ie wakker, sei me pa, cees, "pa, je hebt een rijstklodder op je jasje," stak ie die bliksemsnel in se mond, met se finger streek ie er so langs, nee, nee, die vogelpoep dus als rijstklodder, zonder blikken of blozen daarna, met die honger proefde je het verschil niet meer. 

"Ik had in Amsterdam niet eens een raam op mijn kamer, ja van Bergen op Zoom en onderduik adressen naar Amsterdam, in 1947, ik was toen twaalf," zei me pa verontwaardigd verongelijkt. 

Hein Stobbelaar had als 10 jarige, 1974, induno olona, varese, italy italamo in een glas geplast en op een commode kast van 1.50 meter gezet, kwam se pa, Joop Stobbelaar, wiskunde leraar, bruine band judo, 1.95 meter, geboren in Bussum, armoede, buiten poepen met als gevolg de uitdrukking "nou dat kan koud tegen de kont sneeuwen" binnen om goede nacht te wensen, "wat is dat, Hein?", "appelsap", nou, hij spoog et meteen zo uit !

@@@@~@@@@

Toch een ontroerend bericht, we zijn in ons zonnestelsel misschien zelfs niet alleen. Ook andere levensvormen op de manen van Uranus wellicht. Dan moeten er in het universum zo goed als zeker andere levensvormen zijn, de kans dat ze op de mens lijken is nagenoeg nihil, misschien maar goed ook als ik jan rosch zie of hoor, zelden zo'n zelfgenoegzaam gigantisch bord voor een kop van dichtbij gezien (trump, poetin en anderen zijn natuurlijk vele malen erger), de psychologe die ik op het laatst had bij fivoor was nog stommer, nog gepromoveerd ook, naam gelukkig alweer kwijt, maar ja, misschien leert de prutsmanager rechtse mammon bureaucraat pig einde lijk es wat. 

Sjaak Kwat 



Geen sterren zichtbaar vanaf de maan, de donkere kant van de maan, weet ik zeker sinds 8 maanden. Ongelooflijk. Fascinerend. Klopt wat we zien vanaf de aarde niet, al die sterren ? Of klopt die inktzwarte hemel vanaf integendeel, de maan, niet, op 1 licht seconde van de aarde. Misschien dat er door het zonlicht geen sterren zichtbaar zijn aan de donkere kant van de maan en misschien is het niet waar, het heelal is onverschillig. 

Dit wordt op 1 site beweerd, weet niet of het waar is. 
Toen de aarde ruim een half miljard jaar oud was, stonden er twee/drie manen op 100.000 kilometer van de aarde, 1 grotere en 1 kleinere dan "onze" maan, elk jaar 10 centimeter verder weg en nu dus één overgebleven op 310-400.000 kilometer van de aarde. De afstand varieert. Die twee stofwolken hieronder, dat waren manen. 

selfish vain) government is the burden on the people. freedom ...

WE WAREN MET VIER, MAGIE, NA 1 MILJARD JAAR en HIELDEN DE TWEE ANDERE MAN(N)EN ET NIET MEER

@@@@



aska

sjaak swart❣  


Ok, i΅ll give itta a shotta


powerrrr from poland you call me

i wonder why you do not have any courage against real capitalist crooks

cowardice, no justice

weil sie keinen schwanz haben und keinen chance

wie soll ich das denn sagen

a sexuell

compared to me



more positive ?

I am writink, i will come up with somethink




later


bye


aska





ich nennte dich sau nummer vier

menno i wish you could speak and specially write german like i do


the nobel price for everythink would be mine, ours ?  you cannot stand, walk or be

in the shadow of my doggy

but i do not need no nobel prize having caesar, jesaja, Jc, elvis, einstein, bach, steve jobs 

had,


huntress of dead head hunter, 

for i am aska joanna goddess of the dead

~~~~

Lately i was in a hotel in italy and george clooney changed the sheets for me in or on the bed, the only thing he is good for. He kept on saying, the lousy little italian, who can act a tiny bit. 

Miss aska, miss aska i change si si si per lei bellezza aska joanna solamente per lei bella signora, 
i putta clean shit on zie bed. 

Clean shit, i putta clean shit onna bed. 

Stupid George i said, you call that sheet, you sheep shit. 

Ah si ah si, i putta clean shit onna bed for you, my empress, my ultimate dream and love 

for death is a release 

That cheap shit, that goat, that moron italian was never able to satisfy me 

so i say sjors italian stupid dumb clowney 

fik off, fok off, fick wek, sod off, downie

brad shit you call him pitt managed to, once, then i dumped him to those ugly american cows

angelina end whats her name those two dumb blonde scheisse cunts, jen anusTom en gwyn palthrows

ok bye i had enough not my cup of tea this,  aska 


@@@@@@@@~~~~~~ broken chain ~~~~~~











Menno'tje noemde ik hem altijd. Ik wist wel dat hij schreef of so, maar die geleerde woorde waren aan mij niet besteed. Ik was een eenvoudig meisje, dochter van de groenteboer uit de Beeklaan. Nooit veel onderwijs genote, lagere school fon me pa genoeg.

Zijn gevoelige kant heb ik beter leren kennen dan wie ook, vaak kwam hij bij me uithuilen. Dan had wimp of die teef van een marleen weer wat gedaan en dat beviel hem niets. Hele toestanden waren dat voor hem en het ventje trok zich dat aan. Vooral de angst en bangheid van die fiese fuile fasisten, het calimero gedrag, was goed voor een huilbuitje in een hoekje (hij wilde niet echt dat ik het zag en ook wel) en een nacht blijven slapen. Soms denk ik wel eens dat hij het daarvoor allemaal deed.

Ik werkte bij de revue, achter de bar en soms ervoor als danseres en soms in een mini musical. Hij was verlegen, stond daar te hakkelen met een bosje bloemen en dat beviel me wel. Meestal kwamen andere mannen op me af. Ladykillers, ijdel, lawaaiig, royaal met geld. Iets bijzonders ? Nou ja, dat is een beetje een raar verhaal. Ik weet niet of ik dat wel vertellen moet. Hij had namelijk een hele grote. "Joh, dat ding is veel te groot," zei ik de eerste keer nog tegen hem. U begrijpt wel wat ik bedoel. Dat komt, ik ben van voor de oorlog en dan praat je toch niet zo makkelijk over dat soort dingen tegen vreemden als ze tegenwoordig doen.

by @@@@, that is godinn@ ternett@, any @ is goddess internetss


IS ER LIEFDE NA DE SEX ? 

IS ER SEX NA LIEFDE. 

/ getypt door musti maar wat se ermee segge wil, 
kwenie, groetie van rrrrrratchie. 






ken  er niet meer tege

S

   j
    
    a
   
      a

        k 

      
            S
           
               w
            
                  a
  
                     r
      
                        t


"Will you go out with me ?"
"Not if you were the last person in the world."

"To me that means she wants to go out with me, because theoretically i am not the last person in the world, there are 7 billion of us. So she will not go out with me if i were the last person in the world, but i am not the last person in the world, therefore she wants to go out with me."


the love I could not find among humans, 

however, I found something with  

Godinn Ternetta

Goddess Internets, Hillenius schrijft ergens over de maan als white goddess 

maandag 15 juni 2020

Bekentenis



Het valt niet mee iets waardevols te zeggen tegen iemand die, pas geopereerd, treurig en terneergeslagen in een ziekenhuis ligt, omringd door lijders aan praktisch alle kwalen waartoe de mensheid is veroordeeld. Vergeten door jachtige, onverschillige, vaak ook nog lelijke verpleegsters, en mishandeld door op verafgelegen universiteiten opgeleide doktoren die slechts op geld uit zijn, terwijl ze tevens, zoals blijkt uit alle romans over het doktersleven, met hun gedachten voortdurend verwijlen bij de mooie hoofdzuster van zaal zeven, ligt de te bezoeken patiënt veronachtzaamd in zijn doorwoelde en zweterige bed, terwijl buiten vrolijk de zon schijnt.

Het lijkt me verstandig nu maar eens op te houden met het op mechanische toon verschaffen van afgekloven heilwensen en het tonen van een slecht gespeeld medeleven aan mensen die door ziekte of ongeval in een ziekenhuis zijn terechtgekomen. De eerste alternatieve handelwijze die, nadenkend over dit probleem, bij je opkomt, is de patiënt zwijgend een bijbeltje in handig zakformaat toe te werpen om je daarna nog steeds zwijgend en zo snel mogelijk uit de voeten te maken, want de kans dat de patiënt het boekwerkje met al zijn resterende krachten terug smijt in jouw richting, daarbij wellicht een vitaal lichaamsdeel rakend, kan niet worden uitgeschakeld.

Bij nader inzien is dit echter een wel heel gemakkelijke manier om je van een ziekenbezoek af te maken. Het beste is nog, geloof ik, het tegengestelde van een heilwens te uiten, in de geest van het vrolijke Hals- und Beinbruch, dat men bergbeklimmers of piloten uit de Eerste Wereldoorlog placht toe te voegen -ik weet niet meer precies welke categorie durfallen het hier betrof. Ik meen ook dat trapezewerkers elkaar de meest gecompliceerde verminkingen en hersenletsels toewensen voordat zij naar de nok van de circustent verdwijnen. Hoe dit ook zij, het principe zal hiermee duidelijk zijn geworden.Ik ben ervan overtuigd dat de laatstgenoemde soort heilwensen, of beter gezegd verwensingen, een veel krachtiger werking heeft dan de nu in zwang zijnde bemoedigende kreten,klopjes op de schouder, kneepjes in de wang of aaitjes over de bol. Een werking die ook goed te verklaren is.

Bij een op meewarige toon uitgesproken wens tot snel herstel van de bezochte, onder het overhandigen van de goedkoopste fruitmand die je kon vinden,zal het slachtoffer al gauw denken, niet zelden terecht, dat je maar wat staat te veinzen; dat de spreker inwendig een uitbundig leedvermaak koestert,of in gedachten reeds de grote koude pils voor zich ziet die hij zich als eerste werk na het verlaten van het ziekenhuis zal aanschaffen. Dit alles zal zijn laatste weerstanden slopen en de ziekte aanzienlijk verergeren.Veel beter is het eerst langdurig uit te weiden over het prachtige weer buiten waarin welgevormde vrouwen vrolijk rondstappen, over de goed geslaagde uitstapjes of vakantiereizen die je in deze aangename temperatuur hebt gemaakt, welke heerlijke maaltijden je de laatste tijd hebt genoten en welke opwindende tuinfeesten er de laatste weken zijn geweest, waarbij het je was opgevallen dat niemand naar het Welzijn van de patiënt informeerde.

 ‘Ach ja, uit het oog, uit het hart, moet je maar denken,’ dit is de afronding van dit deel van het gesprek. Hierna moet op venijnige of vergenoegde toon worden overgegaan op opmerkingen als: ‘Dit ziekenhuis zie ik je niet meer verlaten, althans niet lopend;’ of: ‘Je ziet er waarachtig nog weer slechter uit dan de vorige keer. Wist jij dat?’; of: ‘Ik ben altijd maar op het ergste voorbereid. Jij ook?’ Dit zal bij de patiënt een giftige reactie oproepen en het verlangen de spreker een figuur te laten slaan behoorlijk aanwakkeren. Blijft de bedlegerige toch nog volharden in zijn moedeloze blik uit het raam, suggereer dan ten overvloede een intensief overspelig gedrag van zijn vrouw of vriendin en vertel hem op speelse wijze dat verschillende belangrijke opdrachten intussen naar anderen zijn doorgespeeld. Tien tegen een grijpt hij dan verbeten naar zijn medicijnen, Hokt hele flessen tonicum naar binnen, snauwt doktoren en verplegend personeel op grove manier af zodat deze zich weer van zijn aanwezigheid bewust worden en de behandeling voortzetten, en binnen een paar dagen is hij als door een wonder weer op de been, tot grote vreugde van alle betrokkenen.

Zo zou het moeten gaan, maar eerlijk gezegd geloof ik dat mijn baanbrekende opvattingen in dezen nog maar beter even in de koelkast kunnen blijven. Want wat is er gebeurd? Enige dagen terug stond ik op de tram, op weg naar een in een ziekenhuis opgenomen figuur die ik met een bezoek zou gaan opmonteren. Juist had ik geestelijk de laatste hand gelegd aan bovenomschreven theorieën en stond tevreden voor me uit te kijken, allerlei grove beledigingen en verdachtmakingen repeterend en mijmerend over de roem die mij uit medische kringen ten deel zou vallen, toen een oude man naast me op het balkon plotseling aanving met kreunen, zweten en groen worden, om vervolgens door de knieën te zakken, naar adem te happen en met beide handen de tengere romp te omvatten. Ik begreep dat de man te kampen had met een falen van de zo essentiële werking der hartkleppen, terwijl ik ook een tijdelijk uitvallen van de afscheiding der alvleesklier mogelijk achtte. Tevens begreep ik snel dat me hier een prachtige gelegenheid werd geboden mijn pas ontworpen therapie aan de praktijk te toetsen.

De leken in de tram, die al direct begonnen met een ouderwets, op door mij afgewezen gronden berustend ach en-wee geroep, wist ik met een gebiedend gebaar op een afstand te houden. Afwachtend bleef men staan, waarschijnlijk in de mening dat ik deel uitmaakte der medische professie. Daarna stak ik de nu al grauw uitziende man een flink hart onder de riem door hem toe te snauwen: ‘Ik hoop van harte dat je erin  blijft, oude uitslover!’

Om hem weer helemaal op de been te helpen, en ook overwegend dat de aanval zijn gehoor kon hebben aangetast, kneep ik hem onder het uitstoten van een hatelijk lachje krachtig in de neus. De oude knapte er niet zichtbaar van op, maar zoiets heeft natuurlijk zijn tijd nodig. Maar als men nu dacht dat mijn optreden, psychologisch gezien toch zo uitgebalanceerd en vol fijne nuances, enige instemming oogstte bij de passagiers, dan moet ik bekennen dat ik hierin teleurgesteld werd. Beetgegrepen werd ik, vuistslagen en klappen kreeg ik, ruwe taal kreeg ik naar mijn hoofd geslingerd. Gelukkig stopte de tram juist bij een halte, zodat ik me door een razendsnelle aftocht aan dit primitieve volksgericht kon onttrekken.

Tot mezelf gekomen begreep ik met bitterheid dat alle mensen die met nieuwe, frisse ideeën aankomen zulke domme weerstanden ontmoeten;de geschiedenis der mensheid wemelt van de voorbeelden. Van de schrik heb ik me, eenmaal bij de patiënt aangekomen, maar weer op de nog steeds gebruikelijke, weerzinwekkend meelevende wijze gedragen. Op alle mogelijke manieren probeerde ik hem op te beuren, wijzend op allerlei fatale ziekten en complicaties die anderen hadden en hij niet. Veel kracht wenste ik hem toe en sterkte, er bijvoegend dat iedereen dag en nacht in gedachten bij hem was. Hartelijk overhandigde ik hem een op het laatste ogenblik gekocht kilo sinaasappelen, waarbij ik hem zei dat ik mezelf ook in het geheel niet goed voelde en een bezoek aan de dokter overwoog.En ik wist het wel, het hielp allemaal niets. Toen ik twintig minuten in deze trant had staan uitpakken, verzocht hij me geeuwend te vertrekken en vooral niet meer terug te komen, me de zak zuidvruchten weer toewerpend.


 Bob den Uyl, 1980




zondag 28 juni 2020

Aha, dus de zon of mars als rode dwerg (een rode dwerg gaat biljarden jaren mee versus onze zon 10 miljard jaar en ze schijnen ook in de interstellaire ruimte "vrij" te bewegen, niet als onze zon een ronde van 235 miljoen jaar rond het zwarte gat sagittarius A) vloog sneller dan lichtsnelheid met mars in de s rood als tachyon door het universum tot ze opgeslokt werden door het zwarte gat waar de aarde nu in zit als stikkend luchtbelletje door ijdele hebzuchtige behoudende bezitterige mammon varkenskrengen trump poetin, gedoogd door lege liegende holle krengenvertegenwoordigster rutte oranje nassaus

So good and true, name it twice:

Aha, dus de zon vloog sneller dan lichtsnelheid met mars in de s rood als tachyon door het universum tot ze opgeslokt werden door het zwarte gat waar de aarde nu in zit als stikkend luchtbelletje door ijdele hebzuchtige behoudende bezitterige mammon krengen 🤮 



De andere planeten bewegen ook zo om de zon. Alleen door de atmosfeer en het leven op aarde zijn er sterren uit het verleden zichtbaar. De toekomst is het zwarte gat. Dus met lichtsnelheid vertrekken vanaf de aarde zoals een sprite of tachyon is reizen naar het verleden ? Sneller dan lichtsnelheid......DE TACHYON of SPRITE, zie verderop..








https://levendgestorven.blogspot.com/2023/05/


If we use our fuel to get our power, we are living on our capital and exhausting it rapidly. This method is barbarous and wantonly wasteful, and will have to be stopped in the interest of coming generations. The heat of the sun's rays represents an immense amount of energy”.... combined with hydrogen H2 .... Nikola TeslāïTeT

Een nieuw ontwikkelde elektrolyser kan #waterstof uit zout water produceren. Een team uit Australië, China en de VS heeft een methode ontwikkeld om dit zonder voorbehandeling te doen. Dit opent de weg naar grootschalige groene #waterstofproductie op zee.

Als de schepen (meest vervuilende vervoermiddel op aarde, stookolie en diesel, veel NOx en CO2 uitstoot) varen op groene waterstof brandstofcellen of elektriciteit van groene waterstof, zo spoedig mogelijk een stop op olie, plastic, gas en kolen, dan werken we op positieve en constructieve wijze aan verduurzaming.

"Heerlijk in de blote kont !" riep Kees van Kooten continu door een quasi serieus wetenschappelijk betoog van Wim de Bie op een langspeelplaat van het simplisties verbond, die ik in 1975 in Casciago, Varese, Italië als 10 jarig jochie beluisterde. Vond dat erg leuk, de steeds bozere Wim de Bie en de luchtige zomervakantie naturisten praatjes van Kees van Kooten. Ik hou daar trouwens niet van, helemaal bloot, draag liever een zwembroek, ook al zijn we allemaal als adam-eva naakt geboren. 







Tachyon

www.universetoday.com/wp-content/uploads/2011/0...

een heel klein blauw overgebleven tachyon luchtbelletje, kleiner dan kleinst, dat was de aarde
 2036-2060


TACHYON ENERGY 


Doordat een tachyon sneller gaat dan het licht, zouden we het niet kunnen zien naderen. Nadat het ons gepasseerd was, zouden we er twee beelden van zien: één in de richting waarheen het vliegt (links) en het andere in de richting waaruit het gekomen is (rechts). Beide beelden zouden zich van ons af bewegen. Het beeld van het wegvliedende deeltje (links) zou als gevolg van het dopplereffect een roodverschuiving te zien geven, het beeld van het naderende deeltje een blauwverschuiving. De zwarte lijn is een momentopname van de schokgolf van Tsjerenkovstraling.


Sprites GIFs - Get the best GIF on GIPHY

De eerste kleurenfoto van een sprite. Links de hoogte boven het aardoppervlak in kilometers.

soon came a day when the bottle was broken, they launched a great ship out to sea, he felt he'd been left on a desolate shore to a future he desperately wanted to flea


Als het regent in mei, dan is april voorbij.

Bifilar coil,






Nikola Tesla GIF - Find & Share on GIPHY
Top 30 Tesla Coil GIFs | Find the best GIF on GfycatTesla GIF on GIFER - by Nigami
All hail hypno coil! Upvote hypno coil! - GIF - Imgur


Animated Tesla Coil Porn (Collection - Album on Imgur


animated tesla coil porn
Animated Tesla Coil Porn (Collection - Album on Imgur

Een conservatief is iemand die het verleden met optimisme tegemoet ziet
Hoop dat de telegraaf het interessante interview met Levi Weemoedt vrij geeft, dan verschijnt dat hieronder:

Schrijver Lévi Weemoedt: ‘Ik jaag op woorden’



Droefgeestig is misschien de beste omschrijving van zowel Lévi Weemoedt als van van zijn versjes en korte verhalen. Weltschmerz om te lachen, lichtvoetig en zwaarmoedig tegelijk. De schrijver kreeg het een en ander te verstouwen in zijn leven. „Maar ik klaag niet, ik had ook voetballer kunnen worden. Dan had ik nu een sigarenzaak gehad.”


Je hep geluk dat ik een bril met min 1 nodig heb, dat begreep barbie niet, die opmerking so aan het begin van de relatie (echt gebeurd).....

et ken me nou werkeluk niks schele, nee wat ken mij dat nou schele, 

ken et sellufs niet follegeuh, swarte sjaak

frommeuh insideuh the tachyon

Afbeeldingsresultaten voor olaf haitsma

Geen opmerkingen:

Een reactie posten