donderdag 9 november 2023

Vind dat olie, gas en kolen binnen 2 maximaal 4 jaar verboden moeten worden wegens eT misdadig versneld vernielen van planeet aarde, hetzelfde geldt voor tabak tegen de mensheid, maar vooruit, als je de inhoud van 2 sigaretten opeet, eventueel gebakken door je favoriete eten, en je wil daarna nog blijven roken, allah, alcohol hou ik zelf van dus ben ik dan weer bevooroordeeld tegen een verbod, als ik door alcohol mond, slokdarm of andere kanker krijg, dan mag ik geweigerd worden voor behandeling, ik heb het idee dat wiet en psytruffels mij beschermen tegen de nadelen van alcohol ............. VERBOD OP OLIE, KOLEN, GAS, TABAK NOG EEN ACHTSTE VAN DE HUIDIGE PRODUCTIE TOESTAAN, ALLEEN AAN MENSEN DIE 2 SIGARETTEN DOOR HUN ETEN OPGEGETEN HEBBEN EN TOEN RUIM 10 UUR ZIEK ZIJN GEWEEST "MOGEN" DOORGAAN MET TABAK ROKEN, IK VIND ZE DOM ….. en siliconen implantaten, nep borsten, zou ook verboden moeten worden (tenzij herstel na borstkanker)

 

ennie die wapen-industrie nie vergetie, volledigie verbod op sie wapens 

goorste smerigste lafbekkies gebruiken wapens , see

Miss Lady Strepy RatcheT Yingie Yangie Anu~bis Anubie 


En de holle lege praatjes van “politici” (ijdele verwaande teveel betaalde huichelaars en leugenaars en dat is voor ruim 66% de waarheid) gaan maar door op de treurbuis, ik zie die walgelijke tokkende en knorrende koppen 3 secondes en kan gelukkig naar betere dingen zappen ….. en de derde keer sinds maart dat de tv aan staat. De destructieve kracht van lege holle mammon animal farm varkens in een alles vernielend en vernietigend vervloekt verrot doods toneelspel, leading to the end of mankind by 2050 …… frustrating and disappointing to see, hear and feel evil vain greedy stupidity at large. 

In Berlijn in mei 1945 overal warenhuizen. Hier waren huizen, daar waren huizen. 

Paul Verhoeven is een uitstekend regisseur en goede film maker, wel inderdaad erg veel geweld (vond Steven Spielberg) en de gedachte dat dat nou eenmaal bij de mensheid hoort, nothing comes from violence and nothing ever could, ik zie nu op tv voor de vierde keer de film star troopers , veel bloed, keihard militair en gewelddadig (en vrij veel onjuistheden qua universum, afstanden en sterren en dat schijnt hij te weten). Vermoed dat hij qua geweld, ruw en rauw, meer realistisch is dan ideële ik. Niet jaloers, bewondering en verwondering. Dat je dat kunt, zulke goede films maken. En James bond komende maand .. weer alles zien ? Gedeeltelijk. 





Another casuality (of war), 36 links, 38 rechts (4 elastiekjes die binnen een week kapot gaan), 74 totaal, 70 ringen, 4 elastiekjes. 




































Geen opmerkingen:

Een reactie posten