woensdag 22 november 2023

Het allerergste blijft die oneindige stupiditeit en dat er helemaal niets van het volgende doordringt in die schijtkoppen en ook bij mijn eigen kinderen niet --> dat te zien maakt me dood, leaves me completely numb, that i don't want to see any one anymore, don't wanna watch the tv, don't want to read the news, don't want to work for or with vain conceited mammon pigs-chicken, i want to walk out of this nightmare, but i can't.


Kan niet, mag niet, regeltjes en wetten zijn voor en van de zwakste lafste bange moralistische nuffige verwaande ijdele stomste mietjes, de permanente slachtoffer weife, soals amalia nu met haar geteem over body shaming en dat ze niet in amsterdam ken studere, nee, in amsterdam motte se geen verwaande verrotte dooie hebberige bezitterige mammon pigs. 

Toen de vorige keer pvv mee regeerde door godvergete mammonkanker lijers minieme rat verhagen en mark varkenskutkopf rutte, werkte ik bij VWS met kotskutten edith schippers en marjolein sonnema die alles van die vvd-cda krengen “goed” praatte, walge lijk ijdel stupide bazig cda-tering weif. 

Het stomste domste tuig dat greet wilders in de tweede kamer heeft gehaald, corrupt doodzieke hero dronkelap brinkman, die valse getuigenissen op schreef en mensen bijna gewelddadig dwong tot een valse bekentenis, een schijtsmerig politiekrengetje dus, vrouwenmepper martin gaus, fleur agema domste kut, dikkop varkenskop richard de mos die het goorste lijk rita verdonk zo nodig als wethouder van zijn corrupte partijtje moest hebben, net zo corrupt als de vvd en het cda, dan in het klein, 1 lelijk haags weif dat zelfmoord pleegde toen ze zag hoe doods en le lijk zij en de pvv was, haar familie gaf de islam de schuld 🤮🤮🤮🤮 en martin bosma, 1 meest racistische domme tekst van gelezen, 1 a4 van hem lezen was genoeg, 1 van de dommere types in de tweede kamer, bij die 30 % meest stupide racistische klojo's van hol land en dat is de bepalende figuur binnen de pvv, greet wilders is te dom en achter lijk .... 

Hij, greet, heeft 1 ding goed gedaan, dat krrrrrenge kabinet rutte-verhagen laten vallen, over een sociale kwestie. Ze, cda en vvd, hadden een wetsvoorstel gemaakt waarin de arme mensen weer de zoveelste rotschop kregen van die hebzuchtige bezitterige schweine en daarin wilde wilders principieel niet mee gaan en dat vind ik het enige echt goede dat greet wilders gedaan heeft, en daarom vind ik wilders een 40% goede figuur en thierry bidet baudet een 0% goede figuur, dat gore hebberige kreng laat zich door vlad poetin betalen en steunt hem in die smerigste oorlog tegen mooi oekraïne, als er dus 1 in de gevangenis hoort, dan is dat thierry baudet en staat het eenieder vrij die kakelreet de hardste trap te verkopen. 


En nog iets, normaal gesproken is de uitslag juist, maar stem computers moesten weg vanwege fraude gevoeligheid, als er nou een stel verrotten zijn die de pvv veel meer stemmen hebben gegeven ? Meestal zitten de peilingen er niet zo ver naast als nu ….. Andy Killy mushy mart was stomverbaasd dat het resultaat rond 22.00 uur al bekend was, in Ireland it takes three days to count all those votes. 


Who needs those worthless pigs and chicken as the government being THE burden on the people.  Ik roep de volgende weldenkende vriendelijke vreedzame niet racistische niet sexistische mensen op tot sociaal solidaire anarchie, vrijheid en gelijkwaardigheid .. met geblondeerde en blauwe lenzen varkensreet wilders kreige we een vent die vier keer in de Efteling in de meest kinderachtige stomste attractie gaat zitten, sprookjesbos of so, dat is me een nep, een stel dwergen en laafjes in een groot cylinder vormig gebouw waar je met een wagentje 20 minuten langzaam langs kitsch naar beneden rijdt en greet vindt dat prachtig, was ie daar maar gebleven ...... en wat heeft dat kreng toch een liefdeloze varkenskutkopf, halve Indonesiër uit Limburg, meestal de knapste en mooiste mensen, dit is helaas de misser, de miskleun, zoals ook zijn wijzere en slimmere broer herhaaldelijk zegt, niemand luistert, ruim 30% is racist, stemt tegen de islam, tegen buitenlanders, dus stemmen ze op blonde piggy greet, die volgens mede gevangenen regelmatig bij kim holland op bezoek ging, dat zou ik nou weer niet kenne, vrijen met een prostituee, however, we all are 

money prostitutes that is  

 —-> En als de vierde macht, 147.000 ambtenaren bij de rijksoverheid en 1 miljoen semi-ambtenaren en 3 miljoen die indirect voor de overheid werken (adviesbureau's verdienen daar de dikst belegde boterham aan, bij de overheid sein velen toch te stom en bang om iets goeds te doen, de stomste domste ijdelste marjolein sonnema types) en de echt werkende 8-12 miljoen mensen in Nederland het zelf doen, sociaal solidair anarchistisch, "WIJ" ZIEN HET VEEL BETER DAN HATER WILDERSS --> 35 kutte kamer leden van pvv, anti islam, anti overheid en daarmee scoor je blijkbaar goed, maar 147.000-1 miljoen verondersteld slimmere mensen (dusnie, bij vws 2010-2012 en 2014-2016 zaten ook van die ellendige vvd-cda varkenskoppen tussen de ambtenaren, ik mocht ze niet en ze waren ook verrot verwaand doods) versus 35-100 kamerleden in een moordend toneelspel van de verwaande verrotte dode mammonkanker zwijnen van de olie, gas, kolen industrie en alles vernielend en vernietigend hebzuchtig bezitterig kapitalisme. 

En weer wordt de zwijnekopf verkozen en gekozen, ik had het moeten weten, maar niet zien aankomen. Elke vrouw die greet wilders de hardste trap voor die schijtzwijnereet geef, kreig van mij een soen en eigenlijk wil ik veel laffe gore nuffige verwaande verwende kut weife niet meer sien, dus dat is mijn allergrootste offer.

Geen grotere furie dan een afgewezen vrouw luidt het gezegde en ik heb indirect jana-anus zwetsloot afgewezen, direct heb ik smerig schijtwijf geestloze wezenloze liefdeloze barbie van de flutkutgriend afgewezen, ik kotste van haar en werd doodziek van die kutkippekop ----> door hebzuchtige ijdele verwaande verrotte dooie barbie van de griend, edith schippers, marjolijn sonnema, wieke tas, melania trump, vladje poetin se vriendin in zwitserland, SCHOP HAAR NAAR moskou of de matterhorn dan wel mont blanc af, gaat deze nu nog redelijk mooie planeet per 2050 definitief voor de mensheid naar de maan en ik vind het van de mensheid niet erg meer, ik kots van de meest stupide soort, voor die mooie aarde met dat bijzondere leven vind ik het erg, want volgens mij is de kans groot dat het een levensloze planeet wordt na 2050.  




HAAAAA, HAAAAAA, HAAAAAA, zoals Ratchet Anubis voor Eline ging liggen, die braaf aan tafel haar huiswerk maakte op de sav lohman 226 en Ratchet toen voor haar lag en se stijve piemeltje aan haar liet sien en dat Eline met dat stomste eendebekkie sei, gatver ! en walgend haar boek dicht sloeg en weg liep van tafel, ha, ha, goeie van Ratchet ......liet aan mij sien dat eline een nuffig verwaand flut eendebekkie was met nul inhoud en nul kracht, nog stommer dan die laffe bange onderdanige katholieke fluime kutteblubber van haar moeder. 



Partij voor de vrijheid, greet, leeft nu meen ik zo'n 15 jaar in de gevangenis, in ieder geval deed hij dat rond 2019-2020 en zeker 4 jaar daarvoor, toen ik ook in de gevangenis zat en mede-gevangenen vertelden dat hij daar in de scheveningse gevangenis alle luxe had, continu 4 bewakers om zich heen en vaak naar de hoeren ging, gevangenen zijn eerlijke mensen, ze hebben niets te verliezen ...... aan de andere kant wist ik nooit wat mede gevangenen hadden gedaan, tenzij ze mij het vertelden, dus het verhaal van de hoeren kan onjuist zijn, wel zit die anti islam voormalig vvd-er mammon nitwit met een salaris van 180.000 eur per jaar van de partij voor de vrijheid dus in die zelf gekozen gevangenis, zoals teveel vrouwen doen, overal een bange laffe gevangenis van maken, niet open staan met je verwaande verrotte doodzieke kopf voor andere culturen en andere mensen die soms nederland zo verrijken, duitsland wilde de trump familie niet terug en dat is een feit en vlad poetin en se dochters hoop ik nooit te hoeven zien (en als ik een pistool zou hebben, ik verafschuw wapens, dan zou ik hem niet eens dood kunnen schieten en dat vind ik erg van mezelf, want dat moet gebeuren, en niet alleen hij, maar de meerderheid van het kremlin moet dood).  





U and me, don’t look like iTs meant to bie, why now, bye now ----> Charlotte van de Jumbo sal ik helaas ook niet meer sien, c'est la vie ..... uit einde lijk is beveiliging en politie de grootste stinkendste beerput, (aangestuurd) door de vvd en het cda, maar vooral door dat ijdele verwaande verrotte dode (2050 is het nu voorbij voor de mensheid, als eT zo door gaat) mammonkanker kreng ..... 

dwight eisenho(u)wer had ook gelijk, net zoals albert einstein en nikola tesla en (hopelijk) niels bohr, volgens mij redden we het niet, hope i am wrong, openheid als wapen van de democratie voor de doorbraak ..... those vain cunts are too stoepid ...... vieze akelige uniform mennekes worden verkozen door smerige laffe stinkende schijtwijven, eva braun hitler, melania trump, vlad putain se vriendin in zwitserland, they love a little murdering mammon pigshit in uniform ..... iets teveel walging, weerzin en kotsen van die mennekes met die varkensschijtkoppen en de nog smerigere weife soals melania trump, het grootste leeghoofd dat de speech van michelle obama maar overschrijft, ken se schreife, neen, alleen maar lege kakelende walge lijke ijdel heid, net zo oneindig stupide als edith tabakkankerkreng schippers en de vriendin van vlad schijtrat poetin die te luxe in zwitserland leeft met kinderen van dat smerigste mammonkanker krengetje met se lelijkste rattevarkenskutbekkie ..... en ook daar zijn er heldinnen zoals de russische journaliste die in mildere bewoordingen hetzelfde op tv zei, Navalny en Zelensky zijn helden, doen dingen die ik nooit zou durven, ik was, als ik Navalny geweest was, altijd in Duitsland gebleven, ik was, als ik Zelensky geweest was, gevlucht ........ ik ben een lafaard, dat zijn helden






“We will bankrupt ourselves in the vain search for absolute security” – Dwight D. Eisenhower 

ik weet nu dat de lafste stomste miezerigste liegende mammon kleinste kut mennekes bij de beveiliging en de politie werken, als daar eindelijk het onderstaande en bovenstaande door dringt, dan zijn we mogelijk gered. Sorry voor deze beschuldiging, kijk naar alle dictatoriale landen, politie en beveiliging zijn de beulsknechten en de onderdrukkers, aangestuurd door de smerigste schijtwijven, en er zitten bij de politie heel veel goede gouden jongens, je gaat mee in het collectief en geen maten naaien, het is een zeer verrotte organisatie daardoor met een hiërarchische kippenhok structuur met "daarboven" dus die smerigste schijtwijve van het openbare hysterie mini- sterie, in rusland poetin, in syrië assad, in saudi arabië een net zo gore moordenaar dictator, zo is het in 98% van de "landen", ook al zo'n merkwaardige constructie, "mijn" land, geestelijk gestoorde mensvarkenskippenratten van de destructieve greedy soort moeten blijkbaar de zekerheid van een land en grenzen hebben, het niet vreemd vinden dat als je met auto, trein of vliegtuig over een zogenaamde grens rijdt, dat die er dan niet is of dat er weer een slagboom en een hokje met "politie" of "beveiligers" is 

God Verdomme wat kots ik toch van de mensheid, vind het bijna jammer dat ik geen zelfmoord durf of, beter, me er zo volledig mogelijk van afsluiten, dat kon ik als kind perfect tot 12-18 jaar, wel werd ik toen al gevormd door krengen als ellie bruinsma en andere gore "leraar" wijven, hm, ik vond zeker 65% van de leraren goed, wel waren vrouwen altijd ellendiger en meer bevooroordeeld ijdel stupide verwaand dan mannen bij de leraren. Dat was op de universiteit ook zo, zodra een vrouw een hogere positie kreig, dan zijn het verwaande verrotte doodzieken. vlad poetin en donald trump zijn erger dan die vrouwen (en even erg als melania trump ? ja) 


During a speech in 1949, President Dwight D. Eisenhower asserted that Americans should not trade liberty for security 1However, the words attributed to Eisenhower in a TPUSA meme were a loose paraphrase of his remarks and not a direct quote from his speech 1.


The quote attributed to Eisenhower ("If you want total security, go to prison. There you're fed, clothed, given medical care and so on. The only thing lacking is freedom.") was a loose paraphrase of comments the five-star general offered during a speech he delivered in Galveston, Texas, in 1949, shortly after assuming the presidency of Columbia University -- a time in history sandwiched between the defeat of fascism in Europe and the escalating post-conflict Cold War. As reported by the New York Times on Dec. 9, 1949, Eisenhower's remarks stressed the importance of preserving individual liberty and dignity rather than submitting to totalitarian governments that promised to meet basic protection and material needs:

According to the Times, Eisenhower stated that "If all that Americans want is security, they can go to prison. They'll have enough to eat, a bed and a roof over their heads. But if an American wants to preserve his dignity and his equality as a human being, he must not bow his neck to any dictatorial government."

Eisenhower also admonished his audience that Americans should vote in all elections, "from school board members to presidents," because "America will never be lost if we vote." As well, he cautioned against complacency, saying that Americans should be motivated by the same sentiment that prompted Patrick Henry to declare in 1775, "Give me liberty, or give me death."

"We owe it to ourselves," Eisenhower asserted, "to understand the nature of the times and not trade the principles that made this nation great for some panacea dished out by a bureaucrat sitting in an easy chair in Washington." EN TEGELIJKERTIJD, ALS DAT indianen verdrijven, doorgaan met ijdele consumptie en productie, doorgaan met snelle win en de dood van olie, gas, kolen en andere shit soals hebzuchtige ijdele mammon schweine arsch trump betekent, die mag en kan NOOIT meer president van de usa worden, als dat de "zogenaamd vrije" op winst en hebben en bezit gebaseerde bedrijfsleven ---> de bedrijfsdood betekent, dan begrijpen en snappen mensen niks van echte levende mensen en de natuur en de wereld en dat blijkt nu, het is over en uit


“We will bankrupt ourselves in the vain search for absolute security” – Dwight D. Eisenhower, waarschuwde tegen het leger, dat als missie heeft oorlog te voeren en niet voor vrede te zorgen (zelf hoogste generaal geweest en president van de vs van amerika) en dat is precies gigantisch mis gegaan, ook in Amerika (vietnam, irak, libië, bijna elke oorlog, 1940-1945 was zeer belangrijk dat de vs van a toen ingrepen , ook door de aanval van Japan op de vs van a en kosovo-joegoslavië was ook goed, dat "ze" ingrepen). 

Eisenhouwer waarschuwde ook voor of beter tegen een politiestaat. 

De verzuchting om "mensen" , die met stumperig overwicht veinzen worden geregeerd en zulks ook zelf wensen. 

Ik heb de afgelopen 5 jaar en eigenlijk sinds 2000 weinig "menselijks" of humanistisch ontdekt, eerder teveel ijdele megalomane egoïstische egocentrische verrotte verwaande dode varkens, kippen en ratten gezien en gehoord. 

 De terreur van antiterreur. Supersnelrecht. Het onvermogen van de overheid of de vvd om te begrijpen dat juist de overheid behoorlijk moet besturen, niet discrimineren, zorgvuldig, rechtvaardig en onpartijdig moet zijn bijvoorbeeld. Supersnelrecht staat tegenover al die beginselen. Wie is die overheid dan wel om zo snel mogelijk de hakbijl te laten vallen. Wie zegt dat de grootste schurken, testosteron geladen mannen, niet bij de politie zitten, of achterbakse ambitieuze angstige wijven, tegenwoordig de overheid. Triple A. Niet verongelijkt of slachtofferig, maar sterk, krachtig, waardig, vriendelijk, aardig en gelukkig door het leven, dat is mijn motto of dat zou een beter motto zijn ..... what do i know ..... nothingk






IK NEEM HET ONDERSTAANDE OP, PLUS DAT VREEMDE NOREPLY@NS.NL en de spam e-mail is afkomstig van greetz, omdat ik deze mail "pas" krijg nadat ik kennis maakte met goddess Iryna Oekraïne ..... 

met onder andere Nicole, Stella, Regina, Silk Green Shirt, Mahsa, Anke, Aska en Margalith de mooiste, knapste en sterkste en ik vind haar nu ook de allerknapste (en bovendien toen zonder boy friend en volgens mij 36 of 38 jaar, maar ze kan er ouder uit zien dan ze is ........ wow, wow, wow en ik zal haar nooit meer zien en ik heb eerst een date, een kennismaking van 2 uur nodig en 9 maanden een relatie nodig om het zeker te weten, when i am with you i feel so free ........ nu is dat de natuur, when i am with nature, i feel so free) ...... als silk green shirt me een app stuurt dat ze met me uit wilt, dan seg ik met folle mond JAAAAAAAH, vooral aan Silk Green Shirt en sex denk ik de laatste tijd ......... 18% van de tijd, 65% van de tijd voel ik me steeds asexueler worden, 10 % van de tijd steeds sexueler

 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten