vrijdag 27 oktober 2023

Nota bene 115 EUR voor 1 week, max health club niets hoeven betalen, statensport niets hoeven betalen, sport city new babylon niets hoeven betalen (beide alles terug gekregen inclusief inschrijfgeld), health spa niets terug hoeven te betalen (kreeg keurig alles terug), frank de bock is de meest inhalige kakker eige naar van de haag , tenzij hij 25 EUR over maakt aan zowel Irina als Sonia en 50 eur aan het straatnieuws doneert/over maakt (voor daklozen in nederland, dat is verschrikkelijk en er zitten veel aardige, lieve en vriendelijke mannen bij, die dakloos zijn, betere mensen dan .... zie hieronder voor de ouwe krrrrengen en ijdele politici en ambte naren en eige naren onder andere), zo"n mail zal ik hem zo beleefd mogelijk sturen ..... ik heb bovendien 140 eur betaald, ook nog 25 eur inschrijfgeld voor 1 week trainen met weliswaar een aantal goddesses, vind het toch weer vals, zuur en achterbaks hoe het gaat, geen 1 keer rechtstreeks aangesproken op gedrag, bijna telkens (elk lesuur) met de yoga instructrice overlegd of het okee was en meestal vriendschappelijk ( 1 mens zuur zien kijken, waar ik om lachen moest en 1 keer dat ik hard aan het fluiten was VOOR de les en ik heb haar na 1 uur gelijk gegeven, vond haar wel zuur, een beetje fluiten voor een uur yoga mag en kan ook al niet ! Ramon dj charly lownoise, zen meditatie en yoga specialist, had ook 2 van die zeurende ouwe weive om hem heen tijdens zijn yoga les, hij maakte daar goed korte metten mee, hij gaf met woorden rake klappen), hoe goddess achtig ook, ook bij yoga docentes is het vaak passieve blablabla ..... en het is ook weer begrijpelijk, ik zou ook alles doen om mijn baan te houden en hij gedraagt zich toch wel anders en afwijkend, ook al vind ik ook dat het moet kunnen, ik geef les aan een groep van 8-20 mensen en als er 1 of 2 klagen, dan hou ik mijn mond verder, zou ik ook doen (als ik voor mijn broodwinning van yoga doceren afhankelijk was) en er in ieder geval geen tijd of aandacht verder aan besteden, laat staan tegen frank de bock zeggen, het is een goede jongen die goed is en steeds beter lijkt te worden (ja, ik zou dat toch 1 keer zeggen)



maar dat is mijn grootste teleurstelling, die laffe passieve kuttenblubber, o, die weive van niks, se weten niet eens wat foebele is. Mijn pa kijkt liever naar vrouwenvoetbal, ik weet ook niet wat foebele is en ik leef weer dankzij Stella, Silk Green Shirt, la brunette, Victoria, Aga, Mihsa, Anna, Debbie, Catherine, Nicola~e, Regina, Mahsa, Indra, Danique, Sonia, Elena, Irina, 

en herinneringen aan andere goddessses. 










Geen enkel, GEEN ENKEL ongepast gedrag, wat zou dat ongepaste gedrag dan zijn, dat ik in een blauw pak rond loop en intens, het meest intens, yoga mee doe, ik heb niemand belaagd , niemand geïntimideerd, ik heb als vaak "mooi" voorbeeld yoga oefeningen op mijn eigen zo perfect mogelijke manier gedaan, dankzij Irina en Sonia en andere docentes ben ik nu toch zeker 8plus, Irina en Sonia waren met mij verweven, met Sonia meer door haar verzonden, met Irina het meest unieke gevoel ooit, ooooooooooh, wat is ze de ALLER HOOGSTE TOP ..... op naar Balansz of de yoga school met Barbara Simons of 10 lessen met Leonie Slond, zou ik heel graag willen ...... en vragen of Irina elders les geeft. 





Van: menno van veenendaal <menno.vanveenendaal@hotmail.com>
Verzonden: zaterdag 28 oktober 2023 09:28
Aan: Frank de Bock Caesar Sports - Den Haag <frank@caesar-denhaag.nl>
Onderwerp: FW: Ontzegging Caesar Fitness + Spa Resort
 



En ik ga dit jaar nog 400 EUR geven aan een Surinaamse man van 62 jaar die van een uitkering rond moet komen en die onrechtvaardig 9 maanden in de gevangenis gezeten heeft door leugens en roddel, dus als je 70 EUR naar me over maakt, en dat zou ik zeer zeer waarderen, dan wordt het aan een goed doel besteed.  Zo breed heb ik het niet, als 58 jarige heb ik momenteel een positief saldo van 1000 EUR en daar moet ik nog van eten tot en met 24 november. 

Met vriendelijke groet,   Menno

Van: menno van veenendaal <menno.vanveenendaal@hotmail.com>
Verzonden: vrijdag 27 oktober 2023 20:25
Aan: Frank de Bock Caesar Sports - Den Haag <frank@caesar-denhaag.nl>
Onderwerp: Fw: Ontzegging Caesar Fitness + Spa Resort
 

Geachte heer De Bock, beste Frank, 

Volgens mijn bank gegevens heb ik zelfs 140 eur betaald. Dat vind ik toch wel duur en zuur voor 1 week trainen, terwijl ik met alle instructrices continu in gesprek was en geen rechtstreekse klachten heb gehoord, vind dat eigenlijk niet correct, maar ik heb ook geen zin om er tijd in te steken, heb het achter gelaten en het is het verleden voor me. 

Zou het toch mooi vinden als u 70 eur naar bijgevoegde rekening wil overmaken. En als Irina uit Oekraïne akkoord is met het bekend maken waar ze mogelijk ook les geeft en ik daar met haar zou kunnen trainen, dan zou ik dat heel graag willen, 1 van de mooiste ervaringen in mijn leven. 

Met vriendelijke groeten,  verschrijver





Van: menno van veenendaal <menno.vanveenendaal@hotmail.com>
Verzonden: vrijdag 27 oktober 2023 15:25
Aan: Frank de Bock | Caesar Sports - Den Haag <frank@caesar-denhaag.nl>
Onderwerp: Re: Ontzegging Caesar Fitness + Spa Resort
 
Beste Frank, 


Zeer jammer, ik vond het bijna te luxe voor deze wereld, de health spa, en heb genoten van de top 1% docentes bij body & mind, niet te geloven wat een TALENT ! , ik vind Irina en Sonia goddesses. Begrijp niet helemaal waar dat ongepast gedrag vandaan komt, ik heb niemand belaagd of geïntimideerd, wel in een apart pak rond gelopen en de oefeningen zeer zeer intens meegedaan, vind het ondanks de afgelopen 5 jaar met 9 maanden gevangenis door roddel en kwaadsprekerij dat daarvoor ruimte moet bestaan, ik ben een zeer open, vriendelijk, empathisch misschien te vrij voelend mens. 

Maar goed, ik zie aan de mail dat er geen discussie mogelijk is. Ik zou het zeer waarderen als u van de 115 EUR 25 EUR aan Irina Ukrãïne en Sonia Rumanïã over maakt en 50 EUR aan straatnieuws, maar natuurlijk is dat ook geheel aan u. 

Zou ik mogen weten waar Irina Ukraïne nog meer les geeft, of dat u het eerst aan haar vraagt, want ik kan het me niet voorstellen, maar misschien heeft zij ook iets gezegd over vreemd gedrag, dat laatste kan trouwens zeker wel, maar ik kan bijna niet geloven dat zij daarover zou klagen, daarvoor was het te intens. Of misschien is dat het juist, maar ik kan niet geloven dat een Goddess als Irina daarvan schrikt. 


Hartelijke groet,   verschrijver 






Van: Frank de Bock | Caesar Sports - Den Haag <frank@caesar-denhaag.nl>
Verzonden: vrijdag 27 oktober 2023 14:29
Aan: menno.vanveenendaal@hotmail.com <menno.vanveenendaal@hotmail.com>
Onderwerp: Ontzegging Caesar Fitness + Spa Resort
 

Geachte heer van Veenendaal, beste Menno,

 

Gezien de recente klachten die wij over u hebben ontvangen over zeer ongepast gedrag, hebben wij besloten om u per direct uit te schrijven als lid van Caesar Fitness + Spa Resort. U bent vanaf heden nooit meer welkom in ons resort.

 

Het reeds betaalde bedrag van € 115,- zult u niet gerestitueerd krijgen.

 

Hopende u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Met sportieve groet,

 

Frank

General Manager

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten