woensdag 4 oktober 2023

Can anybody tell me where the toilets are ?


"Nou ja, ik was dus van de week in een discotheek en ik voelde mij niet zo okee."

Margalith 

"Heee, warüm spückt der Frank Rijkaard denn in meinem nacken ?"

Rudi Völler










33 rings on my left hand, a changin’ all this time

26 rings on my right hand, left to u, total still 59

as a matter of fact, i just removed 1 ring on my right hand, 25 on my right, total of 58

they’ll be back though, those two ringks on my fuck u fingert 

Niet denken in problemen, maar in oplossingen 

Niet denken in problemen, maar in oplossingen 








Bij meer transparantie gaat eenieder zich beter gedragen, als keer op keer openbaar blijkt dat edith schippers en mark rutte destructief huichelen en liegen in opdracht van het mammon animal farm schweinehund en daarmee de mens en de wereld vernielen en dat de oranje na ss au mammon varkens (zo zien ze er ook uit) krampachtig aan het bezit van  4 miljard eur vasthouden, de gore smerige graaiers en hebberds en niet verdelen onder de 1 miljoen mensen van de 17 miljoen in Nederland die echt lijden onder die armoede, dan moeten die krengen eigenlijk 2 maanden de gevangenis in en restitutie aan de samenlevingk, 3,8 miljard to the poorrrr and needy, one of the big disruptive forces and therefore problems in society solved. 

Doe zo voort en dan ben je de naam koning of koningin (toch al zo’n sielig stupide sprookje) totaal niet waard, mammon varrekeuhs….zelfgenoegzaam, zelfvoldaan, verwaand, verrot, verwend, dood(s -ziek), het zou al 100 jaar voltooid verleden tijd en verboden moeten zijn, 

Ben van beurden , ceo van shell, 95% investeringen in fossiele brandstoffen, omzet xx miljard eur, winst xx miljard eur, vernielt rücksichtslos onze planeet aarde, graaide in 4 jaar tijd 114 miljoen eur uit de “samen”levingk, net zoals piggy willy of rutskekutske geen enkele schaamte, verwaande patser vindt dat hij dat verdient, bij exxon mobil, aral, total enzovoorts zijn ze net zo verrot , verwaand en dood en vooral, daar verdient de ceo en cfo even veel zo niet meer 🤮🤮🤮🤮 
en we, de pig sheep humans, laten het gebeuren, kakelen en blaten mee, ipv die gore smerige ben van beurden zo’n gigantische schop voor zijn verwaande verrotte reet te geven, dat verdient die kloothommel zaktabak echt, net zoals edith schippers en alle andere hieronder negatief genoemden van jantje pruime balkebekkie ende via henkie mijn kamp tot pietje snotje donner , allen 200.000 eur tm 1.000.000 eur bruto per jaar voor die mammon animal farm verwaande verrotte dode pig shit, iets echt doen of kunnen, ho maar . Nagenoeg elke fietsenmaker is een beter mens dan de hier negatief genoemden.


Dividend. In het laatste kwartaal van 2022 werd een nettowinst behaald van 10,4 miljard dollar. In het tweede kwartaal van vorig jaar piekte de winst nog op 18 miljard dollar. De totale omzet van Shell bedroeg over heel 2022 meer dan 386 miljard dollar, tegen 272,6 miljard dollar een jaar eerder.2 feb 2023


 

ChatGPT antwoorden en tekst verbetering zijn niet te verifiëren. 

Hoe zit het met het portretrecht en intellectuele eigendom met ai 😣 😥 😩  by slacht offer barbie huilie huilie. 

ai chatGPT Google bart wild groei ? 

in english, wild, wild, wild, iT's a wild virtual sick human jungle out there, eT

Beperkingen van language model 

Wat er niet in gestopt wordt, kan er ook niet uit komen, 

als er geen liefde in zit, dan kan dat er ook niet uit komen, 

Er wordt bias, prejudiced, bevooroordeeld naar de input en output gekeken van ai chatGPT ,

 In the whole of our solar system and in interstellair space (except for earth and Jupiter and planets and moons with a magnetic field and lagrange points (without dominant gravity) you see this , the black hole we are in, the sun and 8 illuminated planets by the sun. No stars are visible in our solar (dollar ai wrote)  system, see iT, feel iT, understand, there are at least two universe(s), with stars and without, the black hole we live in, which the moon has shown us in 1969-1972. 

Because of religion, fear and stupidity, nasa and esa don’t tell (us~mankind) , they also don’t tell that if we continue like this with oil, plastics, coal and gas by 2050 onwards planet earth and mankind will die, we won’t survive plus 8 degrees Celsius . 

Dick Hillenius : Als een vakman het niet meer kan redden met argumenten, dan gaat hij autoritair doen of schelden, wat op hetzelfde neer komt. 

Elle ne me prend pas dans ses bras. 



ãï of chatGPT heeft problemen met handen, een hoofd kunnen ze makkelijk weer geven, zelfs een foto van pig shit trump die door agenten omsingeld wordt, maar de handen op die foto en alle trucage foto's van chatGTP, de handen kunnen ze niet weer geven. 




Dick Hillenius: we kunnen nooit meer waarnemen dan we waarnemen (pretentieuze gelovigen denken van wel 🤮🤮 en denken in 1 ruk door -deur- daarmee een soort plaatsvervanger van god op deze aardkloot te zijn)















Musty yin yang, mum of lady Strepy Anubis yin Yang 





Hermans schreef over Jeroen Brouwers zoiets als "verhalen over iemand die van de ene juffrouw naar de andere dwarrelt, nee, dat vind ik niet interessant". Weet helaas niet precies meer hoe hermans het zei. En wat vond ik bezonken rood een mooi boek !

Wat me ook is bijgebleven van hermans is zijn uitspraak dat een schrijver toevallig wat opschrijft en dat dat dan ook werkelijkheid wordt, iemand schrijft een verhaal over ondergang aan dronkenschap en dat wordt vervolgens zijn eigen lot. Voorspellend en wat griezelig...en die ervaring heb ik ook enigszins...en dat iemand als titel vals licht aan een boek meegeeft en daarmee eigenlijk perfect zichzelf omschrijft...

Meneer Abrahams, in Malle Hugo geeft Hermans een schitterende analyse van de brieven van Vincent van Gogh, maar mogelijk heeft u ze daarom gekocht. "Liever deemoedig dan belachelijk. Op het woord van Jezus: 'Want een yegelijk, die hem zelven verhoogt, zal vernedert worden ende die hemzelven vernedert, zal verhoogt worden,' (Lucas, 14:11) zijn Nietzsche's beschouwingen over de mysticus die zich afwisselend worm of een god voelt, toepaselijk. 

Wie zichzelf vernedert, wil verhoogd worden." 

Bescheidenheid en trots staan vlak naast elkaar. Ook zei Nietzsche: 'Eenvoud in leven, zich kleden, wonen, eten zijn tegelijkertijd tekenen van de hoogste smaak: de hoogste naturen hebben het beste nodig, vandaar hun eenvoud.'


Vincent van Gogh: " Ten slotte ik weet er niets van maar juist dat gevoel van niet weten maakt dat het werkelijke leven dat wij heden ten dage leven te vergelijken is met een eenvoudige rit per trein. Je komt vlug vooruit, maar ziet geen enkel voorwerp van heel dichtbij en vooral, de locomotief zie je niet." 



Overhead

Mag "de overheid" bij uitkeringstrekkers naar binnen gluren en aan huisvredebreuk doen ? 

Soms moet je je eigen denken op zijn/haar kop te zetten. Sociale diensten controleren met camera’s mensen die een uitkering krijgen, omdat ze helaas geen passend werk kunnen vinden of omdat dat werk er simpelweg niet is. En soms blijven mensen liever op hun luie reet voor internet zitten, dat ook, zeker, al dan niet als ambtenaar met soms nog gezellige collega’s en een leuk afdelingshoofd ook.

Stelt u zich eens voor dat u kinderbijslag krijgt en dat de overheid daarom een camera op uw voordeur zet om te zien of er echt wel kinderen bij u thuis wonen.

Wat geeft “de overheid” (toch al een abstractie, wat is “die overheid”, god, gereformeerde mannenbroeders, u en ik ?) het recht om pechvogels in de gaten te houden en niet “witte boordencriminelen” van rijkman groenink, via van der veer tot de hoop scheffer. Daar bestaat veel meer aanleiding toe, namelijk. Inmiddels heb ik twintig jaar werkervaring en in mijn beleving klopt in meer dan 70 % van de gevallen de uitspraak: hoe hoger, hoe gekker. In ieder geval zijn dergelijke lui meer met zichzelf en hun profiel en carriere bezig dan dat wat “goed” is voor de maatschappij of samenleving. Het zijn net mensen.

Door het omdraaien van verhoudingen of gedachten of door je in te leven in een uitkeringstrekker dan wel abn amro bestuurder kun je tot verrassende conclusies komen.

Dan kom je tot misschien utopische of zweverige jaren zestig ideeën als een basisinkomen voor eenieder van 15.000 eur onbelast en een maximum van 300.000 EUR (50% belast, daarboven 100% belast) per jaar voor eenieder. Alles daarboven wordt herverdeeld onder de minderbedeelden via een basisinkomen. Wat geeft omhooggevallen megalomane bestuurders het recht om zoveel uit de ruif in te pikken ? Wat geeft diezelfde lui het recht om u te begluren en te bespieden ?

Wat maakt een zwerver beter/slechter dan een koningin ? De 1 is een uitkering trekker die steunend als een malafide mammon varken in de paleizen en 1 tot 3 weekies per jaar skiën in Lech of in je speedboat te Griekenland slalommen tussen vluchtelingen en de ander wil of kan daar niet aan, onmogelijk gemaakt door verstarde verwaande verrotte dooie bureaucraten. 









Vind onderstaande (en bovenstaande) prachtig op de tut, technische universiteit Twente , van een dame , kunstenares 






































5 dagen per week ben ik vegetariër, wat was de bovenstaande lekker, malste en lekkerste steak of tournedos was het (weet het verschil niet, tournedos is lekkerder dan steak) ever ! Bij Bruut te Enschede , what’s in a name, heerlijk gegeten en gedronken en een prachtige dame die leek op charlyse bella - angel verzorgde de catering. 

Eline is vegetariër (niet radicaal) en dat vind ik goed. 
Het onderstaande boek is geschreven in 1961, toen koeien nog in de wei stonden en ook kippen vaak een diervriendelijk bestaan hadden 























Heerlijke Griekse rode wijn, net zo goed als de zinfandel usa







Geen opmerkingen:

Een reactie posten