zondag 22 oktober 2023

“If i were your boyfriend, i would not be able to cope with your strength,” zei ik tegen Irina uit Oekraïne, de mooiste goddess voor mij nu, ze doet me Regina, die vooral en als eerste, Stella enneuh enneuh zoveel anderen teveel om op te noemen, Mihsa, Mahsa, Anna, Indra, Danique (bijna) vergeten, “ oh, i don’t have a boyfriend,” “ah yes, you’re full by yourself (complete bedoelde ik) , you don’t need a boy frie eT nd, that’s iT “ “ your boyfriend needs to be a god like you’re a goddess,” zei ik daarna nog, ik ben al voorbereid op de koude douche, Nicole, Tegina, Mahsa, Indra, Anna verdwenen uit mijn leven, daarvoor zag ik ook nog schitterende Elena uit Roemenië , doet me denken aan Mihsa en ze heeft ook zulke mooie handen en ze kwam me allerknapst glimlachend een hand geven in de sauna, WoW, WoW , WoW you are 24, no 26 no, try again met dwingende mooiste bruine charlyse bella ogen, 28, no , try again , i don’t know, thrirty three, 2 , en zelfs 3 goddessess (lianna uit russia georgia with husband in Th~ai~land) op 1 dag en bij Victoria en Aga me zeer vermaakt, al dansend, de maffe paljas, maar wat zijn die twee knap !

 

I gave you a second and last warningk, i quit, 


Lady Strepy Anubie Yingie Yangie bast eT 






Op de maan was het voor de astronauten die daar geland zijn hels verlicht en totale duisternis als je naar de hemel keek, voor de astronaut die in de Apollo’s 11 tm 17 achter bleef was het bij het rondje om de maan vliegen totale duisternis aan de schaduw kant van de maan. Dan heb je de maan als het einde gezien, de dood. 

En dan toch nog, als gelovige astronaut, nadat je dat wereld~maanwonder meegemaakt hebt, op planeet aarde naar de ark van noach gaan zoeken, dan ben je gestoord geschift, lijkt mij. Aarde is een ark van noach die "we" collectief mollen met de olie, gas, kolen, kernenergie, wapen, tabak, kleding en alle overmatige consumptie en productie industrie. Het is afgrijselijk als je dat ziet, hoe de aarde vernield wordt door de mammon pigratchicken "mens", terwijl er zo'n Irina, Regina en zo rond lopen, of de meest lichte elegante en respectievelijk sterkste mooiste knapste vrouw~dame~goddesses die er zijn op planeet aarde, zoals Elena, Sonia, Anna, Mahsa. Mihsa, Victoria, Aga, Nicole, Stella, Indra, Kinga, Lauren, Margalith, Mergalitheuh and so on  



Het boofen- en onderstaande is 98% de waarheid, dit is hoogst speculatief, 18% mogelijk waarheidsgehalte, als we een sonde met ãïTëT Jupiter insturen met een sonde die tegen de hoogste zwaartekracht druk kan en temperaturen van min 260 graden tot plus 3000 graden celsius of so, als we zo "n sonde soude kenne maake en Jupiter "IN" sturen, dus door Jupiter heen fliege, dan sou Jupiter somaar een worm hole kenne bleike te sein, waarbij we in een andere ruimte-dimensie-tijd terecht soude kenne kome, maar ja, een maanbasis lijkt me voor de mens al een technische en fysieke onmogelijke opgave, laat staan uit de black hole, het zwarte gat, waarin we ons als een rare ark van noach als planeet aarde bevinden, te ontsnappen via Jupiter, of tachyons, of een zwaartekracht golf sneller dan het licht, of oneindige energie via maxwell"s multi demoned rotating magnetic field wimshurst elektriseer machine ontsnappeuh, uiteuh hetteuh zwarteuh gatteuh, waarineuh wij euh volgens euh deuh dominanteuh maan euh euh ons euh bevindeuh enneuh de maaneuh laateuh deuh waarheideuh meereuh sieneuh danneuh deuh aardeuh ? Ja euh i guess euh. 

Het schijnt dat heel veel meteoren en asteroïden door de zwaartekracht van Jupiter de aarde niet bereiken, zonder Jupiter (reusachtige gas planeet, eerst heb je mercurius, vanuit de zon gezien, dan venus, dan de aarde, dan mars, dan Jupiter, de grootste (gas) planeet in ons zonnestelsel, bijna het formaat van een zeer kleine ster) had de aarde nooit kunnen bestaan (en nog wordt de aarde om de 20(0) miljoen jaar door een grote asteroïde of meteoor geraakt en schijnen (bijna) alle diersoorten (en plantensoorten ?) om de 200-400 miljoen jaar uit sterven .... behalve die in de zee ? haaien en dolfijnen en de octopus bestaan al veel langer dan "de mens" , de homo non sapiens en diens voorgangers, neanderthal mens, ze hebben met elkaar gepaard, soms zie je ze nog lopen, net zoals er voorouders met varkens gepaard hebben en dat zie je terug in donald trump en willy aleksie na ss au oranje. 

Ook gaat het verhaal dat planeten uit Jupiter voort gekomen zijn ........ maar dat weet ik niet en dat lijkt me onjuist, het eerste genoemde, Jupiter is essentieel voor het leven op planeet aarde omdat Jupiter de meeste asteroïden en meteoren "weg vangt", daar heb ik een wetenschappelijk verantwoord artikel over gelezen en toen ik het las dacht ik, dat kun je niet verzinnen, ik weet 80-95% zeker dat dat juist is, zonder Jupiter had "de homo non sapiens" niet bestaan en, meer indrukwekkend, had planeet aarde als ark van noach niet bestaan.


En dat is voor kleine ikkie indrukwekkend maar eigen lijk is het niets, rond 2050 houdt het voor mij op, voor de mensheid dan misschien ook al, over 4 miljard jaar is het gegarandeerd over voor planeet aarde en rest het zwarte gat voor de mensheid ...... tenzij heeeeeeel misschien dus die ontsnappende cyborg-human met ãïcTeT  





Geen opmerkingen:

Een reactie posten