zaterdag 21 oktober 2023

iT is obsolete, royalty and government by mammon animal farm PIGS, it's only because we let those filthy PIGS do their SHITTY OIL MAMMON BUSINESS, with help from the police and the army .... who think they are paid by the government and royalty, they are of course -CURSE- paid by taxes from the people .... GOVERNMENT IS THE BURDEN ON THE PEOPLE AND ON EVERY SINGLE INDIVIDUAL ...... .................. .................. .............. ......... Je dat verwaande verwende dooie varrekeuh willy aleksie oranje na ss au in jagerskleding voorstelleuh en dan gaat die stinkende stront wat herten, konijnen en fazanten afschieten, zou die dikke zogenaamd intelligente Amalia ook met een dubelloops jacht geweer 2 keer mee zijn geweest en toen gezegd hebben, hm, niet foor mij, leuk dat jij het leuk vindt, pa. ..... Zou ze veel varkensvlees gegeten hebben, dat ze soon dikkop hep ? waarmee we 99% van de genen delen, varkens, met apen delen we 98% van de genen.... pig willy aleksie oranje na ss au zijn opa, benard, deed dat "jagen" in het "groot" in Kenia en Tanzania en Zuid-Afrika, waar hij als voorzitter van de World Wildlife Fund (WWF) VEEL TE VEEL zoveel nobelere en mooiere dieren dan die goorste smerigste verwaande verrotte verwende ijdele SCHWEINE SCHEISSE benard von lippe biesterfielt af schoot , leeuwen, tijgers, olifanten, nijlpaarden, neushoorns, alles schoot die narcistische ijdeltuit dood .... en maar heulen met hitler, tot hitler aangaf niks met die lege charlatan te maken willen hebben ..... oranje na ss au is HET GRAF VAN ROTTENDE MEURENDE RIJKE STINKERDS .......... HOE VRESE LIJK was dat alles, dat is verdwenen, dat is voorgoed voorbij

 in the year 2525 if men is still alive, i doubt iT and don't regret iT, eT


ãïcTëT ..... iT ' s ofcourse information and communication technology , to me they are the same thingk 

stink 





EEN ROT ZIEKENHUIS, sportlaan den haag, haga, WAAR ZE ANNEMIEKE ZEER SLECHT BEHANDELDEN BIJ DE GEBOORTE VAN DAVID, 24 december 1999, IN HET LEYENBURG WAREN ZE BETER (daarheen werd annemieke getransporteerd, omdat ze bij het sportlaan ziekenhuis alles verkeerd deden wat ze maar verkeerd konden doen), IN HET BRONOVO (het ziekenhuis van de konink lijke kutkrengen familie) waren ze goed tot uitstekend bij de geboorte van de tweeling, 12 november 2011, stijn en eline. Heel wat verwaande verrotte dooie dokters, rechtse kutten en ballen, ook daar, het houdt zichzelf en elkaar in stand, de doodzieke verwaande verrotten. 

Het juliana kinder ziekenhuis was-is wel goed, links van het haga ziekenhuis en mijn moeder hebben ze uitstekend aan haar heup behandeld met de modernste techniek in hetzelfde ziekenhuis, 5-7 jaar geleden. 

Niet vergeten dat in nederland meer dan 80% van de zaken goed lopen en dat het 1 van de meest vrije, gelijkwaardige landen ter wereld is ........ ook dat land gaat per 2050 naar de verdommenis, als het klimaat vanaf 2036 met 8 graden opwarmt ....... en de kans met vrijkomend methaan van groenland en de toendra's in rusland is ruim 66%, 

en we kunnen het redden met een stop op olie, gas en kolen (en kernenergie), windturbines op alle transportmiddelen zodat ze zelf voorzienend worden (zie verderop) en wind- , zonne- , water- enzovoorts energie, het kan, boven- en ondergenoemde laffe zwakke conforme moralistische mammon varkenratkip houdt het tegen, allemaal ketenen waarvan het sielige slachtoffer sich niet bevrijden kan, jullie zijn egoïstische egocentrische eigen belang miezerige miserabele kutjes en lulletjes. 









Geen opmerkingen:

Een reactie posten