maandag 28 augustus 2023

" Ik heb hem bij de hand …. oh, u ook, zie ik " (toegangspas voor het fietsenhok van het ministerie van OCenW). Mooi, als je verbittering en verzuring omtrent de laffe conforme verwaande verwende doodse kuttenkrengenblubber geen kans geeft, dan sta je 66% sterker, vrolijker, gelukkiger en beter in eT leven ....... confront krengen, avoid them when you can .....


Dit is de vriend van Stella Monolith 🙀🙀😱😱

https://www.youtube.com/watch?v=ef5FUDjkNac&list=RDMM&index=11

Drrrrrrama queenie lady Strepy not quiet sure whether iT is right or wrong 











































 Gefeliciteerd aan Marieke Maria Barnas, dichter, schrijfster, beeldend kunstenaar en bijzonder. 


Attje Kuiken als voor pragmatisch charismatisch lijsttrekker meer concreet vrouwelijk krachtig nuchter groen pvda links en Frans Timmermans de andere lijsttrekker van groen pvda links zou mooi zijn en vervolgens Christianne van der Wal als Minister van Lanbouw, Natuurbheer en voedselkwaliteit als 1 geheel met Piet Adema, als hij dat wil, Christianne van der Wal kan het ook solo maar het is goed om overal een man~vrouw  te "hebben"......... en de ambtenaren die eT concreet bepalen, de vierde "macht "onmacht " want dat landbouw en naturrbeheer en voedselveiligheid 1 integraal geheel vormen

net 

zoals 

gaia 

de wereld 

planeet 

aarde 

lijk~t

schijnt 

me 

evi 

dent 

duide lijk 

helder 



Alles was gegen die Natur ist, hat auf die Dauer keinen Bestand, Charles Darwin (therefore memento mori mankind 2050 ) 

It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives, it is the one most adaptable to change, Charles Darwin

Door dat "species" moest ik denken aan de film "species", de knappe dame die de rol van "species" vervult lijkt veel op Stella Monolith

The most powerful warriors are patience and time, Tolstoy

It is no sin to look at a nice girl, Leo Tolstoy 

Suche nicht nach fehlern, suche nach lösungen, Henri Ford (nazi-sympathisant ...... en weer briljante satire van Charlie Chaplin in "modern times" over Henri Ford, net zoals hij dat deed in "the great dictator" over (s)hitler). 

An arrogant person considers herself perfect. This is the chief harm of arrogance, it interferes with a person's main task in life '---> becoming a better person. 

Nothing in this world is harder than speaking the truth, nothing easier than flattery, Fyodor Dostoevsky (Dostojevski in nederland ?) 


Sal ik es wat fertelle. Komt hij thuis, eT malle farke, en segt hij "comment allez-vous madame ?" en hij aait en streelt me friendelijk en ferfolgens singt hij, nou ja, singe, "souvent je pense a vous madame, souvent je pense a vous madame", malloot denk ik dan, maar ja, dan maakt hij coes coes kalkoen en kreig ik ook 38 gram kalkoen, en ook ferder, soon liefe man, wel eefe een sombere periode, maar ja, so iemand in een gefangenis stoppe, gestoorde sieke weife, maar nu gaat hij weer toppie, ken ik je wel fertelle. 

Ik laat hem meer frij, hij mij, dus mag hij bij me bleife wone, hoewel die fanochtend wel frolijk weg fietste terwijl ik klaaglijk sat te miauwe midden op de straat en ik had eT in de bijlmer met me dochter sjakie en blacky barry en me ma, musty, ook goed bei se suffe ambte naar kloot broer. When the world is running down, we, cats, make the best of what's still around. Ken mij eT schele, nee, wat ken mij dat nou schele. 

Lady Strepy Anubis Yin Yang 









Liep zojuist voorbij het "paleis van justitie" (kots) tegenover het ministerie van ezk~lnv en daar reden twee geblindeerde "gevangenen/verdachten transport busjes" voorbij. Ik heb daar ook zeker zes keer 1-3 uur in die kelders in isolatiehokken gezeten om voorgeleid te worden aan die valse verwaande verrotte kankerkrrrrrrengen, het zwart-wit gebefte geboefte. 

Stak mijn vuist in solidariteit op en er drukte een loden last op mijn schouders, die gore smerige verwaande ivoren toren krengen met dat zieke ijdele huicheltaaltje verdienen gauw 5000 EUR netto per maand plus 13e en 14e maand van 3500 EUR. Ze moesten die gore smerige kutweive 6 weekeindes in een politiecel opsluiten zonder dat ze weten waar ze aan toe zijn en wat er gebeurt EN minimaal 6 maanden in de gevangenis tussen de mannen en jongens die die arrogante teven veroordelen, dan leren ze einde lijk echt eens wat, God Verdomme

En natuurlijk zijn er vast uitstekende vrouwelijke rechters die wekelijks afgrijselijke dossiers te lezen krijgen, want er zijn mogelijk 2 rotte mannen op de 100.000 in deze ongelijke, onrechtvaardige "samenleving". En marc dutroux, michael p., joran van der sloot, poetin en trump verdienen 10-40 jaar gevangenis, vind ik, of een nog betere methode van ze civilseren en laten betalen voor het leed dat ze aanrichten. Was toch weer zeker 1 of 2 minuten van slag, tijdens die 9 maanden gevangenis had ik het gevoel dat 50% van die mannen-jongens niet in een gevangenis thuis hoort ...... misschien is als afschrikking ZONDER MAATSCHAPPELIJKE GEVOLGEN 1 maand gevangenis voor sommige mannen, ruttekutte, balkebekkie, donner, brinkhorst, danny van politiekantoor mariahoeve (goor laf vals gewelddadig smerig lelijk varkenskopkutkrrrreng) enzovoorts en voor die smerige vrouwelijke krrrrenge-rechters zeer goed, 9 maanden in de gefangenis voor die mammon animal farm pigchicken shit. Daarvoor had ik een mooie glimlachende dame van LNV gezien, dat dan weer wel. 

 


universele doekjes 

foor tege eT bloede 

Victoria wordt door haar collega’s Vica genoemd 

Ken mij eT schele 

Door wiet, truffels en paddestoelen ben ik duidelijk emotioneler geworden, voor mijn 52ste huilde ik niet, zelfs bijna nooit tranen in de ooghoeken, lachen kon ik nog wel om hans teeuwen, daniel ahrend en ronald goedemondt (theo maassen en youp van 't hek vond/vind ik ook heel goed), nu schiet ik soms vol als ik aan molly of mollo denk, dat ik dat lieve, grappige en mooie katertje zo heb weg gedaan, laten castreren en naar een boerderij, het was zo'n prachtdier. En ik ben zelfs verdrietig dat het "eva" beeld weg is bij de lange voorhout. En nog steeds verdriet en woede over de krengen, het onrecht en het vernielen van de wereld door de mammon animal farm pig, de smerige doodse mentaliteit van de kutkippikmens. 


iT used to be so nice, eT used to be so good, can you hear me now, darlingk, s.o.s 

by abba

https://www.youtube.com/watch?v=cvChjHcABPA


https://m.youtube.com/watch?v=xacdDrylrek

we are sinking ! we are sinking ! 

what are you thinking about ? 

ik geloof niet in een big bang, ik geloof in little bangs when milky ways and andromeda nebulas collide, uitdijen van het heelal betwijfel ik, maar dat is waargenomen en bevestigd door talloze astronomen, zou eT allemaal vast liggen door zwaartekracht en dat lagrange punten en magnetische velden van de aarde en Jupiter zorgen voor (adem) gaten die een ander heelal dan het zwarte gat (zonder sterren zoals vanaf de maan en mars zichtbaar, dat we eigenlijk in een zwart gat zitten zonder andere sterren) laten zien ? Bijvoorbeeld omdat 43 miljard jaar sterren in een oneindig doods zwaartekracht gedomineerd heelal op de oneindigheid 43 minuten is ? Of dat er twee heelallen of universa zijn. Zou best eens kunnen, ik denk nu dat dat zo is, maar ik weet eT niet zeker.

 Giving you the chance to walk besides me, i am not the one who is trapped inside. What i am in, i can break out of.

Pretentious, moi ?  (fawlty towers, ook een briljante aflevering, waarbij een player flirt met de vrouw van john cleese) 

corporale kutten, edith beatriks sicks kankerkrrreng schippers o ranja na ss au

corporale klootjes markske kutskerutske, willy piggy na ss au en miniem verhagen onder andere 

@@@@@@@@

“Consider me gone,” a suitable epitaph for my tombstone. 

There's a tendency to write people off at a certain age, the way i deal with it is to maintain a childlike curiosity (about music, to study, to practise, to perform), quote sting. Sinds wiet gebruik, 27 november 2017 de eerste keer, rond de 3 gram meteen, kan ik weer voelen en denken als een kind van 2-52-58 jaar, dat vind ik geweldig.  

De wijze gaat liefst onopgemerkt voorbij. 

Als ik als god, godin, alien of een andere hoog intelligente levensvorm zou zien wat de mens met planeet aarde doet en figuren als poetin, trump en valse verwaande verrotte dode krrrrrengen als edith schippers en barbie gvd zou zien, meteen de mens verwijderen van die schitterende bijzondere unieke planeet met al dat leven. Dichtbij heb ik die walgelijke weive meegemaakt, zo enorm kotse en van ver weg zie ik de nog meer misdadige poetin, trump, mohammed bin salman al saud enzovoorts, hoewel ze elkaar niet zo heel veel ontlopen, de mannen openlijk misdadig, de vrouwen stiekem heimelijk krrrrrrengen van de dood, de ijdele verrotte verwaandheid is hetzelfde. Vieze minderwaardige misbaksels. Of als ik de krant "de telegraaf" zie, wat is dat voor verrot verwaand doodziek vvd partijblaadje met een pleidooi voor kernenergie van een stel reclame jongens~meisjes. Elke kernfysicus die met kernenergie heeft gewerkt en het aantal kanker gevallen in de buurt van kerncentrales ziet weet dat kernenergie de dood is en dat er nu zeker geen doorbraak te verwachten valt (kernfusie of kernenergie met artificial intelligence oplossingen misschien). Windturbines op schepen, treinen, vrachtwagens en auto's zodat ze zichzelf voort bewegen is dan al veel beter, net zoals elektrische waterstof vliegtuigen. 

HET MOET NU SNEL GEBEUREN ! GEVAAR ! DANGER ! VANAF 2036 GAAT HET MIS NU

Mooi wat de mens qua kunst en techniek (mannen op de maan !) kan. Maar per saldo is het op dit moment vanaf 2050 over voor de mens. Laat ik me maar concentreren op mijn werk en niet teveel nadenken. Ja, het zou mooi zijn om met de dood contact te maken, maar dat kan niet, dood is dood, je zou je hooguit kunnen voorstellen dat Albert Einstein of Joop Stobbelaar als levenden in je herinnering vanuit de dood bovengenoemde krengen zien, dat is bij mij het geval, geloof ik, wil ik geloven en elk geloof is bijgeloof. 


In een brief uit 1954 aan de filosoof Erik Gutkind merkte Einstein op:

Het woord God is voor mij een uiting en voortvloeisel van menselijke zwakheid. De Bijbel is een verzameling van primitieve legenden die nogal kinderachtig zijn.

Pacifisme en supranationalisme

Tot in de jaren dertig van de 20e eeuw riep Einstein op tot dienstweigering om oorlogen onmogelijk te maken. Tijdens de Eerste Wereldoorlog distantieerde hij zich van het pamflet van Duitse nationalistische geleerden "Aufruf an die Kulturwelt" van 11 oktober 1914 (beter bekend als "Es ist nicht wahr") waarin beweerd werd dat Duitse militairen geen excessen gepleegd zouden hebben in België (ten onrechte want snel na de Duitse inval in België kwamen er al berichten naar buiten over wreedheden tegen de Belgische burgers). Uit verzet tegen dit pamflet schreef hij mee aan en ondertekende hij de oproep tot verzoening, getiteld "Manifest aan de Europeanen". In november 1914 was hij een van de oprichters van de Bund Neues Vaterland,die streefde naar een onmiddellijke vrede met de geallieerden zonder annexaties van Franse, Belgische en Russische grensgebieden, waar de Duitse politieke en militaire elites wel voorstander van waren (zie het zogenaamde "Septemberprogramm" van september 1914), en de stichting van een supranationale organisatie om toekomstige oorlogen te voorkomen. Einstein kwam dan ook op een lijst te staan van pacifisten die door de Berlijnse politie in de gaten werden gehouden.

Einstein was in zijn hart een pacifist, maar was wel zo realistisch dat hij besefte dat agressieve regimes zich door vreedzaam verzet niet laten intomen, en dat soms toch militair ingrijpen nodig is. Na de opkomst van de nazi's in de jaren dertig beval hij dan ook militaire voorbereiding van beschaafde landen aan, om aan de steeds duidelijker wordende expansionistische dreiging van Hitler en zijn regime het hoofd te kunnen bieden. Op 18 augustus 1933 werd in la Patrie Humaine een brief van Einstein afgedrukt waarin hij waarschuwde dat Duitsland zich openlijk met alle soorten middelen op de oorlog voorbereidde. Met name riep hij België en Frankrijk op zich daar militair op voor te bereiden. In Nederland werd in pacifistische kringen woedend gereageerd, en Einstein werd als naïef en verrader van het pacifisme neergezet. Op 2 augustus 1939 schreef hij een brief aan president Roosevelt over het gevaar van een Duitse kernbom.Hoewel het Manhattan Project pas in oktober 1941 begon, mag worden aangenomen dat de betrokkenheid van Einstein en zijn kennis van de Duitse nucleaire ambities als de impuls voor het ontwikkelen van de Amerikaanse kernbom kan worden beschouwd. Einstein had zelf geen directe bemoeienis met het Manhattan Project en de kernbommen op Hiroshima en Nagasaki kwamen ook voor hem als een verrassing.

Na de Tweede Wereldoorlog werd Einstein een tegenstander van de wapenwedloop en voorstander van een wereldregering met zeggenschap over alle kernwapens. Toen de verhouding tussen de eerdere bondgenoten de VS en de USSR verkilde, schreef Einstein “Ik weet niet hoe de Derde Wereldoorlog zal worden uitgevochten, maar ik weet nu al wat voor wapens ze in de Vierde zullen gebruiken: stenen!”.


In het artikel “Why Socialism?” (Waarom Socialisme?) uit 1949 in de Monthly Review schreef Einstein dat de chaotische kapitalistische samenleving een bron van kwaad was die overwonnen moest worden: een roofzuchtige fase in de ontwikkeling van de mens. Met Albert Schweitzer en Bertrand Russell riep Einstein op kernproeven te staken en af te zien van kernwapens. Vlak voor zijn dood ondertekende hij nog het Russell–Einstein Manifest, dat leidde tot de Pugwash Conferences on Science and World Affairs over ontwapening en vreedzame internationale conflictoplossing.

Burgerrechten

Tijdens de heksenjacht op communisten in de VS (1950-1955) riep Einstein op tot matiging en verzet tegen deze hetze tegen vooral linkse intellectuelen. Einstein was lid van verscheidene organisaties voor burgerrechten, onder meer de afdeling Princeton van de NAACP. Toen de bejaarde W. E. B. Du Bois beschuldigd werd van spionage voor de Russen, stond Einstein voor hem in zodat men de aantijging liet vallen. Einstein was twintig jaar lang bevriend met de activist Paul Robeson, onder wie hij als vicevoorzitter van de American Crusade Against Lynching optrad.

Einstein steunde het idee van een Joods tehuis in PalestinaHij verafschuwde de aanpak van Menachem Begin en zijn Cheroet-partij (Eng.: Herut; later opgegaan in Likoed), die hij in een door hem mede ondertekende open brief in The New York Times (december 1948) fascistisch noemde. Einstein werd nooit lid van een zionistische organisatie. Wel was hij lid van de raad van bestuur van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, tot hij aftrad uit protest tegen het beleid. Na de dood van de eerste president van Israël Chaim Weizmann 1952 werd Einstein gevraagd hem op te volgen, waar hij beleefd voor bedankte.


Planet earth is like Noah's ark  in a vast endless void universe with 0,4 % stars, 0,00googol001 % planets, 3,6% gas and 96% dark matter/energy, a void vacuüm, it's nothing really, where does gravity come from, what is this force that binds some planets in a solar system and that binds stars in a galaxy, which might eventually fade out .. although i do think galaxies have intercourse and duplicate or verzestienvoudigen, als het melkwegstelsel en de andromeda nevel over 4 miljard jaar botsen (net als planeet aarde definitief verdwijnt door een opzwellende zon), dan ontstaan er mogelijk 4 tot 16 nieuwe melkwegstelsels/andromeda nevels. 

Door die ark van noach ging Maarten 't Hart twijfelen, een miljoen dieren, paartjes, in een ark ? Alleen al voor het inladen van alle zoogdieren zou 1 jaar nodig zijn geweest, berekende Maarten. En dan dit, toch niet te geloven, dat er mensen zijn die serieus op zoek gaan naar die ark 😱🙀🙀😱 , hoe gelovig dom de mensen zijn, zie ines fotze kotze, 

De ark van Noach was volgens Genesis 6-9 het vaartuig waarmee Noach en zijn gezin en vele dieren met hen de zondvloed overleefden. In het orthodox jodendomchristenfundamentalisme en moslimfundamentalisme gelooft men dat de ark van Noach historisch is. Er zijn tal van zoektochten ondernomen om deze te vinden, maar er is nooit enig bewijs gevonden van het bestaan van de ark van Noach.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Ark_van_Noach_(schip)

Noah's Ark (Hebrew: תיבת נח; Biblical Hebrew: Tevat Noaḥ) is the ship in the Genesis flood narrative through which God spares Noah, his family, and examples of all the world's animals from a global deluge. The story in Genesis is repeated, with variations, in the Quran, where the Ark appears as Safinat , https://en.wikipedia.org/wiki/Noah%27s_Ark


Just another day on the subway

https://investructor.com/trending/just-another-normal-day-on-the-train-the-weird-hilarious-things-happening-on-the-subway-a3/14

Just Another Normal Day On The Subway~train

Hold On Tight

iT ' s not a crime to look at girls 

Leo Tolstoi






This has got to be a Walmart miracle! If a customer needs one of those special motorized carts, it’s because they are in no condition to be on their feet. It also means that they can’t be pulling crazy stunts as this woman did. But hey, you can’t pass up a deal at Walmart! 



This bubble bag is genius. There’s a comfortable bed and some holes for the air to come inside — so don’t worry, the cat is chillin. And considering the way that it is looking at people, the cat is having a field day judging the peculiar people of Walmart!

                                            

One Last Trip

One can only assume that the coffin in this photo is not empty. Given the presence of a police officer there, we can only imagine that the family and friends of the diseased either could not afford a car service or that this was one of the deceased’s final wishes.


Getting A Different View 

down 

upside





A Knight In Bubbly Armor




The knights that go "NI" ! by monty python from before < 2000,  the year we chose to describe time on earthie







The more we look at the photo, the more questions we realize are wrapped up in this picture. Is it actually a child who is dressed up in a mask or is it a doll?


When In Doubt, Know Your Way Out



Volle maan of vollemaan is een van de schijngestalten van de maan waarbij de maan, vanaf de zon gezien, zich aan de andere zijde van de aarde bevindt. Op dat moment valt de verlichte helft van de maan samen met de naar de aarde toegekeerde helft. Vanaf de aarde is de maan dan maximaal verlicht te zien, en zo goed als volmaakt rond.

De schijngestalte Volle maan is niet het beste moment om astronomische observaties te doen; het licht van de maan is fel en overtreft het licht van sterren. Ook de maan zelf is niet optimaal waar te nemen bij deze schijngestalte; door het ontbreken van schaduwen zijn kraters en maangebergten slecht te herkennen. 


En stel nou eens dat nergens vanaf de maan sterren zichtbaar zijn omdat het zonlicht overal te fel is ? Vanaf mars zijn ook geen sterren zichtbaar, volgens voyager 1 en 2 zijn in ons zonnestelsel en zelfs in de "interstellaire" ruimte (als er geen sterren zichtbaar zijn, dan is er ook geen interstellaire ruimte) geen sterren zichtbaar. Dan zitten we dus echt in het zwarte gat, alleen vanuit of via het magnetisch veld van de aarde en jupiter en lagrange punten (waar de zwaartekracht van bijvoorbeeld de zon en de aarde tegen elkaar "weg" vallen) zijn sterren zichtbaar. Waarom vertelt NASA en ESA dat niet ? Religie, stupiditeit en angst van de mens. Zou Einstein dat geweten hebben ? Nikola Tesla wist het in ieder geval niet en ik betwijfel of Einstein het wist, hij heeft de maanlandingen niet meegemaakt. 


Een supermaan is een volle maan die groter en helderder opkomt dan gewoonlijk. Ten gevolge van de elliptische baan van de maan rond de aarde varieert de afstand van de aarde tot de maan doorgaans tussen ongeveer 357.000 km en 406.000 km, gemiddeld 384.450 km. De kortst mogelijke afstand bedraagt 356.400 km.

Ondanks dit verschil in afstand en helderheid, is het fenomeen nauwelijks met het blote oog waarneembaar.

Het gecombineerde effect van de zon en de maan op de oceanen van de aarde wordt getijden genoemd. De invloed van de maan is dominant, en varieert met de afstand van de maan tot de aarde. De getijverwekkende kracht is omgekeerd evenredig met de derde macht van deze afstand, en is ca. 39% groter wanneer deze afstand minimaal is dan wanneer deze maximaal is. Formeel was het tijdens de stormvloed van 1 februari 1953 springtij. 

3 miljard jaar geleden stond de maan op 150.000 kilometer of minder van de aarde, dan kun je je voorstellen wat voor invloed dat had op de getijden en het is zeer waarschijnlijk dat er een grotere maan en een kleinere maan was, de aarde had 3 manen (waardoor het zeer onrustig op aarde was, mogelijk zonder noemenswaardig land). 





Der Hans kauft immer alles zu klein


Een literair schandaal Bob den Uyl, Bzzlletin. Jaargang 5 - DBNL


Regardless of what the government is, people seem to get on with their lives .... what if it were to come to a grinding halt for man(un)kind by 2050. 

Vervelende mense, moeilijke mense, sanikende mense, seurende mense, irritante mense, erger lijke mense, moeilijk doen is makkelijk, makkelijk doen is moeilijk foor dese onmense. 

Keik, wat je natuurlijk niet moet doen is omdat 3 van de 10 vrouwen verwaand, verrot en doods zijn, zeggen of denken dat alle vrouwen daarom zo zijn, 3 van de 10 vrouwen zijn goud en 4 gewoon of so (en laten zich teveel domineren door de rotte 3), want waarschijnlijk geldt hetzelfde voor mannen. Je kunt niet zeggen dat alle mannen door en door verrot zijn omdat trump en poetin dat zijn. 


Theatraal leven is grappig, leuk en mooi. Le théâtre. 

 Tot je door verrotte verwaande doodse krengen in de gevangenis gepropt wordt, dat is geen leuk, prettig of mooi theater. 

HEE NEE HET IS ANDERSOM, dat wil zeggen, als je voor het bed staat, dan is het de rechterkant, als je erin ligt, dan is het de linker kant ....

met annemieke lag ik 14 jaar aan de rechterkant van het twee persoons bed, met astrid lag ik 8 jaar aan de rechterkant van het doppelt bett, met barbara lag ik ongeveer 40 nachten (1 jaar) aan de rechterkant van het bed. NIET toen we op Schiermonnikoog waren, vreemd is dat, toen wist barbie zeker dat ik liever met astrid wilde, had ze stiekem op mijn iPhone gelezen, alles wat dat stomme sielige autistische verwaande verwende dooie weif doet, doet ze stiekem, heimelijk omdat ze weet hoe vreselijk verrot verstard ze is. Zonder lenzen heeft ze dooie grijsbruinige ogen, ze draagt folleges mij blauwe lenzen om dat te camoufleren, ze ziet niets en heeft nooit iets gezien. 

Sinds gisternacht lig ik aan de rechterkant (als je erin ligt is eT dus de linkerkant) van "mijn" twee persoonsbed, na eerst een jaar aan de linkerkant (right side won, the right side one, iT's a pity men died, als je in het bed ligt rechter kant dus) geslapen te hebben. Interessant allemaal, zeg, volgens Dik Voormekaar (show d'andre van duijn).


 Much ado about nothingk 

ADO Den Haag ? Aad Mansveld, de voetballer van FC ADO den haag, slechts 47 jaar geworden, ik vind steeds meer dat ik sinds mijn 50ste en vooral sinds mijn 52ste, 27 november 2017 en maart/april 2018 weer echt leef en had dat niet willen missen, op 9 maanden-2 jaar gevangenis na. Toch wel zonde, 2 van de 8 jaar verloren of rot door het krrrreng, hoe kun je dat vergeten, vergeven hoeft van mij dan niet meer en daar heb ik geen behoefte aan, door en door verrotte mensen als hitler, poetin en barbara vergeef je niet. Die vergeet je en vind je voor het overige onsmakelijke vieze miezerige misbaksels. 

Don't you know i'll keep growing, i may have time on my side .... i've got words and a life of my own, speak my mind and my soul. Jammer, ik zal Catherine, Omar, Debbie, Anna en anderen missen en aardige, leuke kerels en superknappe dames in de sauna ! Die chemisch ingenieur van 32 jaar hieronder met een zeer knappe vriendin sprak ik in de sauna (voor de vierde keer dat ik hem sprak, zijn knappe 31 jarige vriendin zag ik voor het eerst). So what. 

En meer naar mezelf keike, 60% zaten de valse krrrrenge in dit geval weer fout, 40% ikke .... en ik bewoog 2 maanden geleden gecontroleerd te wild en te mal tijdens body pump les, de afgelopen 2 tot 3 weken volgens mij niet meer, ik heb geen zin om die 3 slappe valse laffe lege conforme zwakke nikserige  blubberkrrrrrenge van de 10 te zien of te horen. A complete waste of time and energy. The world would be a better place without them. Next time it will be better, i may have time on my side, don't you know i'll keep growing.

Nee, het was niet mijn bedoeling om daar weg te moeten/gaan, maar nu maak ik er het beste van, whatever happens, always happens for the best is een mooi motto. Dat is het moeilijkste en zwaarste sinds 2018, continu solo "tegen" dat collectieve nuffige conforme verwaande verrotte doodse kreng en buiten gesloten en geïsoleerd worden en dat "iedereen" daarin mee gaat. En de stupiditeit en verstarring van die mensen (ik ben ook een mens), die twee zijn het ergste voor me sinds 2018. En dan kan ik wel doen alsof het me niet meer raakt, natuurlijk voel ik me dan even onprettig. Steeds kortere duur en steeds meer denk ik aan dat motto. 

Let it go, let it be, "whatever happens, happens for the best" is dus een goed motto voor me net zoals het leven (en de dood) ontspannen ondergaan en een nieuwe sport club mee maken. Ik vond de health spa top, net zoals de max health club, ik betreur het dat (licht) afwijkend en ander(s) gedrag buiten gesloten en verwijderd wordt, waar eigenlijk valse verwaande doodzieke krengen op zouden moeten rotten, bij het werk, bij sport, in life, in death, overall .. bij de begrafenis van Joop Stobbelaar wilde Klaas Roeda, beste vriend van Joop, in het gedenkboek "het ga je goed, ouwe rukker" schrijven, maar dat mocht niet van de begrafenis onderneemster, weer zo'n lijkenpikster. De stank van het ijdele, hebberige, bezitterige, nuffige, conforme, lege, holle, laffe, valse, bange, egoïstische, roddelende, geestloze, wezenloze, liefdeloze, kakelende verwaande verrotte doodzieke kreng is weer eens niet te harden, the stench by barbara, ines etcetera. 

Het bleif me dus tegen vallen en teleurstellen dat licht anders gedrag afgekeurd en buiten gesloten wordt, vooral door de ellendige krengeweife. Ik onderzoek deze reeds mijn hele leven en intenser sinds 2018 met als resultaat gevangenis, ontslag, buiten gesloten worden, isolatie, voor 10-35 % aan mezelf te wijten, voor 65-90 % aan het akelige hier boofe en van ondere beschreve bedrijfsdode kreng, in of bij het (basis) onderwijs, het werk, vooral bij de bedrijfsdood~het bedrijfsleven, ook bij (voetbal) sport (een bedrijf volgens louis van gaal, donnez moi johan cruijff), over all .. 

Volgens mij is Barbara Simons weg gegaan bij de max health club. En Leonie Slond en (een) andere dame(s), sport-yoga instructrices, ook, vind soms principes goed ..... hoewel principes en regelwetjes ook gevaarlijk sein, dat dan weer wel. 

 Lost in translation, lost in research into the mammon animal farm (fe-)male pig-chicken-rat-dog bitches and what have you ....... in the netherlands the female malevolent pig-chicken bitch seems to be dominant with following sufferds. 

En meer dan 66% kan en wil niet begrijpend lezen uit stupiditeit, lafheid, angst, ijdelheid, egoïsme, desinteresse, verrotheid, dood zijn, gevangene zijn van het boofen- en onderstaande. En se soude meer hun miezerige ielige korte bestaan moete kenne relatifeere. Anders zijn is een noodzaak die herwaardeerd moet worden vanaf de kleuter tijd, vooral in het basis onderwijs met ook daar teveel krengeweife. En bleikbaar werkt provocatie niet, dat sou ik als boodschapper moete lere ? Ik ben geen boodschapper, ik hou van boodschappen doen in de (poolse) supermarkt maar ik heb geen boodschap, behalve et onder- en bovenstaande.  

Zo is eT, iT, by ãi. 



Gedurende maximaal 5 minuten andere bewegingen en 3 maal grom geluiden. Maar 4 van zulke kuttekrrrenge is me teveel of eigen lijk teveel voor de wereld, die dat dus ook vanaf 2036 niet meer aan kan, de verrotte verwaande dooie mens. 


























Zo ik iets ben, ben ik een hagenaar, schreef Louis Couperus. 

Zo ik iets ben, ben ik verschrijver. 

Al klinkt het aanmatigend en dandy achtig. Toch bijzonder, een spontaan gekozen naam of pseudoniem wordt werkelijkheid. En of het nou zo spontaan was. In het begin van de jaren tachtig (1980) beschreef Rinus Ferdinandusse onder "verschrijver" in vrij nederland alle vreemde en komische typos. Dus hij beschreef alle druk- en schrijffouten met vaak een komisch effect. 

Some more crap : 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten