dinsdag 22 augustus 2023

iT looks like another paddestoelen mexicana day next friday or saturday the 26th of august 2023, no, not yet, too small. Zag een vrouw van 70 plus met een boodschappenkarretje op 2 wielen zeker 30 secondes met een gelukzalige glimlach verstild op de hoek van een straat staan, ze leek wel een beeld. Inspirerend, zoiets, dat ga ik ook doen, als meesterlijke grap, ik schoot ervan in de lach, vooral die gelukzalige glimlach 30 seconden lang vol gehouden.

 

Ben bezig overal de echte naam en de foto's van Margeurenderite weg te halen, dat doet pijn. Vind de foto's schitterend namelijk, ze maken het blog mooier, beter en goed. En ik denk er dan weer aan hoe de vorm, hoe "men" overkomt veeeeel belangrijker is voor de varken~kip~hond~kat~paard~rat~muis~mens, de inhoud ken niemand wat schele, et gaat om de schone schijn, de vorm en dat is precies "onze" ondergang vanaf 2036. ๐Ÿคฎ๐Ÿคฎ  Herhaling op herhaling, maar het wil dus niet doordringen tot die kipkalkoenharses, olie, plastic, kolen en gas vernielen planeet aarde en vanaf 2036 wordt het levensgevaarlijk voor de mens zoals het nu gaat, als het ijs op de toendra's en Groenland smelt, dan komt al dat methaan vrij en wordt het exponentieel 6 tot 18 en meer graden warmer en dan is et over. Windturbines op vervoermiddelen zodat ze vanaf 25 km per uur zichzelf met elektriciteit voort bewegen kan ons redden plus waterstof, wind-, zonne-, water-, zwaartekracht-energie en een uitwerking van de rotating magnetic field en de elektriseersmachine van Wimshurst en kernfusie. Plus รฃiTรซT en de hele hiervoor beschreven reutemeteut. 

Ecologische en flora en fauna vriendelijke land- en tuinbouw en we zijn gered, de ijdele verwaande skulls van de mammon mensdier zitten dodelijk ☠️☠️๐Ÿ’€๐Ÿ’€ in de weg. Geen nieuwe kleding, oude kleding hergebruiken ....... het is vreselijk wat er aan waterconsumptie en energie verspild wordt aan de kleren van de keizerin apin. Loop 1 keer rond in de hangars waar alle tweedehands kleding ligt en kijk 1 keer hoeveel energie en water 1 jeans broek kost ๐Ÿ™€๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Kleding en mode en verwaande kutten zijn de derde ergste schande na olie, pastic, kolen en gas, nummer 1 is de mammon animal farm pig poetin, trump, beatriks van o ranja na ss au en edith schippers met dr sigarette, kankerrkrreng. 

@@@@

And then there was someone called Stella moving around mysteriously. i didn't do it, he said, and he put down his hands, i was only robbin' information, i hope you understand. Here comes the story of the telegraph, the man the authorities came to blame, for something he never had done. Put in a prison cell at once,  the man who could have been the telegraph of the world. 

https://www.bing.com/search?pglt=2081&q=lyrics+hurricane+bob+dylan&cvid=b4ead8fecca044caa4c5e427362fffd5&aqs=edge.1.69i57j0l8j69i11004.22537j0j1&FORM=ANAB01&PC=U531


@@@@

Ben gekomen tot en met de blog post van 10 juli 2023 (we all want to help each other, Charlie chaplin, but not Barbie van de grienie of dr dochter jassesca haaitsma, de lelijkste, rotste, smerigste, lafste, bange, meest ijdele en verwaande en daardoor domme krengeweife i ever did see met die 50 van fivoor, openbaar baar riool ministerie, rechter lijke frau onmacht en polisiekrrrrenge) met alles te verwijderen, aan alle verzoeken per mail van robberta uchie uchie barsbuikie is voldaan ........ 


thanks again for your update, the suspense was killing


again 


and 


again



and 




again



deur de beume eut beus niet meur sieneuh

door de bomen het bos niet meer zien

Margeurenderiteuh Uchie Uchie Barsbuikie  





Another happy day because i like my work and colleagues….en dat is bijzonder, 6-8 jaar van de ruim 30 jaar (plus minus 35 jaar) waren qua werk zo gelukkig als nu, 12-14 jaar waren okay, 8 jaar waren matig, 4 jaar waren een verschrikking, afschuwelijk. 















Echt mos aan de muren in de hoftoren, volgens mij overal, in ieder geval op de 21ste en 29ste verdieping 








Geen opmerkingen:

Een reactie posten