vrijdag 4 augustus 2023

WAT IS HET TOCH WERELDVREEMD OM QUA WERK EN LEVEN IN DE OMGEKEERDE WERELD TE LEVEN, waar fout, bang, jaloers, kleinzielig, verrot stasi gedrag beloond wordt en open, eerlijk, grappig, vrij, gelijkwaardig en sociaal solidair gedrag afgestraft ............................. Dag-, maand- en jaarhoroscoop 4 augustus - Vissen: Let op uw lichaamstaal

 En balen dat ik er zo middenin zit, dat eerste, juist wat ik niet of nooit wilde. Bescheiden, rustig, introvert, wat stommig en dommig was ik en de laatste twee nog steeds, de eerste 3 ben ik door die ellende kwijt geraakt, hoewel ik nog steeds bescheiden en rustig ben of wil zijn. En ik ben eigenlijk (te) introvert. Mais quelle monde, fi donc !  Waar is de vrijheid ? Waar is je vrijheid ? Je bent gevangen door en in je rotte zelf. Ja, ik provoceer absichtlich of opzettelijk om te weten te komen waar de echte kankerrot zit, volgens mij staat het nog steeds juist beschreven de volgende 90 blog posts. Heb nu het idee dat ook daarom albertine mazolla en die secretaris generaal bij ezk zijn weg gelopen, maar dat weet ik niet (zeker). 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Stasi

Wilt u weten wat er vandaag voor u in de sterren geschreven staat? Lees hier de dag- en meteen de jaarhoroscoop voor uw sterrenbeeld !

VANDAAG JARIG

Een slecht jaar voor de liefde; de kosmos voorziet dit en volgend jaar veel ongelukkige momenten. Uw sociale kring wordt kleiner en was al nagenoeg onbestaande want u bent een miezerig misbaksel. 

STERRENBEELD RAM (21/3 - 19/4)

Geen vooruitgang, alleen maar achteruitgang. Financiële tegenslag. Uw wens iemand terzijde te staan botst met persoonlijke verplichtingen, waardoor beide mislukken, zoals u telkens weer overkomt. Neem geen beslissingen namens anderen, want dat doet u teveel, misselijk mispunt. 

STERRENBEELD STIER (20/4 - 20/5)

Geen latent creatief talent. Verblindende materialistische stupiditeit. Geen enkel concreet goed resultaat bij al uw handelen, doen en zelfs nalaten. Een liefdesrelatie staat u tegen, maar u heeft nooit echte diepe liefde gevoeld. Dat geeft u niet het recht de ander te kwetsen, malloot. 

STERRENBEELD TWEELINGEN (21/5 - 20/6)

Uitgaven kunnen de laatste maanden stevig uit de hand zijn gelopen, financieel verval en ondergang dreigt, zeker als uw man overlijdt. Een intieme relatie kan een beslissend stadium bereiken; daar wordt natuur lijk een punt achter gezet, tegen uw zin. U wilt maar niet begrijpen dat mensen u niet mogen, arrogant varken. 

STERRENBEELD KREEFT (21/6 - 22/7)

Creatief werk stagneert en frustreert, u bent niet creatief. Wat in principe een goed idee leek blijkt onuitvoerbaar en te kostbaar zoals altijd. Maar al uw projecten zijn toch een fiasco dus kunt u er beter nooit aan beginnen. Iemand houdt zich niet aan een belofte en een romance komt niet op gang en dat ligt allemaal aan u. Het kan allemaal beter, veel beter, maar u beschikt niet over het talent en ook niet over doorzettingsvermogen. Treurig, zo'n triest verrot verwaand verwend geval. 

STERRENBEELD LEEUW (23/7 - 22/8)

Haast je, pas op met vuur en hete voorwerpen. Haast en haat zijn hetzelfde en dat geldt zeker voor u, nog altijd haast, nog altijd haat, zelfs met 50plus. Geldproblemen leiden tot ruzie, want er is geen geld, denkt u, uw grootste vrees en dat uw kinderen en partner alles hebben uit gegeven, terwijl u voor uw familie altijd alleen maar gul, aardig en vriendelijk bent geweest. Goedheid wordt bestraft en good guys go first, dus uw sterven volgt snel, geniet ervan, maar ook dat lukt niet door uw deadline haast. Geen fantasie, geen nieuwe concepten, geen nieuwe ideeën. Probeer maar geen andere aanpak, dat lukt u ook niet. Uw oplossing van een probleem werkt nu niet en zal nooit werken. Verstard materialistisch zwijnelijk. 

STERRENBEELD MAAGD (23/8 - 22/9)

Besteed geen tijd aan eigen zaken en ambities, er kan alleen maar mislukking en frustratie volgen. Een slechte dag, maand en jaar ook om uw vooruitzichten te verbeteren. Integendeel zelfs. Er is een duidelijke een slechte ontwikkeling te constateren, onder andere in de relatie met een belangrijk iemand voor u, die de relatie wil verbreken. Praat er maar niet over, de breuk volgt toch en er komt alleen maar onzin en prietpraat van u. Hautain en ijdel pietje precies, nerveus perfectioniste in het niets.  


Boogschutter gaat botsen met kreeft, weegschaal en schorpioen 


STERRENBEELD WEEGSCHAAL (23/9 - 22/10)

Geen enkele betrokkenheid. Volledige desinteresse, sinds u ontdekt heeft hoe verrot vals verwaand doodziek 66% van de vrouwen, ook mensen, zijn. Logisch dat u niks meer tot stand brengt, de desillusie. Ook u wordt aan uw lot overgelaten. Op sociaal gebied is er sprake van turbulentie en dat vindt u onprettig; dit houdt een jaar of tien aan. Iemand laat u wachten. Niemand interesseert zich echt voor u, want u bent oninteressant.  

U wordt uit jaloezie genegeerd, terwijl uw talent en capaciteiten zo gering of onbestaande zijn. Neem geen besluiten; u verergert de situatie altijd veel meer dan dat deze verbetert. U zorgt alleen maar voor verslechtering. Praat daarom met niemand. U kunt niemand vertrouwen en niemand vertrouwt u, dat heeft u meegekregen van uw moeder en daardoor krijgt u een miezerig miserabel minabel bestaan. 

STERRENBEELD SCHORPIOEN (23/10 - 21/11)

Vriendschap zou een bron van plezier moeten zijn, maar er zijn geen echte vrienden, alleen maar illusies en waandenkbeelden van het verleden. Zorgen, zorgen, zorgen, alleen maar zorgen kwellen u, het vreet uw hersens aan. Relatieproblemen zoals altijd en dat zal nooit meer stoppen, al wordt u 88 en omdat u een slecht mens bent zult u gebrekkig en op pijnlijke wijze met veel koppijn, kiespijn, rugpijn en hernia vanaf nu tot uw 88ste voort leven of beter strompelen. Niemand kijkt naar u om, u koopt voor Jassesca geen tassen meer van louis vutton, prada of coco chanel voor 2000~8000 EUR en nu heeft zij ook geen belangstelling meer voor u. Uw dochter zag en ziet u alleen maar als bezit, een geldbron en door uw betaalde "hoge" positie en erfenis een mooie financiële te bescheiden toekomst, er is ook nog een redelijk welvarende vader en tante margreet, maar nu gaat het over vadsige verwaande kreeft Jassesca. Zo moeder, zo dochter, soort zoekt soort. 

STERRENBEELD BOOGSCHUTTER (22/11 - 21/12)

U wordt uit jaloezie genegeerd, terwijl uw talent en capaciteit gering of onbestaande zijn. Neem geen besluiten; u verergert de situatie altijd veel meer dan dat deze verbetert. U zorgt altijd voor verslechtering. Praat daarom met niemand. U kunt niemand vertrouwen en niemand vertrouwt u, dat heeft uw moeder u mee gegeven en daardoor krijgt u een miezerig miserabel bestaan, tenzij u zich daaraan weet te onttrekken. Tevergeefs, u kunt dat niet. 

Geen betrokkenheid. Desinteresse, sinds u ontdekt heeft hoe verrot, vals, verwaand en doodziek 66% van de mensen zijn. Logisch dat u niks meer tot stand brengt, de desillusie is te groot. Ook u wordt aan uw lot overgelaten. Op sociaal gebied is er sprake van turbulentie en dat vindt u onprettig; het houdt een jaar of tien aan. Iemand laat u wachten. Niemand interesseert zich voor u, want u bent oninteressant. Een verwende egoïst.   

STERRENBEELD STEENBOK (22/12 - 19/1)

Een slecht tijdstip voor een romantische vakantie. Geen enkele romantiek meer voorzien voor de hele maand of het jaar. Geen enkel evenwicht tussen uw hang naar vrijheid en uw verlangen naar intimiteit. U bent gevangen zonder intimiteit en daar heeft u het zelf naar gemaakt met uw walgelijke en afstotelijke gedrag. Alles stop zetten is het beste in uw geval. Egocentrische ijdele aap. 

STERRENBEELD WATERMAN (20/1 - 19/2)

Een gunstig jaar voor wederzijdse goede regelingen en heerlijk vrijen met knappe mensen of 1 mens, gelet op uw vriendelijke en milde trouw, we zorgen er uitstekend voor dat alle partijen weten waar het om draait; dat voorkomt verwarring of een strafzaak naderhand. Een geheim bewaren is geen probleem maar u straalt zo, dat niemand meer geheimen heeft of wil hebben in uw buurt, die wordt gekenmerkt door openheid, eerlijkheid, hartelijkheid, vriendelijkheid, liefde, pais en vree, kracht en stoerheid, ook in vrede en liefde, een warme sfeer van vrijheid, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit, ecologisch mensdier-, flora- en faunavriendelijk verantwoord leven en werken en en passant zorgen voor wereldvrede en de aarde redden van de ondergang door klimaatverandering en vervuiling, dat bent u, waterman in alle bekende en kenmerkende bescheidenheid en gratie die u zo sieren, o sire. 

STERRENBEELD VISSEN (20/2 - 20/3)

Het kan vandaag verdraaid moeilijk zijn om het met anderen eens te worden. Dat lukt u toch al nooit met uw nuffige verwaande hautaine hoog gevoeligheid, waardoor u verblind en preuts moralistisch bent, een zogenaamd intelligente hoog gevoeligheid waarover u niet op kunt houden met er ijdel over te kakelen, net zoals u kakelt over paarden die u zo graag berijdt met uw bony ass. De enige reden dat paarden u toe laten; het is beter dan die dikke met frieten en mayonaise en zoete rommel volgevreten tut hola’s als jassesca. Dat heeft zeker ook met u te maken. Uw intuïtie laat u ook altijd in de steek. Let op uw lichaamstaal die meer onthult van uw plompe, groffe verzuurde en akelige achtergrond van een narcistische veel te aanwezige ontrouwe vader, hij moest wel want uw moeder was ook door een akelige aanrijding met een Volkswagen bus niet meer tot lichamelijke liefde in staat en ze waren al zo kat en hond geworden, vvd versus pvda, katholiek versus protestant, narcist versus stil verlegen enzovoorts. Daar wil geen duivel tussen slapen. Geen echt plezierige omgeving om op te groeien en zie daar het bovenstaande resultaat. 

@@@@

Patrick Kluivert reed iemand dood in de ferdinand bolstraat met roekeloos en veel te snel (90 km per uur) rijden, ik ken de ferdinand bolstraat, daar kun je echt niet 90 kilometer per uur rijden, ook niet in het midden van de nacht, Ook was hij bij een groepsverkrachting van een jong blond meisje, "het was erg geil," zei hij daarover met een opmerkelijke naïeve openheid, hij wist niet beter als topvoetballer van ajax, ook hij zou ajax weer the champions league cup met de grote oren bezorgen. 

Het is niet de bedoeling achteraf patrick kluivert in diskrediet brengen, lijkt me een lieve goede man, wel letterlijk een godenzoon van ajax. Daarnaar levend en denkend dat hij een soort god was in amsterdam en zo werd hij toen ook door velen aanbeden. 

Maar dat politie en justitie dat ook zo vonden en hij er daarom zonder echte straf vanaf kwam. Wil jij (net zo vals fout publiekelijk populistisch zogenaamd rechtlijnig als rita verdonk) alle gevallen gelijk behandelen en dus patrick kluivert de gevangenis in. NEE, zo'n gevangenis is rot en stupide en achterlijk. Het helpt niks en mensen komen er berooid en kapot uit. 

Ik heb wel 2 jongens gesproken die vanwege een verkeersongeval waarvan ze vonden dat ze niet schuldig waren twee jaar in de gevangenis zaten en ze klonken zo oprecht en eerlijk in hun verhaal dat ik ze geloofde. 

Ook vertelde 1 gevangene over een heksenjacht van 1 officier van justitie tegen hem in Dordrecht (zeeland gevangenis) omdat deze officier van justitie niet kon toegeven dat hij een fout gemaakt had, dat wil zeggen, de man was in België per ongeluk verkeerd ge arresteerd, ze hadden in Antwerpen de verkeerde opgepakt, toch uitgeleverd aan Nederland en de officier van justitie had zich vast gebeten in het verkeerde en foute verhaal van de belgische politie en justitie en moest en zou de man veroordeeld krijgen, dat gebeurde, ook zijn verhaal klonk 99,99% eerlijk en dan onrechtvaardig 5 jaar in de gevangenis ! 

Er was ook nog 1 man in Zaanstad, hij had een vastgoed klootzak neer geschoten, hij zou het zo weer doen zei hij, half amsterdam stond te juichen dat die klootzak er niet meer was, en die vastgoed klootzak had ook nog indirect zijn vrouw en kinderen bedreigd, net goed, dan maar die gevangenis in voor 20, hopelijk 12 en heel misschien 8 jaar. 

In 1980-1990 waren er minstens twee hoogleraren die pleitten voor het afschaffen van het strafrecht, zoeken naar een meer humane weg en wat zit er fout in de samenleving; private property created crime, the land belongs to no one, the fruit belongs to all, ongelijkheid, onrechtvaardigheid, familie honger, armoe ...... en maximaal 5 jaar gevangenis straf, dat was al zo inhumaan. 

Voor of tegen marc dutroux, joran van der sloot en michael p. zou ik permanente bewaking (dus gevangenis) of de beste karakter building leger opleiding willen (DANK JE DE KOEKKOEK, WEER EEN POTENTIËLE HITLER ERBIJ, MET EEN WAPEN !!, STOMMERD) dus permanente bewaking, gevangenis, huis arrest en bij 1 keer fout gedrag, milde niet pijnlijke castratie en van te voren aangeven dat dat zal gebeuren. En levend werken aan een vrij(er)e, gelijkwaardige, sociaal solidaire, open, eerlijke, sterke, mensdiervriendelijke, ecologisch verantwoorde samenleving, dat kan veel ellende voorkomen. 

What do i know, het onbegrijpelijke proberen te vangen in woorden is tot mislukken gedoemd en al zou het lukken, wat dan nog ? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten