vrijdag 18 augustus 2023

massive orgasms .. pak hem beet .. massive orgasms .. pak hem beet 10 massive orgasms

 massive orgasms ..... pak hem beet .... massive orgasms ....... pak hem beet 10 massive orgasms ...... ja, want als Stella pak hem beet 48 jaar is, dan ben ik pak hem beet 78 jaar. Dan is pak hem beet Stella op haar pak hem beet mooist en dan strompel ik achter haar aan als opa (als ik dan nog leef, aiTeT gaf een waarschuwink af, ik sterf voor 74 jaar zoals het nu gaat voor me, menno). 

 Pot Verdorie een relatie van pak hem beet 1 week, 1 maand, 1, jaar, 7 jaar, 14 jaar kan toch ook een pak hem beet hoogtePUNT zijn .. voor 1 week tot 12 jaar .. en sommige mensen zijn van de 50 jaar samen 40 jaar of misschien zelfs 49 jaar meestal gelukkig met elkaar, so is eT ook nog s een keertje . 

Ik was 12 jaar van de 14 jaar meestal gelukkig met annemieke hoogeveen. 1 jaar was minder vooral door haar, toen ook uit elkaar, 2009, in 2006 was ik de kwaaie pier (ook door een onrechtvaardig bijna ontslag bij de rijksoverheid was ik hypomaan vanaf mei 2006 tot en met maart 2007 en onaangenaam gezelschap daardoor en somber van maart 2007 tot januari 2008 ).

 "Ik kreeg geen kans (van jou)," zei annemieke een aantal jaar later, dat vind ik toch weer naar jezelf toe redeneren als slachtoffer, want in het jaar 2009~2010 heeft volgens mij annemieke het definitief vernield, zij wilde een einde toen, ik "pas" vanaf januari 2010, maart 2010 voor de laatste keer sex, mei 2010 uit elkaar. Hm, dat is niet waar, in 2010 waren we er allebei klaar mee, maar de opmerking "ik kreeg geen kans van jou," is pertinent onjuist. There is no reason to live in the past, you're gonna be free at last. No more blues (Terry Callier), 

ken mij et schele, nee, per ti nent ken me niks schele, fiese sex praatjes











































hebben, maar in dat geval hebben zij een probleem, niet iNonolith

alle verwijzingen die robberta aan haalt zijn verwijderd of gewijzigd,   de oorspronkelijke namen zijn vervangen pseudoniemen, een nieuwkomer kan en zal ze niet herkennen, nu nog alles verwijderen van dit blog, out of order, dat gaat me pijn doen, die grappige leuke foto dat ze op hakken van 20 centimeter naast een man van 2 meter 10 staat in dr schitterende rooie jurk, ffffffft allemaal weg ? Wat een ramp voor de kunst πŸ˜±πŸ™€πŸ™€πŸ™ˆπŸ™‰πŸ™Š
                                                 










 


i don't know what to say, i am overwhelmed and impressed ...... by he art and she art .....







Mark Ouwerkerk, Centaur, laan van Meerdervoort 435































Geen opmerkingen:

Een reactie posten