woensdag 23 augustus 2023

Por chè ? Porca miseria. Being happy. i've been waiting for (your) love. Braak maar raak. Silk Green Shirt klinkt het lekkerste, Anna Paulowna van Buuren de Hollande to England het meest gedistingeerd sexy chique

https://www.youtube.com/watch?v=aLpu764Fkpk 

Vanaf de 30ste minuut, hosh, midnight, the hanging tree, vind dit ook nog de beste versie, hierboofe

https://www.youtube.com/watch?v=KW0dAebI2ts

Home, featuring Delhia de France (Konstantin Sibold remix) 

Volgens het Centraal Planbureau leven volgend jaar bijna 1 miljoen Nederlanders in armoede. Er moet iets gebeuren. De FNV wil een minimumloon van 16 euro. Dat archaïsche, oubollige, gedateerde, autistische taalgebruik bij de rechtspraak en de overheid, zou dat ook camouflage zijn ten behoeve van de mammon animal farm pig ? 

iT is amazing how compleTe is the delusion that beauty is goodness. (Leo Tolstoi)

Je praat of schreif of denk jezelf een depressie of somberheid aan so : 

Zodra mense bij een groep horen, dan daalt de individuele intelligentie met 10 tot 60%, het uniform van het leger, politie, beveiliging, ziekenhuis dokter en verpleging (witte overall), studentenverenigingen, in het bijzonder het kloterige corps (minerva o.a), het protestantse, katholieke, islam geloof, etcetera, enzovoorts. 

Wat rijdt er ongeloof lijk veel politie in Den Haag !! En dat terwijl 99% van de mensen eigen lijk het goede wil, voor zichzelf en naasten, een vreedzaam, vrij, gelijkwaardig, sociaal solidair, vriendelijk aangenaam bestaan of leven (en dood). Komt allemaal door de mammon animal farm plague rat-dog-chicken-human-pig en er gaat zo ongeloof lijk veel geld naar de politie en het leger 🤮🙀💀☠️👽👻, gebruik dat geld tegen armoedebestrijding en er is vanzelf 59% minder criminaliteit en het bezit van john de mol en oranja na ss au (4 miljard EUR) reduceren met 80%, dan heeft oranja na ss au nog altijd 800 miljoen EUR bezit voor ongeveer 40 tot 80 mammon 🐖 🐽 🐷 piggy willy’s 🤮🤮💀☠️ of beatriksies en maxies zorgies zorgequeit and the lot, sodom’s lot, 800 miljoen is nog steeds veel te veel voor die ultra pigs. 

In mijn wanhoop maar eens lezen over boeddhisme, 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Boeddhisme

Nee, spreekt me ook al niet echt aan, net zoals bij je zus is het verhaal van buddha/boeddha tientallen tot honderden jaren later geschreven, gebaseerd op mondelinge overlevering : 

Afgaande op de boeddhistische overlevering leefde Gautama Boeddha, geboren als Siddhartha Gautama, van circa 450 tot circa 370 v. Chr. in het gebied dat tegenwoordig in het noorden van India en Nepal valt. Door moderne geleerden wordt ook ca. 480-400 v.Chr. gesuggereerd. Gautama Boeddha zou tachtig jaar oud zijn geworden.

In de Tripitaka staat geen complete biografie van Gautama Boeddha. Wel staan er her en der korte teksten in de Tripitaka die iets vertellen over het leven van de Boeddha. Pas in de 1e of 2e eeuw werd de Buddhacarita (Handelingen van de Boeddha) geschreven door Ashvagosa.

De kern van het boeddhisme is het inzicht in het menselijk lijden en de weg om dit lijden op te heffen. In principe worden al onze schadelijke gedachten en emoties (hechting, woede, trots) veroorzaakt door een onjuist begrip van de werkelijkheid. Door het vasthouden aan deze gedachten en emoties verlangen we naar het voortbestaan van onszelf, waardoor wedergeboorte plaatsvindt (me : wedergeboorte ?) . 

Dorst: het verlangen dat de werkelijkheid anders is dan deze lijkt. Mensen blijven gevangen in dit verlangen door de werkelijkheid niet te zien zoals ze is, namelijk onvolmaakt en veranderlijk. En ook : Neem niets aan voor het zelf onderzocht te hebbenHiermee is het Boeddhisme een van de weinige niet-dogmatische filosofieën.

Dat is mooi, niet-dogmatisch, toch spreekt het me niet aan, religie doet niets voor me. Vind het flauwekul in ijdele zwaarwichtige bombastische soms onbegrijpelijke woorden.

Dit spreekt me wel weer aan, een (semi) waarheid : 

De drie karakteristieken

Alle dingen die bestaan (zowel materieel als geestelijk) hebben de volgende drie karakteristieken:

  1. Ze zijn vergankelijk en onderhevig aan verandering 
  2. Doordat dingen veranderlijk zijn, kunnen onze wensen met betrekking tot deze dingen nooit compleet vervuld worden. Ze zullen blijven veranderen en dat is pijnlijk (voor mij is dat niet pijnlijk). 
  3. Daarom zijn deze dingen ook niemands werkelijk bezit, niemand heeft er complete controle over. Er bestaat dan ook geen echte onveranderlijke essentie, zelf of ziel. Alle dingen zijn zelfloos.                   

 En dan gaat het door over wedergeboorte en reïncarnatie en daar geloof ik niet in (Jules Deelder tegen zijn overleden vader : "pa, ik hoor je, maar wat hoor ik vreemde geluiden ?" "ja, ik zit als konijn in een hokkie in Overschie op een worteltje te knabbelen." En sting zei dat hij zo vaak brieven kreeg van mensen die dachten dat ze in een vroeger leven piraat of koning met hem waren, sting dacht dan altijd, ik was in een vorig leven een luis in de baard van raspoetin of een deur knop).  

Nee, ik heb helemaal niks met geloof en ook niet met boeddhisme, maar ik vind dat boeddha beeldje prachtig. Iemand vertelde mij dat je een boeddha beeld niet mag kopen, maar dat je die cadeau moet krijgen, hij vertelde ook dat hij Java maar niets vond (radicaal islamitisch) maar Vietnam met de lonely planet guide geweldig, net zoals Bali. Ik vertelde meteen het verhaal van joke goedhart van de vng, dat zij op vakantie was geweest naar vietnam in 1992 en daar bijna in gebleven was, vel over been nog 4 maanden na die ene vakantie, maar ja, dat kan je ook in Egypte of Holland overkomen. 

Vond Einstein goed over het (joodse) geloof en het oude en nieuwe testament, de bijbel, waar veel geloof op gebaseerd is: childish superstition stories of superstitious. Mense met een geloofje willen dat niet lezen en niet weten, dat 1 van de slimste en intelligentste mensen “HET GELOOF, MIJN GELOOF” als kinderachtige bijgelovige verhaaltjes aan de kant schuift. En dan ken je wel zwaarwichtig serieus vroom gaan lope doen, dat (bij)geloof zit er alleen in die afgrijselijk domme harses van pietje heintje snot donner en beatriksie en pruime balkebekkie balkenende, laten we irak vernielen en vernietigen vanwege het zwarte slijk der aarde, olie, omdat gelovige george bush, liar blair en die debiele entourage van hem het zeggen. 

Albert Einstein heeft ook hierin gelijk. 

@@@@

En respect voor 1 van de zwaarste banen, als je in Rotterdam al die ellende en de dood en de armoede en de ongelijkheid ziet als politieman voor 1650 eur netto per maand. Het zou zoveel beter en mooier kunnen allemaal, zie Kopenhagen, Roskilde, Stockholm, Oslo, Bern, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, hoewel daar natuurlijk ook de nodige problemen spelen, de ondergang nadert per 2050 onwards voor de mammon “mensen” wereld. 

Volgens pseudo profeten doet de ondergang van de wereld het altijd goed, zie ook de protestantse moeder van Maarten 't Hart, obsessief bezig met het vergaan van de wereld …… dus heel misschien hebben we nog tot 2100, ik geloof en weet bijna zeker dat het vanaf 2036 onomkeerbaar mis gaat als “we” zo doorgaan. En ik griezel van ideeën van rotzooi in de atmosfeer brengen om de temperatuurstijging tegen te gaan, dan zijn @we” reddeloos verloren met 90% zekerheid. 

Lafbekken, huichelaars, hypocriete krrrrenge. 

Bah, Wikipedia gelezen over hans van baalen, niet altijd is het zo dat good guys go first, hitler was 56 jaar en zelfmoord, vadzo protestantse hitler sympathie hansjepansje van baalen was 61 jaar, getrouwd met rechtse Sybesma, waarvan de leuke en aardige broer bij mij in de klas zat, Bessel, erg rechts, wel intelligent qua wiskunde en natuurkunde maar verder, diepe, diepe zucht, al die rechtse domme kreten van dat ventje van 1.65 meter, zwaarder straffen ! we weten wie het zijn, straf ze ! onder andere.

Hans van baalen wordt eervol en respectvol omschreven, hij is met laurens jan brinkhorst een verwaand rechts mammon kreng, beiden van het corps minerva. Zat met hem in de tram rond 1993, nog nooit zo'n griezelig lelijk nsb gezicht gezien (it is a mistake to believe that goodness means beauty, maar hans van baalen had een zeer negatieve smerige uitstraling, mark rutte niet, die ik 3 keer gezien heb in den haag, maar dat is een leeghoofd, alles gesouffleerd door edith schippers en andere bedrijfsdood). 

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Hans_van_Baalen

Nepotisme, indirect of direct, is everywhere, zie maar eens al die disfunctionele managers, directrices, directeur generaal, secretaris generaal, minister en premier weg te kreige, 100.000 - 230.000 EUR bruto per jaar (en dat is peanuts vergeleken het bedrijfsleven-dood kakelen, blaten, knorren deze zelfgenoegzame zelfvoldane krrrrrrenge). Verstarde verkokerde doodzieke bende en al die volgende laffe bange hypocriete ambtenaren. Flink de zakken vullen komt daarna wel voor oorlogsmisdadigers edith schippers en protestants pruimebekkie balkenende, inmiddels 1.000.000 eur bruto per jaar, zijn ze het waard, driewerf neen, ze horen eigen lijk een jaar in de gevangenis om daarna in een krottenwijk van een minimum inkomen rond te komen. 

Wat hep zo’n pretentious prick laurens jan brinkhorst (minerva corps kloot) en se dochter nicotientje brinkhorst (net zoals kreng edith schippers lobbyen voor de sigaretten of tabaksindustrie) kilo’s boter en margarine op se verrotte verwaande doodzieke kutkop als hij thierry bidet van alles verwijt, hij is net zo rrrrrrrrot, hoewel nooit betaald door poetin, wel flink betaald door een door en door rot hol lands en europees (bij de europese commissie gezeten a raison van 15.000 EUR netto per maand als directeur-generaal milieu en maar kakelen over duurzaam) kapitalistisch onvrij, ongelijk, asociaal staatsrechtsysteem. Laffe valse moordenaar van miljoenen dieren en volgzaam oorlogsmisdadiger in irak. 

Gore griezels, en ik verval voor de zoveelste keer in herhaling, oorlogsmisdadiger frits bolkestein verkocht graag gifgas als staatssecretaris "economische zaken" aan syrië en of irak, zo erg dat ik dat het liefste vergeet, als beloning krijgt frits 450.000 eur netto per jaar bij de europese commissie gedurende 8 jaar en een soortgelijk pensioen en een zeer jeugdige vriendin. En nu maar klagen en jammeren dat hij dood wil, ik wens frits nog 8 jaar ondraaglijk pijn lijden toe. Zaken zijn zaken voor deze vieze vuile dooie pier. En dan zat die jeugdige gluiperd van een markske rutte onderdanig te slijmen tegen een vriendelijk glimlachende begripvolle frits bolkestein, ongeveer 20 jaar geleden, laat ik voor de verandering afsluiten met  🤮🤮🤮🤮🤮

Everyone's work and life (and love) is equally important. Vanwaar toch dat onnozele idee dat sommige mensen "meer" zijn dan anderen ? Moordenaar frits bolkestein is meer, die ongeveer 8 miljoen EUR aan de maatschappij via een veel te hoog salaris voor dit valse krrrrreng onttrokken heeft ? ben van beurden van shell heeft in 4 jaar tijd 108 miljoen eur verdiend en vernielt de wereld met olie en plastic. Het zal wel van de hiërarchie van de apen en varkens komen, het zit ook in mij, braak maar raak. Probeer je je eraan te onttrekken, dan kom je in de gevangenis en word je ontslagen en zie je de goorste smerigste krengen die deze ellende, dit aardse tranendal, in stand houden en het veroorzaken. 

Lichtpuntje, maandag vorige week Victoria voor het laatst gezien en deze woensdag was ze er weer (vind haar top en prachtig en dat gaat niet meer weg) en een glimlachende Aga was er ook, 2 Poolse schoonheden. Aska is wel heeeeeel lang weg en haar dochter of een kennis haalt mijn bloemetje en bordje “dreamcatch” weg bij haar auto. Voordeel is dat ik nu helemaal geen behoefte meer heb om haar mini, dr auto, aan te raken. 

i once had a girl or should i say, she once had me, she told me to sit so i looked around and noticed there wasn‘t a chair

and it keeps my mind from wondering where it will go

Geen opmerkingen:

Een reactie posten