donderdag 17 augustus 2023

Number one is Anna, 23 jaar, zachtmoedige Viking Noorvrouw blonde groenogige duchess goddess Aphrodite en Stella, la Brunette, silk green shirt, Anke Sieverink en Margreet

 Aska, Debbie en Misha zijn ook nummer 1, maar zij willen 99,9% niet met mij, een combinatie van een goede man of leuke vent “hebben” en zelfs als die man er niet zou zijn, dan willen ze niet met mij, maar een andere leuke man ….. Misha misschien.

Goddess Victoria wil geen relatie met mij om de redenen die op dit blog staan. 


Met Marguérite kan ik net zoals bij Eline niet eens aan sex denken, binnen 5 secondes blokkeert dat, zwarte gat. Maar ik zeg nu niet dat ze als een dochter voor me is, Marguérite, ze is eerder tegengesteld aan mij. Eline en Marguérite lijken enigszins op elkaar. 

Non mi frega per di nullo. 




EN DAT WEET ROBBERTA ook, ze werkte voor een auteursrecht organisatie for crying out loud, stel je voor dat alle dames die Roxanne heetten een censuur aan sting of the police hadden opgelegd, dat kan echt niet en dat weet robberta als de beste, dus ik vind dat bijna schijnheilig om het jou en mij moeilijk te maken. 


manneuh, manneuh, watteuh benneuh jeuh tocheuh eeneuh serieuzeuh autisteuh veulgeuns margeuriteuh





DIT SCHITTERENDE KLEINOOD HEEFT MARK OUWERKERK ME CADEAU GEDAAN, UIT 1870, alsof une très grande dame een handreiking doet uit 1870













Geen opmerkingen:

Een reactie posten