vrijdag 4 augustus 2023

Ja, ik struikelde wel bij dat dansje bij de food market hallen in Kopenhagen, Eline heeft dat uit het onderstaande filmpje (3/4 blog posts verder lezen) gehaald .. i’m getting better, this is not a love song, this is not a live 🎡 🎢 song. Maar ik loste dat eventjes struikelen elegant en zo goed mogelijk op, don't you know i'll keep growing, i may have time on my side, i've got words of my own, speak my mind and my soul

 Goh ! Volgens mij zijn duiven in ieder geval stommer dan ik en meeuwen misschien. 

Was Nikola Tesla daarom verliefd op duiven, die oneindige goedmoedige lieve dommigheid, Strepy heeft dat een beetje tot ze aangevallen wordt door zo’n grote domme hard blaffende zwarte rothond dan trekt ze zo’n sissss kop dat zelfs die reusachtig dom blaffende hond in bindt. 

Misschien is een oordeel over stommer en slimmer zijn dom en stom. 

🀩WoW 🀩 ie



Vreemd, gister 2 gram truffels en ik was zo "high" als ik maar zijn kon met NIET gevaarlijke gekkigheid zoals dansjes en stuntend fietsen tot gevolg (wel 3 dagen zonder middelen, donderdagavond voor het eerst weer 0,5 gram hasj en 0,4 gram wiet), vandaag, 5 augustus 3 gram truffels en ik voel relatief weinig. Met 0,5 gram hasj en 0,4 gram wiet ruim een uur of twee later ingenomen voel ik al veel meer, ze stimuleren elkaar. Toch denk ik dat 3/4 dagen per week zonder stimulerende of relaxerende (ontspannende) middelen als psytruffels, psypaddestoelen of hasj/wiet goed is, alleen al omdat je het effect daarna 2-3 keer zo sterk voelt. 

Kreeg terecht een boete van 69 EUR omdat ik een work out deed op de weg, terwijl er een mooi fietspad langs liep, waar al die trams (3 en 4 onder andere) via de tramtunnel de stad uit rijden. Correcte politie, die me rustig uitlegde waarom dat niet kon en dat de boete relatief laag was, ook fietsers krijgen tegenwoordig voor door rood licht rijden een bekeuring van meer dan 220 EUR ! PAS OP DUS DAARMEE ! Het was trouwens geheel veilig wat ik deed, 500 meter op de rijweg, omdat er geen auto achter of voor me reed. Vraag me alleen nog af, hoe kon de politie dat zien, dat ik 500 meter op de rijbaan en niet op het fietspad reed ..... volgens mij had ik in het begin van de daad goed om me heen gekeken (vooral vanwege eventueel gevaar, niet op een politiebusje gelet) en toen geen politie busje gezien (want het was zo'n grote politie bus). 

Enigszins wrang dat ik daarna een race fietser door rood licht zag fietsen, waar de politie bij stond, ze, een vrouw en man, hadden net een scooter aan gehouden. Hm. Soms weet ik het ook niet meer. 

Had daarvoor nog de helft van mijn Turkse pizza en daarna 5 EUR gegeven aan een harmonica speelster en bedelaarster, die 5 EUR gaf ik een half uur nadat ze met veel dank en smaak mijn half opgegeten turkse pizza opat. Drie weken geleden had ik aan een meisje met de straatcourant 20 EUR gegeven en ik geef continu aan straatcourant mensen al mijn kleingeld (sinds januari 2023 doe ik dat weer). Maar zogenaamd goed doen vrijwaart je - me niet van bekeuringen.  

@@

Dit is de lekkerste met Bogini Victoria die zich miskien niet wil laten fotograferen. 

Dat is jammer, maar helaas, want ze is bij de 0,1% knapsten , en de andere lekkerste is de geur aqua intense Shirley May, nota bene de initialen voor 6,59 EUR bij solow xxl in de Spuistraat, den haag, voor mannen, met stella dus in gedachten. Hm, ik wil net zo lief of misschien liever omdat ze zo knap, goed, sexy, lief, stoer en sterk is, met Bogini Victoria, maar zij houdt me af tot op zekere hoogte, wat liet ze me vandaag dichtbij komen !!!! Ik werd er doodnerveus van en kon het bijna niet aan (en ik had haar bijna een kus op haar wang gegeven bij onderstaande foto-shoot en dan had ze gedacht, laat m maar, kan toch geen kwaad doen. Plus nachtelijke erecties, maar ik heb niet toegegeven, no orgasm. 

Seg dat wel 

Wat was het heerlijk om 5 minuten vlakbij Julian(ne) Belarus te zijn, net zoals een (korte ? bij Margalith en Astrid in ieder geval ook lange) tijd in de nabijheid van Misha, Victoria, Anke, Aska, Margreet, Margeurite, Stella, Astrid, Anna, Silk Green Shirt (nooit gesproken, 15 minuten gezien) enzovoorts, enzovoorts te zijn. Met twee homosexuelen en andere aardige mannen krijg ik dat gevoel trouwens ook steeds meer, dus dat is een zoveelste goede ontwikkeling, maar bij vrouwen voor mij net iets meer die tintelende magie (ook al blijkt het 66% fake (love, talk, what have you). fake love. fake talk. fake life. 

Zevende hemel gevoel met haar (net zoals met Stella en la Brunette en vast ook silk green shirt), ze is te groots voor me, veel kracht en soul power, zo voel ik dat echt, ik was de nerveuze puber, zij was een grande dame en eigenlijk goddess bogini Wictoria (v schijnen ze met w te schrijven in Polen). En ze doet aan een Poolse Charlyse Angel denken met iets van Aska ! Plus 25 jaar en 58 jaar (waarbij zij geestelijk een krachtige 38 jaar is en ik 12-18 jaar). En alsof zij dat al eerder en beter wist dan ik, ook dat nog. Het verschil is te groot, zij is 88,88% en misschien wel 98% (ik ken haar niet genoeg) en mijn 66,66% (met wiet en psytruffels/paddo's soms 77,66%), ze heeft een sterkere, slimmere koning niet eens echt nodig, maar wel de top, een bogini goddess Victoria waardig πŸ˜₯😿😿



Bogini Victoria 







laser













https://www.instagram.com/wiluuu/?hl=nl












Geen opmerkingen:

Een reactie posten