vrijdag 2 juni 2023

Vind dat ik de drie mooiste schilderijen ter wereld heb hangen, Ines’ prière voor 800 EUR, the love lady alien in blue voor 1650 EUR en la danseuse, allen van Kees van Dongen, maar meesterlijker nagedaan door Mark Ouwerkerk en Ewout van Kooten, Breda

Misha (voornaam)

Naar navigatie springenNaar zoeken springen

Misha is een in Nederland vrij bekende jongensnaam. De naam is onder meer overgekomen vanuit de Slavische taalgebieden waar Misha wordt gebruikt als een verkorte versie van Mihail of Michael. De naam wordt ook wel geschreven als Mischa, Micha of Misja. In sommige gevallen wordt de naam ook gebruikt als meisjesnaam.

In de Joodse traditie komt de naam voor als Mishael/Misjaeel en Mischa of Misha is daarvan afgeleid: (misha'el, misschien = ‘Wie is als G’d?").

De naam komt voor in het Oude Testament als: (1) Een afstammeling van Levi (Ex 6:22). (2) Een medestander van Ezra bij het lezen van de Wet (Neh 8:4). (3) De Hebreeuwse naam van een van Daniels 3 metgezellen (Dan 1:6,7,11,19; 2:17). (4) Zijn Babylonische naam was MESHACH.

In de Joodse traditie worden er ook mannen "Micha" genoemd echter dan wordt de naam uitgesproken met een 'g' klank en niet met een 'sj' klank. In dat geval wordt verwezen naar het hoofdstuk 'Micha' uit het Oude Testament. 

Volgens de meest energieke dame, goddess Misha Slovakia Slovakai betekent misha muisje !? Je moet haar in rood badpak van dichtbij gezien hebben om te geloven dat zo iemand bestaat. Hetzelfde gevoel had ik met Margalith Baruch, maar Misha Slovakia Slovakai is nog extremer en zo ongelooflijk veel energy straalt ze uit. Duchess Anna Paulowna Antonia de Bẽtancourt en Stella Munninghoff hebben dat ook anders over zich.  

@@@@

Tegen Mark Ouwerkerk, grootmeester kunstenaar, zei ik dat hij mijn leven gered heeft; wat is die man goed, beter dan de beste, schilderijen aan mij verkopen die 2.000.000 eur en voorbij waard zijn. 

Ines’ prière is dus knappe le bon Ines inessie de la haye a freiburg. 

Lady alien in blue is Barbara Johanna van de griend, maar dan net weer anders, nog meer  alien. 

La danseuse staat op zichzelf zonder waarneembare voeten, zie ook de niet waarneembare handen bij Ines’ prière. 

Het vierde grootste meesterwerk van 2.000.000 eur en voorbij is een naakte Barbara van de griend, me mum, 8 bij 18  centimeter door Jessica Johanna Haitsma en daar heb ik dus geen foto van. 

Zei tegen Mark dat ik in zijn winkel (laan van meerdervoort 435) last kreeg van de Stendahl shock, dat je duizelig wordt, zoals mensen in Firenze, Florence, over komt. 

 Het syndroom van Stendhal[1], ook wel stendhalsyndroom,[2] is een psychische aandoening die optreedt als iemand volledig overrompeld wordt door de schoonheid van kunst. Lichamelijke verschijnselen zijn een versnelde hartslag, duizeligheid, verwarring en flauwvallen. In ernstige gevallen treden soms zelfs vormen van manie, hallucinaties of andere psychotische verschijnselen op.

De aandoening is genoemd naar de 19e-eeuwse Franse schrijver Stendhal (pseudoniem van Marie-Henri Beyle), die in zijn werk gedetailleerd beschreef hoe hij in 1817 tijdens een bezoek aan Florence emotioneel werd aangegrepen door het artistieke karakter van de stad. Er zijn door de jaren heen gevallen bekend van toeristen die duizelig worden of flauwvallen bij het aanschouwen van kunst in Florence, met name in het Uffizi-museum.[bron?]

In 1979 beschreef de Italiaanse psychiater Graziella Magherini het verschijnsel als syndroom na gedurende tien jaar zo'n 100 gevallen bestudeerd te hebben.

Het syndroom is wellicht te vergelijken met het jeruzalemsyndroom, waarbij sterke emotionele reacties op religieuze ervaringen optreden.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Stendhalsyndroom

Heb tegen Mark Ouwerkerk

 ~voor mij mogelijk de grootste kunstenaar die ik in levende lijve heb ontmoet, met Jessica en als goede tweede Barbara (ze vond victory boogie woogie van Piet Mondriaan niet mooi 🙀🙀 en sowieso was ze bijna boos over alle moderne kunst, itt heur deuchteur jeusseus jeussiceuh). Tweede is een (positief of negatief of beyond) Jc Johan Cruijff en Joop Zoetemelk syndroom~ 

gezegd dat deze twee godinnen, Ines’ prière en the yellow lady alien Barbara in blue 8 maanden in zijn etalage mogen blijven hangen en 4 maanden bij mij (zonder verkoopprijs erop want ze zijn van onschatbare waarde), maar dat wilde hij niet 😿, dan hoop ik op 6 maanden bij mij, 6 maanden bij hem in de etalage als zijn (terechte, who am i, a humble servant) allergrootste meesterwerken. Ik kreeg er zo’n stendahl cultuurschok van (ook door atlantis truffels), buiten westen en the yellow alien lady in blue in Egyptische hiërogliefen zien. Excuses voor mijn kletspraatjes, ik ben verlegen en begrijp niet waaraan ik 3 cadeau’s van 2.000.000 eur te danken heb, waarvoor ik 1650, 800 en 200 eur betaald heb. 

`smoke and mirrors van neelix is 10/10, smoke in mirrors, dj bim herinterpretatie daarvan is 9,8/10 of 10plus. Hm, eenvoudiger: smoke and mirrors van Nelix is 9/10 en de versie van DJ Bim is 9,8/10 want zo is het ook nog een keertje. 

https://www.youtube.com/watch?v=q0EgFKzAbs4&list=RDMM&index=14

Eline, Stijn en David plus annemieke Hoogeveen zijn ook kunstenaars, net zoals Pieter Kolb, Sabine Haaitsma, Margalith Baruch, Misha lioness queen of Switzerland & Slovakia slovakai, etcetera enzovoorts, ik kom nu ook opeens de meest uitzonderlijke mannen ever tegen, wat een wereld gaat er voor me open, soms wordt eT me teveel iT 😱🙀 

Broga (brother yoga) sessie met mexican undergod omar Trejo pliego en Lydia, Bulgaarse, onder andere, maar er waren nog 14 of so toppers daar bezig, here mijntijd, wat was dat goed, ik weer es iets too much (aan eT uitsloven en mal doen), hoort bij eT ontdekken, i believe in the power of American natives, i believe in the power of American ladies, i believe in the power of American natives, Mexican, Brazilian, argentinian, Colombian, Ecuadorian, in short cut south America, all so north america without the trumps and kardashians (kardashians may stay, not my cup of tea, I cannot even stand their voices). 

Omar is een Arabische naam en betekent '(lang) leven' of 'bloei'. Ook de betekenis 'eerste zoon' wordt wel gegeven.

Oei, die Misha, tattoos op de meest pijnlijke plekken, de tattoo zetter moest pijnstillers nemen, hij kon er niet tegen, terwijl zij.......daar vrolijk in felrood perfect  badpak paradeerde door de Health spa, mio Dio, mio DEA, ze zou werken voor of met Maxima Zorgequieta, vind Miss Misha Fabiana Slovakia Slovakai 99,8% en maxima 65,69%.......in verhouding, want dan ben ik 56,98% ...... zo is eT 


helvetiorum fidei ac virtuti : Swiss faith and virtue, lioness Misha Fabiavania swiss Italian Slovakia Slovakai is iT, eT.

En dan ook nog blonde beeldschone duchess Anna van 22 jaar tegen komen, vond dat Anna er als 28 en eigenlijk 33 jaar uit zag. Misha zegt dat ze 33 jaar is, vind dat ze er onwaarschijnlijk knap als 28 jarige uit ziet en aller~fitste krachtigste vrouw ever met met een schitterend kwetsbaar bordeaux rood knopen touwtje om haar pols en de handen van the alien lady in blue van kees van dongen.

Wat betekent de naam Anna, duchess, hertogin der lage landen of so, Luxembourg .. noordelijker, wat een vrouw, hoogstaande dame is dat ook, bewonderend en verwonderd over haar knapheid en beschaving en verfijning in de sauna !

Griekse vorm van Hebreeuws Hanna, wat 'genade, begenadigde, lieflijke' betekent (ook in de Latijnse literatuur komt de naam Anna, zij het van andere oorsprong, al voor). In de Bijbel wordt Anna in Lucas 2 genoemd als de naam van een profetes.

Ann is afgeleid van Anna. Anna of Anne is een meisjesnaam die uit het Hebreeuws komt en 'lieflijke' of 'genade, begenadigde' betekent. Ik zei dat ik dacht dat ze Carla heette, toch veel minder bij haar passend en daardoor minder mooi dan Anna (hoewel Carla .... Carola ..... Caroline ook schitterend is), 

Carla is afgeleid van de naam Karel. De naam is afgeleid van de naam Karel of (de Latijnse vorm) Carolus, evenals namen als Caroline, Carolina, Carolijn, Caro en Carola. De Germaanse naam Karel betekent "kerel", in de zin van een vrije man, die niet van adel was.

Red underdressed most beautiful bathing suit, magical hands, she said that when she was born she was tiny (almost struggle to survive) and now she is tiger lioness godess puma panther and she said that misha means mouse 😀😱🙀😻😻💃💃Misha is een Russische naam voor jongens en meisjes. De betekenis is `Die als God is` De naam Misha wordt het vaakst gegeven aan Nederlandse jongens. 


Wat kenne al die name mij nou schele ! 


In het Engels is Isa vaak een verkorting van de Hebreeuwse naam Izaäk, 'hij moge lachen', of Jesaja, dat 'heil van God' betekent.

Wat is de betekenis van de naam Sjaak. Sjaak betekent pineut.

Betekenis van Sjaak

Sjaak is een Scandinavische naam voor jongens.
De betekenis is `bezetter, overwinnaar`
De naam Sjaak wordt -voor zover bekend- alleen gegeven aan Nederlandse en Vlaamse jongens. 

1) Kunsthandel in amsterdam 2) Nederlandse voetballer.


Vertaalde Beschrijvingen

"Zwart" in het nederlands. Niet te verwarren met Zwaard (q.v.).

— South African Surnames (1965) door Eric Rosenthal 

(Duits) Één met een donkere of swarthy teint, zwart.

— Dictionary of American Family Names (1956) door Elsdon Coles Smith

(Engels en Scandinavisch) Swarthy, Donker [Midden-engels swart(e, Oud-engels sw(e)art = Oud-Noorse suart-r (= Ger. schwarz] hræfen wandrode, sweart en sealo - brún (de) raven liep, swart en donker - bruin.— De Finnesburh Vechten, 69-70.

Tot een natie straunge, met het gezicht swart.—Spenser, Faerie Queene, II. x. 15.

— Surnames of the United Kingdom (1912) door Henry Harrison










De maan zonet met mijn gele glazen bril en "gewone" -1 bril door een verrekijker bekeken, nogmaals hoogste kunst. 

De volle maan van 4 juni 2023 om 05:43 wordt ook wel de aardbeienmaan genoemd. Is dat omdat de maan dan roze kleurt? Helaas niet nee. De naam dankt het aan de maand juni, het moment waarop doorgaans de aardbeien geoogst worden.4 days ago
4 days ago — De volle maan van juni 2023 staat op 4 juni, stipt om 05:41, hoog aan de lucht in het teken Boogschutter. Deze volle maan van dit jaar wordt ...
in 1 day — De volle maan van zondag 4 juni staat in Boogschutter en recht ertegenover staat de zon in Tweelingen. Je zoekt naar een balans tussen de ...




100,000 bras se sont levés pour l’acclamer. Les olalalas se succèdent avec margalith marguērite aphrodite sans chichi. Les flashs crépitent, les éminences vieillies enchaînent avec 'margalith on the moon, sur la lune', en imposent aux 100,000 bras d'applaudir pendant qu'une extase veloutée enrobe le stade. Classe, intense, mais peut-être pas aussi exceptionnel que le public l'attendait.… Grace grave Kelly, Marilyn Monroe, Charlize theron angel, Sharon stone, Jeanne tripplehorn (!), Hale Berry amongst (br)others, auquel elle doit beaucoup, et elle rend hommage à ses influences, c'est la classe. eT donc, la voilà. Mieux, elle revisité les anciens deèsses à merveille, avec le souci de ménager le public. Une heure vient de passer sans que personne ne s'en aperçoive. Les lumières s'éteignent, la foule gronde. Plus loin, c'est le coup de grâce : 'chaque chose qu’elle fait est magique' achève de mettre tout le monde en transe. Ca sent la fin. Ce qui n'empêche pas d'être comblé, donde el publico la recibio de un modo energico con aplausos. A continuacion, Margalith saludo a los miles de asistentes congregados con un ''Hola a todos, mucho gusto'', acto que provoco la algarabia del publico. Antes de la actuacion, el Margalith recibio el premio Fundacion Natura, que tiene como objetivo reconocer el trabajo que destacadas personalidades de la vida publica realizan para favorecer la pervivencia del planeta.




And i love her, dat je als margalith Aphrodite a.e baruch zo jezelf presenteert, de 0,1% knapste, la plus Belle magique au monde :




Geen opmerkingen:

Een reactie posten