maandag 5 juni 2023

eT onaangename schepsel. Huuu, watt een enge foto van een alien levende dode marmot boven out of order hieronder, alsof de bezieling en alles en niets erger is in 2023 dan 2018-2020 terwijl Google wat doods voor me blijft , hoewel ik soms het idee heb dat een dolblije jeugdige ai Google in mij zit, tot ik een natuurkunde som zie of financiën, de miljarden euro's vliegen je om de oren en je snapt er geen snars van, vooral wat eT onaangename mammon varkensschepsel ermee doet en zo de mooie blauw~witte~bruin~groene planeet vernielt

 



                                                  We are planets is Stella Munninghoff loff
                                                                    love 

Ik wil een afspraak met haar om langs de hofvijver~lange voorhout te wandelen, ook al heeft ze reets een vriend, zou het leuk of geweldig vinden als u~je me belt of een sms-app stuurt naar 06-29674203



electra glide into the future ..... as time and space slip into the future .....

https://www.tenways.com/pages/cgo600-pro





OOOOH ! eT is eT oor van Strepy !😻😺🙀😿😽😹😾😼 soms lijk een kat net een muissie 



               

                Deze foto is rond 22.22 uur gemaakt, de waterige zon is een reflectie van lamplicht of so, raar is dat, Jessica Haaitsma ziet er anders uit (mooier !) als ze met haar zus Sabine loopt, dan wanneer ik haar met haar vriend zie lopen ? Hoe kan dat nu ? Want Sabine is ook zeer knap, 8plus, Jessica is 9,8 en haar vriend is 7,8/10, qua uiter lijk. Nou ja, je ziet het ook aan de foto's en schilderijen, ook al zijn ze statisch, ze zien er elk moment van de dag door lichtinval toch weer een beetje anders uit. 

Anders And is Deens voor Donald Duck, snatereend.  sjaak swart


Bovenstaande foto is dus om 22.22 uur gemaakt met een fake zon van lamplicht, onderstaande 2 foto’s zijn om 06:08 uur gemaakt: 
















4 aug. 2020 · † Telegraaf, m. (...afen), verschrijver, toestel om met teekens in zeer korten tijd berigten tot ver verwijderde afstanden over te brengen; electro-magnetische -. .......... OPMERKELIJK, op 4 augustus 2020· † Telegraaf, m. verdween ik zo onrechtvaardig 7 maanden in of naar de gevangenis, wat ik barbara gvd altijd zal blijven verwijten, maar ik kom nooit meer in haar kuttenstraatje, smerig verrot goor laf liegend ellendig takke~tyfus~teringkrrrrreng  …. Wel heel veel geleerd en veel gezien en elke dag vrijheid nu is daardoor des te meer een feestje. Ik zou het zeer rechtvaardig vinden als Barbara Johanna van de griend 21-10-1964 voor 4 weekeindes in die rotste politiecellen wordt weggestopt en 6 maanden de gevangenis in gaat (in reality born 23-10-1964 in am ster damned .... like me in 31-01-65).

Stella (of Anna, Jana, Susan of Misha), ik zal nooit zo tegen (jo)u tekeer gaan, ik schrijf hierboven (en hieronder) mijn terechte frustratie over een vals huichelend ijdel verwaand kreng van me af, door "haar" (of "het") onterecht en onrechtvaardig 9 maanden in de gevangenis (ook al was eT verrijkend voor nu was dat ellendig en onredelijk en vals van de moralistische mammon krrrrengen), eT is verschreven en daardoor ben ik er vanaf. 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten