woensdag 7 juni 2023

Lady alien will enjoy a dip inna blue pool and a fake butterfly made with real feathers found a new home, the only thing that is missing is lady Sssstrepy who enjoys her freedom and I found out (nearly) all women, animalhuman, are toneelspeelsters, puke victim actresses, drama queens as numero uno (kotsie, kotsie, puke emoticon, puke emoticon) ..... en helemaal niks doen als een aardige goede correcte jongen, nog niet eens lelijk ook, 9 maanden opgesloten wordt in een gevangenis door een smerig goor kreng, laf, laffer, lafst, slap, slapper, slapst

Lady strepy in her favorite cardboard box, the best things in life may be free, but i enjoy the gifts of my Kalkhoff, Altec and Tenways bike the best (Sahib Malik, laan van Meerdervoort 427, Garant, laan van Meerdervoort rond de 614 en Appelstraat 215 waar je de beste elektrische wonderfiets van 2025 kunt uitproberen, de TENWAYS. And my apartment. And art by Mark Ouwerkerk. Je fiets wordt bijna gegarandeerd niet gestolen als je je achterwiel met het bekende axa slot (nu ook andere merken, geloof ik) op slot zet en het voorwiel met een kettingslot aan een paal, dan word je fiets met 87% zekerheid niet gestolen. Aldus sprak Saqib Malik, scherpzinnige wise elephant koning(s golf). 

GA NU FIETSEN MENSE, TRAP ES WAT VAKER NAAR JE BAAS EN 

EEN DROOM, DE DROOM, IS EEN TENWAYS ELEKTRISCHE FIETSSSSS, 

MENS EN MACHINE WORDEN EEEEN 

QUICK AEMEN SAQIB MALIK,  GARANT FIETSEN EN BIKE xTRA DEN HAAG

van de bovengenoemde drie zijn bilextra BIKExTRA de rijkste jongens, maar relatief weinig

voor het toch zware werk en goede fietsenmakers zijn tegenwoordig niet of moeilijk te vinden,

volgens Maarten 't Hart de aardigste mensen op de wereld en ook daar heeft hij 98% gelijk in. 

2000 EUR per maand basis inkomen voor fietsenmakers voor 24 uur werk en tot max 8000 EUR 

per maand (bij) te verdienen via ecologisch verantwoorde eerlijke en goede handel.........

pensioen vanaf 62 jaar, ook gegarandeerd 2000 EUR met prijsindexatie, te betalen door de 

salarissen vanaf 65.000 EUR per jaar 50% te belasten oplopend tot 200.000 EUR per jaar 100% 

te belasten en de winsten van het bedrijfsleven (40 miljard bij shell) verantwoord in te zetten. 







"ik maak me wel sorge, ik maak me toch wel sorge," blijft ze nu al 20 jaar kakelen en dat laffe slappe kutweif doet helemaal niks als de sterke stoere vader van dr kinderen onrechtvaardig en oneerlijk negen maanden de gevangenis in verdwijnt....... en daarna was ze de enige waar ik mijn verhaal nog tegen kon houden, op de kinderen na, was iedereen afgehaakt .. en ik had me misschien enigszins onmogelijk gemaakt door nagenoeg iedereen te beledigen en privacy te schenden, maar ik vind dat ik 77% gelijk heb en de laffen en slappen, de slachtoffer weife en de moederskind mannekes hebben maximaal 23% gelijk, moraal is belangrijker dan een waar en eerlijk verhaal, voor de moralistische kakelkippe laffe valse cunts in law. 

En zonder gelijk te willen hebben of krijgen staat hier voor 88% een eerlijk en waar verhaal, misschien wel 99,88%...... 

Pot Verdomme 






Bijna alles komt uit Monster, waar ik Annemieke ontmoette en waar dus Eline, Stijn en David Hoogeveen vandaan kome, indirect. Besprak met Anton de Koning van Arcadis of arcade in de gemeente Monster -ik was op zoek naar Frans Smeets, aardige vriendelijke milde mooie Limburger die bij de gemeente Monster werkte 1993-1996- en kwam bij Anton de Koning terecht. We waren woedend dat dat schitterende gemeentehuis afgebroken was, daar hadden zeker 30-50 prachtige appartementen van gemaakt kunnen worden. In 1 van de schitterendste gebouwen van de jaren 80 in Nederland. 😾😡🤬, Sjaak van der tak, ZAK, van het cda, was burgemeester in het Westland. Zo goed dat ze Sander Dekker in de gemeente Monster van de racefiets getrokken hebben, dat domme ijdele gore mormel, de dame die dat gedaan heeft verdient een prijs van 1000-5000 EUR, maar waarom hebben ze zo’n sjaak van der tak zijn gang laten gaan, toch dat protestantse geloof-cda, ellendige gleuf, ellendige geloof, de gesel der mensheid volgens maarten t hart en zowel hitler (katholiek met nauwe banden met de paus van 1933 tot 1940) als poetin (Russisch orthodox wat dat ook moge zijn) werden of zijn religieus gemotiveerd.  

God Verdomme 

"We" moeten de Russen paaien en zoals emmanuel Macron (toch ook een mammon varken fan, zie zijn 5 miljoen eur verdienen deal bij een fusie in het Franse bedrijfsleven op relatief jeugdige leeftijd) doet en deed met China en andere potentiële bondgenoten overleggen, verzoenen, vergeven of dat proberen met alle diplomatieke middelen, en (humanitaire) hulp verlenen aan Oekraïne en vragen om een cease fire opdat Russen en Oekraïners samen het land weer opbouwen, ja, dat klinkt utopisch en te idealistisch, het is beter dan het einde van de wereld door een kernoorlog. 

En waar zijn of blijven de dochters van Poetin en waarom durft de jeugdige sportieve vriendin van Poetin in Zwitserland ondergebracht met kinderen van haar en vlad poetin niet tegen vlad poetin te zeggen, waar ben je nou helemaal mee bezig, bange valse laffe krrrrenge-dictator van de dood en vernieling. De vrouwen zijn in Rusland zo laf passief, net zoals in hol-land of nog erger in nazi Duitsland, waar de meerderheid van de middle en higher class achter adolf hitler stond, vonden ze wel mooi, zo' n dominant hypnotisch machtig schreeuwend en passioneel mannetje dat eindelijk zulke duidelijke taal sprak, 1 gevoel, 1 richting en niet dat academische geneuzel van hun eigen man, dit en dat, zus en zo, er is niet 1 waarheid en discriminatie en racisme helpen niet, nuance, twijfelend, kortom hitler appelleerde aan het zwart-wit gevoel van de vrouwen die zich voor plus70 % graag door een fascist en vast staande verstarde regeltjes en valse zekerheden laten leiden, meer dan mannen. 

Anton de Koning vertelde dat hij zijn kinderen niet meer zag omdat zijn vrouw ze tegen hem opgezet had, godvergete toneelspeelsters krrrrengen, dat is Wim van Hardeveld ook gebeurd door antje spektakel, ik ben zelfs dr naam kwijt van dat rrrrotte gleuvige stomme mokkel, ze gedroeg zich als diva Barbara streisand omdat ze als twee druppels water op haar leek. 

Ik vertelde dat ik 9 maanden in een gevangenis gezeten had door zo’n toneelspeelster krrrrreng Barbie van de griend, omdat ik kippenbotten op dr stoep had gegooid en omdat ik verschreef hoe ze zich van achter liet naaien op se hondjes door 20 jaar oudere jan, vanwege die doodzieke victoriaans verstarde ouwelijke van het jaar 1864 kopf van dr, barbara van de griend, ja. 

Daarvoor 9 maanden in de gevangenis !! 

God Verdomde dooie valse laffe moralistische zwart-wit kutkrrrrrengen en verwijfde moederskindjes mannetjes, watjes, mietjes, je zo laten domineren en koeioneren door die valse laffe verwaande ijdele weife, noem ze maar bij de echte naam, kutkrrrrenge zoals dat goorste morrrrmel edith schippers, voor sigaretten en tegen sociale en solidaire gezondheidszorg, gezondheid voor de rijke stinkerds, ziekte voor de armoede-zaaiers, goor smerig krrrreng, ze moesten dat kalereweif zeker een jaar in de gevangenis smijten. 

En dan heb je ook nog de moderne nsb-ers als thierry bidet baudet, pro poetin en laat zich daar flink voor betalen.  Gore mammon varkensrathonde hoeren.

 (Sommige) vrouwelijke honden spelen ook continu toneel zag en voelde ik vandaag in Monster bij het strand, Ter Heijde, net zoals lady Sssstrepy en dit is 99,8 % waar. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten