zondag 18 juni 2023

Goh, “ze” hadden zoveel mooie dingen voor mij klaar gezet op straat bij het “grofvuil”, alles hartstikke nieuw op straat ! En solo naar de Ikea voor tapijt en veilingkistjes was ook een feest, mijn leven is 80% te mooi om waar te zijn ?

 Eerst haal ik mijn stevige gezwollen pimpelpaarse lul tevoorschijn, 28 centimeter in volle glorie (mind you, bij min 2 graden of erger op de fiets kan dit geval, dit gevaarte, krimpen tot een dopje van 1 centimeter, bijna een clitoris), maar goed, mijn 28 centimeter, waarschijnlijk 29 centimeter, stop ik in de verrukkelijke vochtige vulva van Anna, fotze hot se, lekker hotse met je knotse, voze in je renn hose, vrijen met vulva anna, genots knots is slang for piemel, pik, lekkere dikke pik heen en weer in 15 jarige geile geiler geilste Anna Hotshevulva !!

Een trillende sidderende penis in een lillende vagina van genot. 

I think they are working far too much for the redundancy of touch

En voor een "echte" pedo sexueel, die jongetjes of meisjes onder de 18 (en daarboven) aan randt voel ik afschuw. Maarten ‘t Hart beschreef hoe er in Maassluis een pastoor (gereformeerd protestants) of zo rond liep die jongetjes aan zijn piemel voelde. Men wist het in Maassluis maar liet de man zijn gang gaan omdat hij geen kwaad deed, geen trauma’s. De reactie op pedosexuelen in de samenleving zegt ook iets over de verzuring en de preutsheid en het elkaar niet meer aanraken van de mammon massa. Omhelzing of knuffelen of aanraken heb ik misschien iets te weinig gedaan met de kinderen. 

Maar pedosexualiteit is er volgens mij ook in gradaties, van veel met kinderen willen knuffelen tot sexuele handelingen. David : “als ik een pedo zie met een 15-jarig meisje, die maak ik dood.” Als de 15 jarige nou volledig instemt ? En als de 15-jarige er als 18 jaar uit ziet en 1.88 meter is ? En is het niet zo dat “we” elkaar nooit meer aan raken en dat “we” in die preutse verkilde sfeer sinds 1990-2000, alsmaar erger, bij iemand die graag kinderen knuffelt de morele verontwaardiging door onze eigen beperkingen en zieke geest meteen maar uit schreeuwen ? 

In de gevangenis zat een goede jongen met gemene trekjes, een beetje de baas van de afdeling met 14 gevangenen, Thomas Wagner (echte naam), roodharig met baard, leek een beetje een piraat-schipper, 1.75 meter, en hij had een pedo neer gestoken, 10 jaar gevangenis. In de gevangenis van Zaanstad had hij nog 2 pedo’s neer gestoken (hoe hij dat wist, gevangenen en bewakers onderling ? Geen bewaker heeft mij ooit iets verteld over een mede-gevangene, volgens mij is dat uitdrukkelijk verboden), maar goed, stel dat het alleen maar knuffelaars waren, die veronderstelde pedo’s, daardoor zit hij nu 20 jaar in de gevangenis. Ik vond hem sympathiek hoewel hij met voetbal keiharde ballen op me raak schoot en mijn mok naar me gooide die stuk viel. 

Van die dingen, ja, van die dingen. 

Cor van der Laak, krities AVRO-lid

(van Kees van Kooten, het briljante zit hem erin dat je vroeger mensen zag die ondertekenden met "kritisch pvda lid" of "kritisch cda (cdu im Deutschland) lid",  maar bazige Cor van der Laak is dus krities AVRO lid, kritisch op een wat suffige brave behoudende rechtse tv omroep 😼😸


Men to the left, because women are always right. Het is zo hypocriet van die weive omdat zij, ook op 14- of 15 jarige leeftijd, bepalen wie dr vagina of vulva mogen beroeren. 10 (echte) verkrachtingen in hol land per jaar ? Volgens mij minder. Maar ik heb het niet over de oorlog in sommige relaties of huizen, barbie van de griend voert altijd oorlog in dr rotte kippenbreintje. Mannen kunnen dominant aanwezig veel erger zijn. 

 In meer dan 98 % van de gevallen bepaalt de geestelijk gezonde vrouw met wie ze sex wil, vrouwen bepalen. De man wikt, de vrouw beschikt. Laat je niet gek maken, telegraaf en andere lezer, door hypocriete huichelachtige laffe valse bange kutpraatjes.    

Niemand is god, niemand mag of kan het geschrevene, de fantasie, de verbeelding, de vrijheid van kunst, het nieuwe, hetgeen anders is, veroordelen, censuur is het begin van het einde, dan dooft het licht, als je daarin meegaat. Ik waarschuw nog 1 keer, moralistische valse laffe kutten, censuur en de vrouwelijke verkilde verrotte verwaande baas spelen is het einde van warme vriendelijke echte humaniteit of menselijkheid, ik zie dat (die verwording tot rechtse moralistische bekrompen moordende -op de fantasie, verbeelding, wat nieuw en anders is- fascistoïde krengen) overal gebeuren. 

Wie denk je wel niet dat je bent, met je kutmeninkje en je lulopinie. Verwaande verstarde doodzieke lulkut, met je kutsmoezen en lulpraatjes je achter een moralistische hypocriete schijnwereld verschuilen, daardoor niet meer de waarheid of werkelijkheid kunnen zien. You and your false securities, condemning and blaming every one. Valse zekerheden. Valse zekerheid die er alleen maar is in je rotte zieke hoofd. 


Het inperken van de verbeelding, de fantasie, de kunst, de vrijheid is censuur en nazi misdadig en in feite een vorm van moord. O so. 


Met je regeltjes, reglementen en wetten je behoefte aan controle vast leggen over een wereld, aarde of mens(dier) die niet te controleren valt en je angst voor chaos denken te reguleren. En denken dat jouw zielige achterlijke dode kuttenmoraal en je debiele waanideeën, van kattoliek via protestants tot joods, islam, juridisch en buddha geloof, het enige ware zou zijn, allemaal brain farts. 

Alle geloof is bijgeloof. 

En dan ook nog je kinderen opvoeden met de gesel der mensheid, het geloof, het geleuf, de gleuf. En die godsgruwelijke bezitterigheid en hebzucht van die weive krrrrenge, daaraan vast klampen, er naar graaien als was het je (enige) leven, als ware het je enige doel in je miserabele kutlulleven: bezit en hebben. 


God(in) bestaat niet, tenzij je de natuur en het lot, het toeval, tijd, ruimte, de planeet aarde, het zonnestelsel, het universum als een merkwaardige god(in) beschouwt .... en misschien is dat zelfs een tijdelijke illusie en zijn "we" al dood (in de oneindigheid is dat het geval, daarin is de mens dood .. en oneindigheid levend ?). En intussen de wereld vernielen met je behoudende, ijdele, hebberige, bezitterige, verstarde, verrotte, verwaande foute mens-aarde-denkbeelden: iedereen moet zijn en denken zoals ik (barbara van de griend denkt zo), me, me, me, en ik heb gelijk dus waag het niet me te beledigen, als ijdel permanent gekwetst huichelend slachtoffer koningin der drollen. 

 

Wij staan tesaam voor het gericht
voor goed of kwaad te kiezen,
een volk dat voor tirannen zwicht,
zal meer dan lijf en goed verliezen,
dan dooft het licht.

(Hendrik Mattheus van Randwijk, 1906-1966,
dichter, prozaschrijver, verzetsheld, journalist)


Niels Bohr The best weapon of a dictatorship is secrecy, but the best weapon of a democracy should be the weapon of openness. Technology has advanced more in the last thirty years than in


Als je de sex filmpjes van Charlyse Bella en Charlotte Sins (2 big black cock favoriet) bekijkt, gratis porno, en wat voor !, dan zie je dat vrouwen soon 8000 zenuwuiteindes in een clitoris van 0,5 centimeter tot 4 centimeter hebben, waar mannen in hun eikel en piemel van 6 centimeter tot 50 centimeter (schijnt voor een enkele zwarte man waar te zijn, 50 centimeter, deze man kan zichzelf oraal bevredigen) ongeveer 4000 zenuwuiteindes hebben (wetenschappelijk vast gesteld) ..... vrouwen, echte vrouwen, genieten meer van sex dan mannen, sommige andere vrouwen zijn asexuele, verzuurde, veroordelende, bange, laffe, valse, hypocriete, huichelachtige, moralistische teven, ik denk dan vooral aan die vrouwen van de rechterlijke macht die mij met hun kuttenmeninkje tot 9 maanden gevangenis en in werkelijkheid tot ruim 2 jaar somberheid en misère veroordeeld hebben, gooi die laffe valse verwaande ijdele kutkrengen, fascisten, het gebefte geboefte, 9 maanden in de gevangenis en 6 weekeindes in een politiecel en ze mogen NOOIT NOOIT NOOIT meer werken in of bij of voor de rechterlijke (on)macht. Sowieso mogen vrouwen eigenlijk geen mannen meer veroordelen, in het STRAFrecht (GAT VERDAMME)  ALTIJD twee mannelijke rechters en 1 vrouwelijke. 

Er worden bij het openbare ministerie alleen nog vrouwen en mannen toe gelaten die getoetst zijn op warme empathische mede manselijkheid, menselijkheid, humaniteit, en die 3 maanden in de gevangenis hebben gezeten en 3 weekeindes in een politiecel, alleen vrouwen die dat in een mannengevangenis willen doen en die bereid zijn om te praten met mede gevangenen, zij mogen bij de rechterlijke macht en het openbare ministerie werken.

God Verrrrrdomme  

Maar niet alle vrouwen zijn zo, pas op hè, net zoals er lieve, vriendelijke, intelligente, zachtmoedige, grappige, humoristische, attente, stoere, onafhankelijke, krachtige, bescheiden, empat(h)ische mannen bestaan naast krengen van de dood als vlad poetin of donald kwaker trump. Waarschijnlijk is 51% en meer van de mannen zoals de eerst omschrevene, verschrevene, vriendelijk, intelligent, mild, humoristisch, attent enzovoorts, meer dan 51% van de vrouwen is dus asexueel, verzuurd, veroordelend, bang, laf, vals, hypocriet, huichelachtig, moralistisch, conform, 1 vrouwe lijk zwart-wit gevoel, zoals adolf hitler het treffend omschreef, daarmee de kern van het foute krrrrreng rakend. 

Astrid's orgasmes konden 10 secondes duren met bijbehorende kreuntjes van puur genot, mijn orgasmes waren 2 tot 4 (? zo lang, hm) secondes, maar ik heb de vrouwelijke alles en niets samentrekkende naar binnen trekkende orgasmes gevoeld, wow, dat is nog eens wat anders dan je kwakkie kwijt raken ("smeer het maar in je haar"). 











See my 

              FAT 

                      kim kardashian ass, she has an iq of 80/160, 

a bussiness orientated whore, starting with her sex vanity masturbation at the age of fifteen, 

i know, 

cause mine is 88/160, 

iq that is, my sex quotient may be 150/160, 

the sq (sex quotient) of kim kardashian is 73-/160, insufficient that is, 

by

Lady Strepy Yin Yang Anubis 😸😹😺😻😼😽😾😿🙀



Geen opmerkingen:

Een reactie posten