woensdag 28 juni 2023

Fietste voorbij paleis noordeinde, stonde daar een 60-tal soldaten en zo in uniform van rond het jaar 1850 met "geef acht" en paarden en koetsen de malloot uit te hangen, met wat publiek (maximaal 20 mense) en dranghekken

 op wat voor mallotige oubollige hiërarchische ouderwetse gedateerde maffe planeet ben ik toch beland met een "koningshuis" uit eT victoriaanse tijdperk en al die ouwe lijke vormen en gedachten en religies en veel te dikke onleesbare wetboeken plus dito (quasi gewichtige en daardoor onleesbare verrotte) rechter lijke uitspraken ten behoeve van het mammon animal farm varrekeuh, net zo beroerde belijds (beleid) nota's en economies of scale en een planeet aarde die vernield wordt door de hebberige bezitterige mammon animal farm pig-rat-dog- mens en en en enne enne, het is niet te geloven, het is 2023 ! 

Dat vvd zit zo compleet vast in het mantra van markt denken, wat heeft dat markt denken de gezondheidszorg, de woning(markt)voorziening voor echte mensen, en steeds meer het onderwijs en alle zorg, de land- en tuinbouw, de natuur, het milieu, warme menselijkheid, empathie, meelevendheid, solidariteit, sociaal zijn COMPLEET VERNIELD. En heel af en toe goeds gebracht, heb ooit van een top econoom gelezen dat voor publieke voorzieningen (onderwijs, gezondheidszorg, energie, infrastructuur, strafrecht, rechtspraak enzovoorts) markt denken en markt werking verboden zou moeten zijn, maar dat voor commerciële verhandelbare producten (mobiele telefoons, auto's, fietsen enzovoorts) marktwerking wel goed zou zijn. 

(Brallende) VVD'ers kunnen alleen nog maar van uit zichzelf, vanuit egoïsme redeneren, de rijke stinkerds (de oranje na ss au liggen begraven onder de grootste kerk in Delft, het stinkt daar vaak verschrikkelijk, lijkenlucht, en dan zeiden~zeggen de (arme) kerkgangers, "dat zijn die rijke stinkerds") hebben totaal geen oog (meer) voor de arme(re) medemens. Ga GODVERRRRRDOMME een jaar achter een vuilniswagen werken, ga GODVERRRRRDOMME een jaar rond komen met maximaal 1500 EUR per maand met twee kinderen, ga GODVERRRRRDOMME een jaar bij schröder recycling werken, kunnen die godvergete KRRRRRRRENGEN NIET, te slap, te zwak, te gedegenereerd met die slappe zwakke bralborrelpraatjes uit die wauwelende egoïstische verwende verwaande doodzieke cliché huichelbekkies. 

OPEN JE OGEN VOZE VIEZE DOMME (VVD) VARKENS. Er is niets goeds aan kapitalistisch markt denken, bewezen door Einstein, Tesla, Niels Bohr, Paul Krugman en andere top economen en echte levende mensen, de praktijk, de werkelijkheid. Wezenloze, zielloze, liefdeloze, geestloze, gewetenloze vvd griezels. Kan ik 1 goede vvd-er noemen ? Dijkstal. Nijpels als vrolijke lege flierefluiter met aandacht voor het milieu ? Verder ken ik er geen 1, ooit dacht ik winsemius, kots, kots, kots. 

En het cda wordt hieronder behandeld, niet te geloven wat een anti gristelijke mammon pigs, precies hetzelfde als de vvd en mogelijk wat erger. 

Het ziekenfonds en de woningmarkt jaren 1970-2000 waren zoveel beter, prettiger, eerlijker, rechtvaardiger verdeeld, meer sociaal, solidair, mooier voor ALLE mensen in nederland en de vvd en het cda gaan blind, doof en stom door met het vernielen van hol land en de planeet aarde. pim fortuyn over de puinhopen van paars, de ware puinhoop is pas ontstaan na of tijdens het doorgeschoten markt denken vanaf 2000 en de toegenomen ongelijkheid, egoïsme en gevangenschap.

 Ik hou daarvoor ook die verwende verwaande dooie vvd en cda weive verantwoordelijk, godvergeten edith schippers en soortgelijke rechter lijke, uitvoerende en wetgevende valse laffe bange krrrrengen, zoals gestoorde geschifte rita verdonk puke, op mijn werk waren weive ook te vaak het beroerdste, de onrust van ijverig dom hard werken en naar anderen kijken en niets zelf kunnen, behalve verwend verwaand doodziek doen, onzeker, bang en angstig .. grap van een Turkse meubelverkoper : een Turkse nederlander ontmoet god(in) en god(in) zegt dat zhij een wens van hem zal vervullen: "ik wil een snelweg van Nederland naar Canada, zodat ik mijn broer daar in 20 uur rijden kan bezoeken." "Maar dat is onmogelijk, er ligt een oceaan tussen en het is minimaal 6500 kilometer, met een snelle auto 1400 kilometer in 10 uur, dus dat kost je minimaal 55 uur ! ....  noem maar een andere wens." "Ik wil de vrouw begrijpen." "Misschien kunnen we een brug bouwen en een race auto of je een race schip auto vliegtuig aanbieden ?" antwoordt god(in)...

Moeilijk doen is makkelijk, makkelijk doen is moeilijk geldt voor meer dan 60% van de vrouwen die ik tijdens “werken” (is ambtenaar of rechtertje spelen echt werken ? neen) tegen kwam. 

....de verzuchting om mensen die met stumperig aangeleerd overwicht veinzen moeten geregeerd en zulks ook zelf het liefste wensen.... 

Die afbraak van een mooi welvarend relatief eerlijk (her) verdeeld (middelen en zo) nederland ....... en natuurlijk niet alleen vvd-cda, kan me goed herinneren dat hork wim kok daar even hard aan mee werkte, de rotte tijdgeest van markt denken en “hard” werken, destroyink everything that is valuable, alles van waarde is weerloos. 

Het verschil tussen Wim kok en mark kutterutte is dat Wim kok in principe integer en eerlijk was, waar ruttekutte in principe schaterend en lachend liegt en huichelt, dat Wim kok nog probeerde sociaal en solidair zijn met elkaar te steunen via de regering en wetten, waar rutte de ongelijkheid vergroot, aangejaagd door het goorste smerigste leegste valse laffe krrrreng edith schippers, dat ruttekutte leeg en opportunistisch is, waar Wim kok nog inhoudelijk probeerde en kon zijn (Wim kok scheen onaardig te zijn en ambtenaren en bepaalde partijgenoten weggestuurd te hebben, hoewel die vaak goed terecht kwamen, daar werd toen nog voor gezorgd, van mark rutte heb ik dat niet/nooit gehoord, wel dat hij ooit een schoen naar Buma (cda) smeet, dat maakt hem sympathiek voor mij, zou ik ook wel willen doen). 


Neffs Canyon near Salt Lake City, an easy Class 1 hike. Photo: Ryan Malavolta.

The new musical manager of Sting, a woman, born and bred in Salt lake city, asked Sting when he flew in a plane above Salt Lake City (the captain always says, "we fly above Salt Lake City now") to go to the toilet and flush it. He did. (A very religious mormon strict town)

@@

Ook de noren blijven volop investeren in fossiele brandstoffen, 17 miljard eur 🙀🙀😱😱, 

ziende blind, horende doof, voelende gevoelloos, sprekende stom, leeg, hol, doods, dood.  

Dan moet hol land maar eT goede voorbeeld geven ? 

Verdorie , we zitten echt op een kantelpunt en door het bovenstaande bericht kan ik depressief en moedeloos raken, serieus en 100% waar. 

Dat gescheld op barbara en andere geschifte valse laffe bange weive (cda en vvd) zal allemaal wel, ook vaak een korrel zout, maar olie, kolen en gas zijn zo fout, trouwens die barbara van de griend is bijna net zo erg, dat gore smerige doodse kreng beseft niet hoe zielloos egocentrisch autistisch ijdel verwaand en verrot ze is

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

@@@@

En om 4.30 uur in de ochtend was er een specht of een ekster, weet nu bijna zeker dat het een ekster was, mijn appartement binnen gevlogen en die kon de weg terug niet meer vinden, een partner ekster keek buiten toe. Veel amigo (bier) en cosmopolitan (cranberry drankje) glazen flesjes met water werden om gegooid door deze vogel met dat specifieke lawaaiige ekster geluid (moest ervoor verbaasd uit bed komen, weet niet zeker meer of Strepy erbij was, geloof van wel). Met leren handschoenen gevangen en vrij gelaten, ze of hij keek onrustig gelaten met licht opengesperde snavel naar me. Spectaculair, na die vleermuis in mijn appartement ! Ik maak wat mee ! 

@@@@@@@@

10. On 10 January 1971, after returning from a walk with her friend Claude Baillen, Coco Chanel died on her bed in the Hotel Ritz. Her last words to her maid Celine were, “You see, this is how you die.”  Is dit arrogant of verwaand tot in de dood ? overigens een armoedige en verweesde jeugd gehad, Coco Chanel. 

@@

https://www.youtube.com/watch?v=kRt2sRyup6A

Tengo, tengo la camisa nera. Juanes, hierboven. Geen zijden, maar een zeer stoere, jeans jack achtig van de zeeman voor 25 eur, erg mooi, vorige week gekocht, ben ervoor langs 3 zeemannen geweest, vind die wel 70 eur waard. 

Hoe goed dan ook, 7plus voor la camisa nera, dittany o.a. van neelix is die 10 plus voor mij, 

https://www.youtube.com/watch?v=NKK6cvQiJd4

of smoke in mirrors dj bim neelix, 

die powerrrr, dans, https://www.youtube.com/watch?v=7rjF0mIIglw

death doth come, hiulie, death doth come, hiuhie, death doth come, hiuhie

@@@@

Het schilderij lady alien in blue kostte 1650 eur, ik vind het 2 miljoen eur waard. Dat geldt ook voor de andere schilderijen, gekocht bij Centaur, laan van meerdervoort 435. 

Spullen bij de kringloop (inclusief bank, bankje enzovoorts, zelfs kleding), kostten me 500 eur afgelopen 2 maanden, ik vind ze plus 2000 eur waard. 

Voor 250 eur een altec roma gekocht bij quick aemen laan van meerdervoort 427 met speciaal zadel van 30 eur, ik vind die fiets 500 eur waard en qua levenslessen en advies heb ik daar voor 3000 eur bijstand gekregen, zoveel beter dan psiegiaters en psygologen, in ieder geval beter dan de kots van fivoor b.v..

Voor 3150 eur een elektrische fiets, de kalkhoff image 3 gekocht, ik vind het zo'n cadeau, 5000 eur waard, bij Garant, laan van meerdervoort 612.  

Voor 1900 eur een TENWAYS cgo 600 PRO gekocht, de beste elektrische fiets van nu, ik vind die zeker 5000 eur waard en meer, appelstraat 215, ook te bestellen via QUICK AEMEN of GARANT, doen ! via de vriendelijke betrouwbare fietsenmaker bestellen bedoel ik.  

GEEN HYUNDAI TUCSON 2006 gekocht voor 5000 eur en ik mis de oude, maar heb er geen spijt van, daardoor kon ik bovenstaande spullen kopen en ik bespaar me aan wegenbelasting enzovoorts enzovoorts gauw 3000 eur per jaar (wel 450 eur voor autohuur voor een week naar Denemarken met kinderen, hm, kinderen, twee van 21,5 jaar, stijn en eline en 1 van 23,5 jaar, david).   

@@@@@@@

  oh, c'est hell blazer...

Une silhouette immuable, son écriture, son allure et son charisme conservent une fraîcheur et une jeunesse insolentes. Télégraphe écrivain, 58 ans, parmi les plus célèbres du monde et il reste modeste et normal devant ses lecteurs~lectorat.


C'est un travail de Sisyphe qu'il ne fait pas seul mais avec sa propre fille Eline et ses propre fils Stijn et David Hoogeveen (oui, les noms sont trop hollandais peut-être, alors on les appèle Eline, David et Stijn Haute Marais), mais comme hollandais volant il y a une acquis mondiale qui nous rappelle parfois de les plus célèbres écrivains Neérlandais, pas très bien connu chez nous, mais ca n'importe. Il résoute simplement n'importe quel problème. 


 L'écrivain s'inscrit sous les meilleurs écrivains avec belles improvisations et d'hommages aux esthétiques qu'il affectionne. Il enchaîne et émouve en profondeur les plus de vingt ans d'écriture.


Verschrijver s'est entouré des personnes percutant et éclectique. En attendant, monsieur verschrijver, silhouette féline et sourire chaleureux, poursuit sa écriture pour les gens et le bonheur. Il ravisse la foule. En ce 21e siècle, un signe ne trompe pas pour attester de la popularité d'écriture et les photos et le tout, son "blog out of order, dans le désordre". Dans l'espace de quelques secondes, on repense avec nostalgie à cette époque lointaine où les téléphones portables n'existaient pas et où il fallait planquer son appareil photo avec ingéniosité si l'on espérait ramener une image volée. On y pense quelques secondes... et puis on lit, voit ses photos et on apprécie. 


Côté public, plusieurs générations des lecteurs~lectorat se sont croisées, avec une bonne proportion se situant entre la quarantaine et la soixantaine d'âge. Parmi les lecteurs interrogés il y a Bernard-Yves : "C'est un très beau personnage, très engagé, en plus de sa écriture", s'amuse-t-il. Un peu plus loin, trois amies, Amélie, Valérie et Julie, âgées de 30 à 40 ans, jubilaient avant le coup d'envoi: "Verschrijver, c'est quelqu'un qui fait du bien aux yeux. Et on en a besoin ! Il m'inspire un grand respect, il est soucieux de ce qu'il se passe autour de lui, du monde, de la planète", explique Valérie. Corps de jeune homme, bien habillé, il exprime sa joie de vivre, capable de donner une autre dimension à l'écriture. 


@@


Bij de health spa stond een aardige man, die mavo havo hbo wo had gedaan, hij zei: mbo en hbo werkt oplossinggericht, wo (wetenschappelijk onderwijs) werkt als het goed is probleem gericht. Vond ik een goeie, eerst naar het probleem kijken en dan naar de oplossing, want zien we het probleem vaak al niet verkeerd ? voordat we rennen naar een zogenaamde oplossing. Einstein: you can't solve a problem if you keep thinking in the same pattern or way that created the problem. 


Albert Einstein is quoted as saying: "We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them".

Another quote attributed to him is, "If i had an hour to solve a problem i'd spend 55 minutes thinking about the problem and 5 minutes about solutions."

 Einstein also said that if he were given an hour to solve a problem upon which his life depended, he would spend 40 minutes studying it, 15 minutes reviewing it, and 5 minutes solving it.


We will never be able to solve the problems of tomorrow with the thinking of today. 





https://quoteinvestigator.com/2014/05/22/solve/



@@


als ik aan dat gore smerige laffe bange vieze valse dooie kreng barbara van de griend denk word ik negatief, maar ik denk zo goed als nooit meer aan dat kalere wijf en ik zoek haar ook nooit meer op via google, bing of yahoo, dr vetgemeste vadsige varken dochter jasseska wel. In plaats van de gevangenis viert die dikke taart vakantie in egypte en op de dominicaanse republiek, straf volgt altijd voor die liegende kutkots.  


Onderstaande uitspraak van sting is van toepassing op barbie. Ik heb geen enkel vooroordeel beweerde dat pretentieuze doodzieke misbaksel met dr rottende lelijke zure huichelbekkie, zelden zag ik een meer bevooroordeeld goor smerig laf vals kankerkrrrreng: 


i hate prejudice, it's so negative, a function of fear more than anything else



@@


 Jan Rijlaarsdam, olieverf op doek, 1595 €

Centaur, laan van Meerdervoort 435, doet me denken aan die roodharige dame die nu in het bestuur van de autoriteit persoonsgegevens werkt en daarvoor lange tijd bij het ministerie van VWS, Katja Mur








Geen opmerkingen:

Een reactie posten