zondag 4 juni 2023

Ines inessie is met 98% zekerheid een akelig ijdel kreng, laf .. laffer .. lafste slachtoffer met dr rotte huichelbek, niets eerlijk tegen dr mann Christoff vertellen over eT smerige kreng dat ze is, pas maar op met je dikke borsten, je zult THC moeten gaan nemen tegen borstkanker, O,5 gram wiet en 0,5 gram hasj tweemaal per week, anders kreig je binnen 10 jaar borstkanker

 Tenzij ze probeert met of via woede ieTs voor elkaar te kreige, misschien is eT gelukt, en toch .. is ze rotter dan verrot. 

Jc ec mc 

Ook nog zo nep met haar 15 jarige dochter Anne en mijn 22 jarige dochter Eline (ec) en mij (mc) yoga doen, moralistische kleinburgelijke preutse vreselijk verwaande verkeerd gleuvige katholieke roddelende kakelende hypocriete huichelkut~trrrrut prut fotze. 

Barbara van de Griend en Inessie Fotze zijn zo ijdel verrot verwaand dat ze zich niet meer kunnen excuseren voor de verwording tot egoïstische laffe valse slachtoffer misbaksels, ze zijn te blind, te doof, te egocentrisch. En altijd beledigd of gekwetst, zo verwaand zijn ze, net soals posh jessieca haaitsma. Zo is eT. 


Sei ik tog, inessie is 5/10, astrid 7/10 en se kenne me niks schele, Aska is 9,8 of 10 plus.  

Al dat gesnater, schele eend. 

Sjaak Jesaia Swart, honoured to play in the Aska league. 






Hoe moeilijk kan het zijn om een auto volvo te maken, dankzij windkracht en zonnepanelen op het dak en motorkap en dus achteraan als een soort staart langs de hele achterkant van de auto, die naar boven en beneden te bewegen is, 8 of 14 compacte windturbines voor een snelheid van 25 tm 120 kilometer per uur. max verstappen mag in een speciaal model keike offie de 400 km per uur overschrijdt .. in de wielen ook nog 4 rotorbladen for electricity



                                                                     W 0 W



Hans (H.U.D.O houdt uw darmen open, padvinder woord voor de wc) Ullrich d'Oliveira, hij was van 1971-1974 professor in Groningen, toen Willem Frederik Hermans daar ook was, dan vraag ik me af of ze bevriend waren (zoveel vrienden had W.F. Hermans niet ?) of dat ze elkaar spraken, ze hadden in Amsterdam wel met elkaar te maken, literatuur, lectuur. 

https://www.youtube.com/watch?v=FClyr3IRE2U

Juel da Costa deed me enorm aan Hans Ullrich d'Oliveira denken, zelfde scherpe leuke intelligentie. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten