vrijdag 15 september 2023

Regina vanVliet is de droomvrouw van Hein Albert Stobbelaar geboren 5 maart 1964 if i remember correctly vanwege de juiste gedachte dat zij hem tot koning hein zou maken als zij met hem een relatie had gekregen rond 1985 .. en daarmee is ze ook mijn droomvrouw (ze zou van mij ook een koning maken zoals ze nu ook doet), net zoals Indra Paternotte, met haar zou Hein niet willen, ze laat te duidelijk haar overmacht blijken en ik kick daar wel op en Hein niet met zijn hoog gevoeligheid .. hij houdt niet van sm licht ten nadele van de man op gevoels- en alle gebied, Regina is daarin liever en vergeeft meer en daar heeft hij ook gelijk in ...... dit alles is 81 % juist, het zijn bijna feiten

 Astrid Neff was-is ook zo, een droomkoningin,

 ze maakte van twee mannen haar koningen, dat ze zich ook zo gingen voelen


Maar Regina is echt goddess yoga meesteres met Indra Paternotte (Kemperman wilde ik typen ?).  Ik associeer Paternotte met die d’66-er en die woont ook in leiden, geloof ik, nou ja er zijn dolfijn zoveel Paternottes , maar zij is mijn droomgodin dream goddess met Regina van Vliet, (Stella, hm, nee, te flutkut), Anna, Victoria, Aga .. die ik in het echt kan bewonderen, want dat maakt verschil. 

Ik heb net een droom intense zestiger jaren kracht en meer ervaring gehad met een yoga body balance les buiten, vlakbij het malieveld, onder de bomen, mooier kon en kan niet, van Regina van Vliet, ongelooflijk, mooiste begin van mijn weekeinde ever. 

En met silk green shirt, la brunette, Debbie natuurlijk ook, maar zij zou nooit een relatie met me krijgen, hoewel ze me wel leuk vindt, hoor ..... enneuhmargariteuh, maareuh sij euh isseuh te HOOG gegrepen en ik voel me te oud, gek genoeg voel ik me voor of met Anna van 23 jaar momenteel niet te oud, hoewel ik haar wel te knap voor me vind, net zoals Aska en haar look a like dochter en Misha en Mahsa, Anke en ik vergeet vast de belangrijkste zo snel ....... Ardita onder andere en zeker 4-6 zeer knappe dames gespot bij de sport city, rond de 22-34 jaar.....


margreet is iets vreemds op de achtergrond en voorgrond, sinds eind maart of april 2018 dat zij in mij was en ik wakker werd met haar in mij na 4 gram wiet gebruik ..... met mijn piemel in haar hand 😸😻, kotsie, kotsie, wat een slappe laffe interessant doende nuffige zogenaamd onzichtbare flutkut is me dat, de nummer 1 flutkut. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten