vrijdag 15 september 2023

Lindsey knappe kapster . Die musical film “hair” is met grease de enige goede musical film die ik ken. Gaat over de zestiger jaren vrijheid en de Vietnam oorlog, leert die stupide mensheid dan niets, ook niet van die goede film “hair” ? NEEN

 ãïTëT







wat ik van vws, volksgezondheid, welzijn en sport verwacht is dat de zeer goede en beste 20 doktoren, de 20 beste verpleegsters/verplegers, tandartsen, welzijnswerkers, ex topsporters met een redelijk gezonde mentaliteit, niet dat rechtse ikke, ikke, ikke en de rest ken stikke, met de ambtenaren en minister (: dienaar) en staatssecretaris het beste beleid voor eenieder ontwikkelen. 


wat ik van ocw (onderwijs, cultuur en wetenschap) verwacht is dat de beste 20-180 leraren  (verschillende vakken, taal en rekenen), de 180 "beste" wetenschappers  (criteria voor "de beste" ?) met de ambtenaren, minister in een zeer dienende rol met een lager salaris dan de echte werkers, de leraren, en staatssecretaris het beste toekomstgerichte diversiteit en bijzonderheid en anders zijn aanmoedigende beleid ontwikkelen en uitvoeren, het nog (veel) beter laten werken dan nu. 

Een stop op onleesbare wetten, of de ideeën op 4 a4 geformuleerd en de uitvoering overlaten aan de leraren op een school met desgewenst steun van de ambtenaren (geen verwaande nuffige verwende bange laffe preutse weive !, hoe selecteer en bepaal je dat en is 1 op de 15 verrotte weife of pikkies niet niet te vermijden. Ja, dan worden zij "opgevoed" op het ministerie in vrijheid, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit en je bange laffe valse waffel te houden. 

































Geen opmerkingen:

Een reactie posten