zondag 10 september 2023

antje spektakel …. die paddestoelen mc kennaii zijn inderdaad heftig …… bij inname met water weet je niet wat je siet …… ringen groen bruin, als ik mijn ogen dicht doe het mooiste blauw paars sterretjes hiëroglyfen symbolen ……. op de linker pink komt er ook 1 ring, de andere 2 wilden wel en niet om me vinger, tjesis, wat een wonder ringen .... ring ring seven am bring yourself to go again .... cold water in the face brings you back to this place ..

 Aska Joanna Schuhholz kinga is de knappere en intelligentere en “hogere” versie van Courtney Cox of Monica in de serie friends en de griezelfilm scream en dat is een 90% juiste observatie. 

Hoger in de zin dat Courtney een knappe actrice is, Aska is goddess. Zo op zondag eefe uit de losse mouw geschud, deze 88% waarheid. 


















eT , de ringen, maakt het draaglijk voor mij om me handen te zien typen terwijl ik onder invloed van paddestoelen mc kennai ben, weer een wonder, wees er voorzichtig mee, niet teveel in het begin oa want WoW death and life, what i see as heaven and hell come along 

Op de linkerpink nog een ring, ze dragen mij, niet omgekeerd, de linkerhand laat soms andere prachtige kleuren zien dan de rechterhand 🙀🙀🙀😱























































Completely self obsessed, as usual….. iT saved a life .. mine, i suppose 











Geen opmerkingen:

Een reactie posten