maandag 18 september 2023

“Redding” is alleen maar mogelijk bij coõperatie, vooral man en vrouw (zie hieronder het antwoord van Nikola tesla why he never married) maar ook verder coöperatie tussen mensen, landen, bedrijven, universiteiten, niet concurrentie

  Daar     is het mis gegaan en die ellende begint al op de basisschool voor 4-12 jarigen, stapel mesjogge juffen (er zijn nauwelijks nog meesters) die hameren op egoïstisch presteren, ambitie, de beste zijn, de slimste zijn, de hoogste cijfers halen, conformeren daarin, en niet hoe leuk, uniek en bijzonder een kind is en dat verder stimuleren en ontwikkelen. 


“Sorry voor het harde zingen, het zal niet meer gebeuren,” zei ik tegen Victoria van de groszek supermarkt. 

“Weet je, ik doe mijn werk en jij kunt me niet schelen,” zei Victoria.  Zuiderpark is ook al zo mooi, 

















De Melkweg en de dichtst bijzijnde ster, alpha centauri of proxima staat op 4 lichtjaar, dat is 80.000 jaar reizen met de huidige stand der techniek en de mens weet niet hoe hij sneller moet plus dat de energie ook in de ruimte om je voort te bewegen niet oneindig is : 





Dat egoïstische, hebberige, allenige, krengerige en concurrerende van barbie van de griend versus iedereen behalve dr kinderen komt voort uit het bovenstaande, een narcistische pa en een codependente ma die als kat en hond samen leefden (pvda (m) versus vvd (v), katholiek (v) versus protestant (m) en zij bovendien aangereden werd door een volkswagen busje rond 1976, waarbij zij afhankelijk van een zeer (te) aanwezige narcist werd. Plus dat ze zelf sterk narcistische en ontwijkende persoonlijkheids stoornis en autistische trekjes heeft, dat wijf is stapel mesjogge verwaand verrot doodziek. 

WAT HEB JE TOCH EEN WANSTALTIG LELIJKE ROTKOP EN BEN JE DOOD- EN DOODZIEK IN DIE AUTISTISCHE NARCISTISCHE ONTWIJKENDE PERSOONLIJKHEIDS STOORNIS KIPPEKOP VAN JE , liefdeloos, wezenloos, geestloos , hebberig, bezitterig mammon kreng. Alleen al zoals je angstig en schuw krom door het leven gaat en schuifelt, als werd je continu achterna gezeten door een gorilla of anubis ..... was het maar waar of een terechte straf zou dat zijn. 

Zo vergeet ze dat ze dr veel te duur betaalde baantje als "hoogste" rechter aan mannen te danken heeft, hoewel ze zich wel door dr opa jan van de onderzoeksraad voor de veiligheid ruim 8 jaar op se hondjes liet naaien, vond ze geil, dat idee van macht, ik zei het al, stapel mesjogge in die rotkop kippekopf met dr prutswerkjes van ijdele onleesbare conforme autistische rechter lijke uitspraakjes. 

En dat schrijf ik nu wel zo makkelijk, ook volgens gerrit komrij spelen macht en sex een zeer belangrijke en mogelijk belangrijkste rol in een relatie, vond barbie ook zo ziek omdat zij vond dat elke relatie een machtsrelatie is. Ik zie geen relatie van mij als een machtsrelatie, niet met mijn kinderen, niet met mijn exen, met astrid het meeste en dat was dan wel weer de meest geile en sexy relatie, maar astrid was warm, lief en knap en niet lelijk en 20 jaar ouder zoals jan die vaak herhaalde dat barbie haar baantje als hoogste rechter aan hem te danken had met een nietszeggende referentie van pieter van vollenhoven, een aanbeveling van oranje nassau varkens met se smerige varkenszoon be(r)nard met vastgoed portefeuille van 600 miljoen eur in amsterdam, GOOI DAT MAMMON ANIMAL FARM VARKEN IN EEN GEVANGENIS, GOD VERDOMDE HEBBERIG BEZITTERIG KRENG VAN DE DOOD, benard van vollenhoven heb ik het over ...... waar was ik, o ja, een aanbeveling van dat kuttekoningshuis bezorgt je toch nog steeds de mooiste baantjes......van die dingen......van die dingen. 


Antwoord Nikola Tesla zoeken op de vraag waarom hij geen relatie wilde, vroeger was er samenwerking tussen man en vrouw, een man deed alles om een vrouw te behagen en een vrouw steunde natuurlijk, van nature, haar man daarin. Wederzijds stimuleren en elkaar helpen om een mooi of het mooiste leven te hebben. 

Als je zag of las hoe beatrix om ging met claus (ik heb de macht en claus moet naar mijn pijpen dansen, hij is mijn onder daan) na enige tijd omdat zij koningin zou worden en het geld en het bezit had, braak maar raak, nuffig, verwaand verrot verwend doods kutvarken, beatriks niks oranja na ss au. 

 Een vrouw als Regina van Vliet of Julie Gradeler maakt van haar man een koning (en soms plaagt ze hem een beetje en vice versa, was sich liebt neckt sich, wat zich~elkaar lief heeft, plaagt zich~elkaar, zo diep gaat eT , de ander plagen is jezelf plagen ) en de man maakt ook daardoor van Regina of Julie een koningin of een goddess, want dat zijn ze.....


Uitvinding: groene waterstof is 'gratis' te produceren uit plastic afval


Wetenschappers hebben een efficiëntere manier ontwikkeld om groene waterstof te produceren met een techniek waarbij plastic afval wordt opgewarmd. Bij de methode winnen ze ook grafeen, wat zo lucratief is dat de waterstof gratis geproduceerd zou kunnen worden.

Waterstof kan een belangrijke rol spelen in het verminderen van de CO2-uitstoot van industrieën, maar het is nu nog erg duur om het goedje op een duurzame manier te produceren. Momenteel wordt nog zo'n 95 procent van alle geproduceerde waterstof gewonnen via vervuilende processen, wat leidt tot een uitstoot van 11 ton CO2 per ton geproduceerd waterstofgas. Aan de andere kant is er 'groene' waterstof, die wordt verkregen door water met behulp van CO2-vrije elektriciteit te splitsen in waterstof en zuurstof. Deze methode is echter nog zeer duur.

Maar met een nieuwe methode die door Amerikaanse wetenschappers is ontwikkeld, zou het mogelijk worden om schone waterstof te produceren op industriële schaal. Het team slaagde erin om waterstof en grafeen (een vorm van koolstof die één atoom dik is en gebruikt kan worden in elektronica) te halen uit ongesorteerd plastic afval.

Plus de elektrolyse methode of mogelijkheid waarbij van zeewater waterstof gemaakt wordt en de elestor waterstof~elektriciteit batterij. 

Wel is het zeer belangrijk of essentieel bij het bovenstaande om alle mogelijke en andere schadelijke effecten van zo'n procedé of proces te laten zien en dat het beter is dat er helemaal geen plastic afval meer is (moet plastic verbrand worden voor waterstof, het klinkt nu onmogelijk zoals het hierboven beschreven staat, wiskunde ben ik een 5, natuurkunde ben ik een 4, scheikunde ben ik een 1, niets begrijp ik ervan, ben daar niet trots op, vanaf 14 jaar ging ik mezelf daarom steeds stommer vinden, terwijl ik heus wel een iq van 100-122 heb, niet zoals einstein een iq van 170 of so ..... dat ik zo bezig ben mezelf een cijfer te geven zegt al veel, ook in de klas was er continu die concurrentie van hij of zij is slimmer dan ik, sommigen lieten me niet spieken, aardige mensen lieten me wel spieken....) 





Dat deden de wetenschappers door 'flash Joule heating' te gebruiken: een techniek waarbij plastic afval gedurende een paar seconden wordt opgewarmd tot zeer hoge temperaturen (2800 graden Celsius). 

HOEVEEL ENERGIE IS ER NODIG OM PLASTIC AFVAL TOT 2800 graden celsius te verwarmen ? Meer dan het opbrengt aan waterstof~energie ? JA 

GOD VERRRRDOMME  WIND TURBINES NU OP ALLE TRANSPORTMIDDELEN 

NU GOD VERDOMME 

EN STOP OP OLIE, KERNENERGIE, KOLEN, GAS EN MAMMON ANIMAL FARM PLAGUE PIG-human in iran, russia, china, north-korea, trump, erdogan, bolsonaro etcetera. 

God Damn 

Tijdens het proces verdampt alle waterstof die aanwezig is in de plastics, waarna enkel grafeen overblijft. De techniek bestaat al enkele jaren, maar de wetenschappers zagen dat er veel gassen uit de reactor schoten en vroegen zich af of ze die konden recupereren.

Uiteindelijk slaagden zij erin om een groot deel van de uitgestoten waterstof terug te winnen. "We weten dat polyethyleen bijvoorbeeld bestaat uit 86 procent koolstof en 14 procent waterstof, en we hebben aangetoond dat we tot 68 procent van die atomaire waterstof kunnen terugwinnen als gas met een zuiverheid van 94 procent," aldus Kevin Wyss, een van de auteurs van de studie, in een persbericht

'Gratis' schone waterstof

Wyss en zijn team hopen dat de techniek gebruikt kan worden om schone waterstof op grote schaal te produceren. Door alleen al het grafeen te verkopen, een stof die nog altijd zeer moeilijk te produceren is op grote schaal en dus nog erg duur is, kan de waterstof volgens de onderzoekers 'gratis' worden gewonnen.

"Als het geproduceerde grafeen wordt verkocht voor slechts 5 procent van de huidige marktwaarde - een korting van 95 procent! - zou er gratis schone waterstof geproduceerd kunnen worden", zegt Wyss. De resultaten van het onderzoek zijn deze week gepubliceerd in het vakblad Advanced Materials.

Lees meer nieuws over waterstof.


“In 1924, Nikola Tesla was asked why he never married "


His answer was this:

"I had always thought of woman as possessing those delicate qualities of mind and soul that made her in her respects far superior to man. I had put her on a lofty pedestal, figuratively speaking, and ranked her in certain important attributes considerably higher than man. I worshipped at the feet of the creature I had raised to this height, and, like every true worshiper, I felt myself unworthy of the object of my worship.

But all this was in the past. Now the soft voiced gentle woman of my reverent worship has all but vanished. In her place has come the woman who thinks that her chief success in life lies on making herself as much as possible like man - in dress, voice, and actions, in sports and achievements of every kind. The world has experienced many tragedies, but to my mind the greatest tragedy of all is the present economic condition wherein women strive against men, and in many cases actually succeed in usurping their places in the professions and in industry. This growing tendency of women to overshadow the masculine is a sign of a deteriorating civilization.

Practically all the great achievements of man until now have been inspired by his love and devotion to woman. Man has aspired to great things because some woman believed in him, because he wished to command her admiration and respect. For these reasons he has fought for her and risked his life and his all for her time and time again.

Perhaps the male in society is useless. I am frank to admit that I don't know. If women are beginning to feel this way about it - and there is striking evidence at hand that they do - then we are entering upon the cruelest period of the world's history.

Our civilization will sink to a state like that which is found among the bees, ants, and other insects - a state wherein the male is ruthlessly killed off. In this matriarchal empire which will be established, the female rules. As the female predominates, the males are at her mercy. The male is considered important only as a factor in the general scheme of the continuity of life.

The tendency of women to push aside man, supplanting the old spirit of cooperation with him in all the affairs of life, is very disappointing to me."



“We are whirling through endless space, with an inconceivable speed, all around everything is spinning, everything is moving, everywhere there is energy. There must be some way of availing ourselves of this energy more directly. Then, with the light obtained from the medium, with the power derived from it, with every form of energy obtained without effort, from the store forever inexhaustible, humanity will advance with giant strides. The mere contemplation of these magnificent possibilities expand our minds, strengthens our hopes and fills our hearts with supreme delight.”
― Nikola Tesla


Uit "De vreemde eilandbewoner" van Dick Hillenius, 1967, vond het een mooi boek over evolutie, eilanden en het habitat, de natuur, ecologie, miljoenen jaren geschiedenis in de biologie : 

Het verstoorde paradijs, het ontbreken van roofdieren 

Eilanden der gelukzaligen heetten vroeger de Canarische eilanden en Madeira. Veel eilanden en eilandgroepen hadden zulke idyllische namen. Het was -en in onze fantasie is het soms zelfs nog zo- alsof eilanden kleine paradijslijkheden zijn, afgesloten voor het kwaad. Hoewel een deel van die gelukzaligheid stellig moet worden toegeschreven aan de fantasie, die denkt dat moeilijke bereikbaarheid een kenmerk is van geluk, is er in de biologische werkelijkheid toch wel iets van waar. 

De krachten die vernietigen, ziek maken, die datgene wat ze niet te pakken kunnen krijgen inprenten met een constante angst, gereedheid tot vlucht -roofdieren, ziektekiemen, overbrengers van ziektekiemen- krijgen op eilanden pas een kans als er al een volledige, goed uitgebalanceerde dierenwereld van voornamelijk planteneters gevestigd is. Dat is wel logisch. Regeerders, belastinggaarders, rechters, politie, ambtenaren, bankiers en bandieten, allen die niet direct hun voedsel kunnen veroveren op de natuur, kunnen zich pas vestigen in gemeenschappen die daar wel -en liefst ruim- toe in staat zijn.   

Roofdieren hebben evenveel kans een ver afgelegen eiland te bereiken als planteneters. Maar de planteneter heeft veel meer kans om zich te kunnen vestigen en tot bloei te komen dan het roofdier. Komt het roofdier eerder dan de planteneter, dan is hij na enkele dagen gestorven van de honger. Komt hij veel later -wanneer de planteneter bij gebrek aan roofdieren hun vluchtinstinct hebben verloren- dan zal het roofdier in één of enkele generaties zich vol en rond kunnen eten aan de niet vluchtende planteneters, maar vooral op kleine eilanden zal de vetpot al gauw leeg gegeten zijn en dan moeten de roofdieren wéér worden afgeschreven. 

Roofdieren hebben het dus moeilijk. Men vindt ze eigenlijk alleen op de grote continenten Afrika, Amerika, Eurazië en op de daarmee nog niet zo lang geleden in verbinding staande eilanden (Indonesië tot aan Bali, Japan, Engeland etcetera, Zuid Amerika was ook een groot eiland tot de zeespiegel daalde en de roofdieren uit Noord Amerika kwamen....denk in dit verband ook aan de europeanen die de azteken, inca's en indianen uit roeiden). Eén van de opvallendste eigenschappen van de vele eilandbewoners is daardoor hun gebrek aan schuwheid. De mens laten ze tot in hun naaste omgeving komen. Zelfs op eilanden die al honderden jaren geteisterd worden door mens en mee genomen trawant (kat, hond, varken, rat etcetera) hebben sommige dieren het nóg niet geleerd te vluchten. Ze blijven rustig zitten tot de kop wordt ingeslagen of af gebeten. 











 Laatst betrapte ik me bij het ontwaken op de gedachte “wèèr  een dag” en dit moedeloos in mezelf uitgesproken. Altijd slapen, nooit meer opstaan. Eenmaal uit bed neemt de gedachte “wèèr een dag” blijmoedige vormen aan. Gelukkig wèèr een dag. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten