zaterdag 9 september 2023

Ratchet Anubis





Van: menno van veenendaal
Verzonden: zaterdag 9 september 2023 21:33
Aan: Karen Voetmann <karen.voetmann@gmail.com>
Onderwerp: Goede avond, hoop dat het jullie goed gaat in de mooie Sjaellands regio, hier uitstekend !
 
Goede avond, 

Hier gaat het zeer goed, mijn werk vind ik top, misschien wel het beste sinds ruim 30 jaar (6 jaar bij o.a. Infomil waren ook top).een prachtige sport club gevonden, voel me topfit en gezond, dus het kan bijna niet beter. 

Heel soms nog een woedebui over 9 maanden gevangenis en 2 jaar somber door het verwaande verrotte dooie kreng, maar tegelijkertijd voel ik me nu elke dag zo goed en bevrijd omdat ik niet meer in de gevangenis hoef te zitten. 

En ik zie de mooiste dames, goddess like. Nou ja, het valt 1 op 1 op het blog te lezen waarvan jullie zoals iedereen of te velen zeggen dat jullie het nooit lezen, dat doet soms ook eventjes pain. 

Bread, brood, pas du pain,  du chagrin. Maar waar was ik. O ja, ik zou heel graag voor mijn verjaardag die schitterende zonnebril willen die bij Kees op de kamer ligt achter de grijs lederen ikea fauteuil in een volgens mij harde bruine of ivoorkleurige hoes voor de bril. De kleur van de hoes kan ik me niet meer goed herinneren. Helaas wel snel gesnuffeld door het huis, soals de weife altijd doen volgens Maarten 't Hart en ook daar had hij gelijk in. Als vrouwen de kans krijgen om in andermans of eigen huis alles te doorsnuffelen dan zullen ze dat 101% doen. 

Die zonnebril  vond ik prachtig. Een erfstuk en ook of vooral om zelf te dragen met mee kleurende glazen op mijn sterkte erin. 

Nou, nogmaals, hoop dat het jullie goed gaat, ik bel komende twee weken een keer, hartelijke groet,    Menno 















































 





















































































































Geen opmerkingen:

Een reactie posten