zondag 10 maart 2024

Waarom hebben niet alle vogels net zoals vleermuizen handen of klauwen aan het einde van de vleugels ..



































































Als je de eed van hippodrates leest en volgt, dan ben je een slechte dokter .. ik denk niet dat ruim 8 jaar studie en praktijkervaring en gedrild worden door ouwe mannetjes goed is .. meer dan 50% van de doktoren wil het goede ? meer dan 60% van de verpleging wil het goede ?  Door eigenbelang en conditionering van de oude garde, liggen die percentages bij de dokter lager .... hoe vrese lijk, de mens is een hebzuchtig bezitterig verwaand ijdel en daarmee waanzinnig varken met handen en voeten .. 

.. de hypocriete huichel nep wereld die we gefabriceerd hebben (mennekes zoals donald trump en vlad poetin en greet wilders in pak, vieze voze domme doodsse vvd weive in mantelpak, zie die asexuele preutse victoriaanse kleding van die weive als margreet toch eens 😱, barbara wil ik nooit meer zien en eigen lijk alle negatief genoemde mammon kanker krengen hieronder zoals dilan yesilgoz en caroline van der plas, edith schippers en neelie kroes wil ik NOOIT meer zien, de dode kutkotss krengen, politie en leger in uniform, rechters in het zwart met wit befje als kraaien van de dood en ze zijn ook morsdood in die verstarde verwaande domme varkenskippekutkop) ze leven in en creëren een nare gehuichelde hypocriete hebzuchtige bezitterige nep wereld die ons allemaal vernielt .. en continu oorlog sinds de egyptenaren, die mogelijk wel vreedzaam leefden, hoewel daar ook al koningen of farao's en cleopatra's waren, dat betekent meestal niet veel goeds en zo zijn er negatieve verhalen over cleopatra, nefertiti scheen van binnen zo mooi te zijn als van buiten, maar, ja, lees de bijbel eens wat een malle onware verhalen daarin staan ..

 Er wordt naar de egyptenaren van 10.000 tot 5000 jaar geleden gekeken zoals we nu zijn, sinds de Romeinen en daarvoor alleen maar oorlog, hebzucht en bezit .. zum kotzen en die passieve afwachtende doofstomme laffe bange valse hypocriete huichelende liegende slappe weiffies, die zodra ze een beetje macht of aandacht krijgen hun ware aard laten zien, nog veel beroerdere machtsgeile mammon hoeren krengen dan mannen 😱😱😱😱🙀🙀 .. 

..en die oneindige stupiditeit, die  on eindige stupiditeit, 2057 eindigt het, waar schijn lijk voor de mensenwereld, blij van de mens af te zijn .. als ze ertoe in staat zouden zijn, dan zouden ze niet alleen planeet aarde vernielen en vernietigen als het domste varken, maar graag ook het universum, alles en niets moet dood, kapot voor en van het verwoestende vernielende mammon kanker varken 

  



Gemaakt in 1760, het onderstaande, dat daar toen mensen zo rond scharrelden en dat het nu nog bestaat met veel teveel blikken koek trommels .. en benard van vollenhove en de andere hebberige ijdele verwaande varkentjes van oranje na ss au bezitten daar in Amsterdam veel meer dan 1 miljard eur aan vastgoed, verhuren aan de hoogste bieders, mammon kanker at large, omdat ze op tijd vluchtten naar canada en londen, ten tijde van a.hitler, prins benard van domme juliana smeekte viermaal aan hitler of hij gouverneur van de benelux, tsjechië en indonesië mocht worden, de ijdele verwaande vvd ggg ss narcist, nooit afstand genomen van zijn ss verleden in tegenstelling tot claus, die zwaar, te zwaar onder de plak zat tot gek worden toe van die gore gluiperige machtsgeile varkensreet ijdeltuit beatriks 














Geen opmerkingen:

Een reactie posten