maandag 4 maart 2024

Nou, ik vind konijnebout redelijk tot goed smaken, nog 1maal wild konijn en dan niet meer, coq au vin heb ik opeens zin in in een goed niet te duur Frans restaurant met vooraf heerlijk witbrood met olijfolie, olijven, groene en zwarte, kleine lekker smakende augurkjes en wat zeezout en peper, altijd peper, ook bij die heerlijke wijnsaus die ik bij de konijnebout gemaakt heb, overheerlijk, daar gaat morgen biefstuk of zo in, lady strepy hep al 30 gram rosbief op .. GOED NUMMER OOK EN IK KEN ER NU NIEMAND BIJ BEDENKE CAROLINA MISSCHIEN, NEE< MEER EGYPTISCH ORIËNTAALS, HOEWEL POOLSE EN CHINESE CAROLINA (GROSZEK EN EX JASMINE PALACE) KOMT HIER NU HET DICHTSTE IN DE BUURT, EEN COMBINATIE VAN CAROLINA EN REGINA IS DIT, MET IN DE VIDEO CLIP DE DAME DIE HIER HET MEESTE BIJ HOORT, MOOI NUMMER ja settie capsie lockie maarrie uitie, lady strepy

 https://www.youtube.com/watch?v=8-Er-OnrLZE&list=RDMM&index=5





Ja, Strepy vindt het ook lekker, maar geeft de voorkeur aan Ierse rosbief en konijneboutie issie veel lekkerrie dan makreel, see, zalm en haring eet ik geen eens, tonijn ook lekker, maarrie konijneboutie lekkerrie mettie bottie spelie ennie vanavondie grieselie dromie oofer achtervolgende zombie konijnie met barbara van de griend bruine zwarte grieselie tandie 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten