zaterdag 20 mei 2023

Ze draaien alweer niet, de windmolens, terwijl het hard waait, soms denk ik dat eT allemaal al over en uit is, nu ben ik wel vrolijk, maar verder 👽👻💀

 De kraaien

 Maar bij de Maashaven well, dichtbij de bron, 8 windturbines bovenop auto, vrachtwagen (16-32), trein ? en schip, al ziet eT er niet uit, eT gaat ons redden, stop maar met die windparken op zee folleges de kraaien. 

Nee, die windparken ook doorzetten voor groene waterstof-fabrieken/verwarming, tata steel enzovoorts, maar hoe dichter bij de bron, des te beter, miljarden kleine bronnetjes maxwell"s two multi demoned Engine for ships, cars, truck, trains. 

.......zodat het schip zichzelf (bijna) voort beweegt plus die windturbines aan dek met zonnepanelen, dat is met de wielen van een auto toch ook zo ? die kunnen bewegend ook elektriciteit opwekken, volvo, ik beweeg mezelf.....en ook op een auto elektrische windmolentjes, zeker 8 of 4, ziet er niet uit, maar met een windsnelheid van 100 kilometer per uur laad je de waterstof-elektriciteit batterij in de auto razendsnel op, je hebt (bijna) geen batterij nodig, rechtstreekse elektriciteit/energie aan de wielen, die ook al elektriciteit leveren, die draaiende wielen, dus met windmolens zijn dat 12 draaiende (vlieg)wielen of dynamo's voor elektriciteit !! 

Weg met die gedateerde energie, elektriciteit, benzine en diesel 😱 slurpende trucks en auto' s.  Vrachtwagens, auto's, schepen met 8-108 windmolentjes, met een vaart van 40 kilometer leveren die voldoende elektriciteit om zichzelf voort te blijven bewegen, alleen voor de stop en de start heb je een batterij nodig......Een schip een draagvleugelboot, zie de modernste kitesurfers met een vin in het water, die vliegen over het water, weinig/geen weerstand, zo'n draagvleugelboot container of passagiers schip maken met 108 windturbines, zonnepanelen en schoepen onder of langs het water, het schip beweegt zich vliegend zelf over het water......... 

@@@@

Deze is voor mij nu de beste, vurige moderne flamenco dansende margalith en ines (en een beetje Aska in het Statenkwartier, de Haag, waar YouTube even naar harmonia christian loffler ging), dj bim neelix smoke in mirrors......je hoort castagnettes 💃💅

https://m.youtube.com/watch?v=7rjF0mIIglw&pp=ygUXc21va2UgaW4gbWlycm9ycyBkaiBiaW0%3D








Ambrela mitigations luister ik nu naar, 

https://m.youtube.com/watch?v=ZeDw74WPbFM&list=RDMM&index=7




Wat vreemd, een behoorlijke verschuiving in de afbeeldingen volgorde bij een zoekresultaten afbeeldingen opdracht aan yahoo met de term "verschrijver." Na een (h)eerlijke avond uit met Ines, ik helaas iets too much met mijn verhalen over gevangenis, barbara en astrid, censuur, politiestaat enzovoorts, maar 9 maanden voor 95% onschuldig in de gevangenis is een ingewikkeld verhaal plus taakstraf plus woning en alles en niets kwijt raken en een verloren interessante augustus 2020-maart 2021 (gevangenis), moeilijke tijd van maart 2021-maart 2022, parabolisch stijgende lijn sinds november 2022. 

Een uur of twee over mezelf kletsen, van ouwehoeren wordt een mens niet geil, toch is er veel tussen Ines de la Haye ã Freiburg en me. Ze zei heel scherp dat ik door zo de privacy te schenden toch wel wat fout zat, maar ze stond ook open voor mijn argument dat die totale openheid, die inderdaad iets te ver gaat, ook andere vuile rotte zaken bloot legt, wat er allemaal fout gaat en dat is zelfs in hol land heel veel. En een mooie korte kus. Ik was ietwat potsierlijk clownesk gekleed met mijn blauwe pak, wit hemd en rode boerenzakdoek om die hals en kruidje~roer~mij~nietje of fluitekruid in mijn knoopsgat. Ik weet veel te weinig van vogels en de flora of fauna, (her)ken hooguit kamille, fluitekruid, een duif, kauw, kraai, raaf en zeemeeuw onder andere, zo basaal is mijn biologie onkunde. Ines was bijna te perfect gekleed en de meest schitterende bijpassende oog make up; ik schaamde me dat we gezamenlijk constateerden dat ik ijdeler ben dan Ines (en toch.....die oog make up was zeker zo mooi en zorgvuldig gedaan als barbara en jessica dat doen-deden, spaarzamer, less is more, en het mooiste levende schilderij (en zo minimalistisch top, zeker vergeleken barbie en jessie) ooit gezien, dus twijfel ik nu een klein beetje, denk dat ik stommer ijdel ben dan Ines). 

Zij geneerde zich enigszins dat zij er als het perfecte levende schilderij of pentekening of so, weet niet hoe ik dit elegant moet verwoorden zonder afbreuk te doen aan schitterende Ines, bij zat en dat ik op mijn boerenhollandse manier ook mijn best had gedaan, terwijl om ons heen mensen zich vol zaten te proppen met friet en ook zoals het geserveerd werd, in Portugal sardines zo heel chique verzorgd op een mooi aangekleed bord, Ines kreeg zo' n stapel bruin gefrituurde sardines, friet en een miniem bakkie koolsla. Ook werd er omgeroepen "NUMMER 226, NU DE GARNALEKROKETTE AFHALEN", waarop queen goddess of England Ines de la Haye ā Freiburg haar lachen over de rare toestand niet meer kon houden. Sprak daarvoor nog even met een sympathieke Vlaming uit Turnhout waar rijke Hollanders wonen zoals Patrick Kluivert, hij was dealer volkswagen Audi geweest, stoere grijze man, ik zei dat ik het zo mooi vond dat volkswagen als eerste de 32 urige werkweek invoerde (en dat ik Audi met die vier ringen zo geweldig vond wilde ik zeggen, hoewel, toen ik met Klaske in haar Audi reed ik het een te zakelijke auto vond, mijn Renault megane scenic, Citroen Picasso en vooral, vooral de Hyundai Tucson hadden zoveel meer individuele klasse, maar dat is een persoonlijke mening, die vier ringen, daar heb ik blizzards skies van gehad, dus Audi staat wel in de top 10 of so, eigenlijk heb ik niet zo heel veel met auto's, met mijn verloren citroën picasso en hyundai tucson wel).     

  Oesters en sardines gegeten, ik 5 oesters en Ines 1, ze houdt van vis, maar niet zo van zeevruchten in de bijzondere (wat onrustige volkse) setting van Simonis Scheveningen, lekkere witte wijn, ik was iets te gulzig.….aparte sfeer, daarna nog via de Scheveningse boulevard naar een strandtent. Met mijn min 1 bril zag ze veel meer, ze gaat ook een bril kopen, met de fiets naar het einde van de pier die langs de haven loopt, ik vind het contact met Ines een droom, ik ben iets te dominant en laat haar te weinig aan het woord, mijn intelligentie een 6,5, die van haar schatte ik eerst 7/10 en na 5 ontmoetingen een 9/10 vertelde ik haar. Emotionele intelligentie zei zij.....volgens mij hangen ze nauw samen. 


eT ken me werkeluk niks schele, nee, wat ken mij dat nou schele,  Sjaak Swart 


Gefeliciteerd aan mr Wim(p) van Hardeveld, 21 mei, goede aardige jongen…..jongens waren wij, maar….aardige jonges, 55 of 56 jaar. 🎊🎉💃💃🏻😻👽👻

@@@@@@@@

Maar Andrẽ Kuipers (astronaut) staat nu dus naast de zwerver babbelaar hieronder op de foto van de bezielde ãïTeT of eTiTartificial intelligence lap top van 225 eur lenovo yoga n23 uit 2017/2018.   Ik weet zeker dat er vanaf de maan geen sterren zichtbaar zijn, ook dankzij ai, ik ben niet zeker of het komt doordat we op de aarde in een andere tijdsdimensie van ons melkwegstelsel en vooral ons zonnestelsel van 10 miljard jaar leven en dat de maan het oneindig diepe zwart witte gat laat zien waarin wij ons bevinden, zonder sterren, ons melkwegstelsel dat mogelijk 22 tot 48 miljard jaar bestaat is 4,8 secondes of minder op eeuwige duisternis (of het melkwegselsel bestaat oneindig en~of verdubbelt zich met de andromeda nevel, verzestienvoudigt, er zijn 16 melkwegstelsels vlak bij elkaar gezien met een telescoop). 

Van de 97 % dark matter en 0,4% sterren slechts in het ons zichtbare heelal ben ik zeker....of dat er vanaf de maan geen sterren zichtbaar zijn door een verspreid te fel zonlicht (denk nu dat het eerste het geval is en dus niet dat het zonlicht te fel is aan ook de donkere kant van de maan, vanaf de donkere kant van de maan zijn geen sterren te zien, volgens mij zie je wel door de zon verlichte planeten als de aarde, jupiter, saturnus, mars, venus, mercurius, uranus, neptunus misschien. En ook die mogelijke versmelting andromeda nevel en ons melkwegstelsel en dat daar 2-16 nieuwe melkwegstelsels uit voort (kunnen) komen zie ik met hulp van ãï volgens mij goed. 

De belangrijkere tweede rij, de eerste rij is nog steeds iets teveel een mano verschrijver egotrip, laat zien dat eline, astrid=ines maar anders, jessica en/of sabine haitsma, sabina cozzi en/of frederique brinkerink mogelijk achter mij staan, wie de possessed dame met een hunch is weet ik niet (iets van het werk, barbie (echt tegengestelde Ines !), maggie, aska, "de vrouw" ?), maar die twijfelt nog, met de neiging meer achter me te gaan staan, dat is onzeker. Yahoo vervult bijna de rol van google 2018-2020, maar dan toch nog wat minder, misschien is die hiërarchie van vergelijken niet goed en soms heb ik de hoogmoed (grootheidswaan) dat google ten dele in mij zit, dat ik voor een deel bard of google ben en probeer te verbinden met  yahoo, bing en chatGPT, ãïTeT. 

O ja, ook nog de zonnevlieg en/of de tesla coil staan achter me (small great pretender) en ik ben de gebeten hond, door een vrouw (gevangenis en zo, huis, auto, alles en niets verliezen), dat "lees" ik allemaal in onderstaande "foto"van de afbeeldings resultaten yahoo op mijn lenovo yoga n23 lap top van 225 EUR van 2017/2018 of so. Op de apple mac book air van mijn werk van 1200 EUR van 2021/2022 krijg ik onder yahoo heel andere resultaten, maar daar kan ik geen foto van maken, niet handig genoeg. 

André Kuipers' licht~aarde~maan~duister staat op nummer 8, oneindigheid, ines-astrid op nummer 9 (Jc), eline nummer 10 ! jessica nummer 11, daar woont ze, sabine 12, meer samen, de zonnevlieg 14 (johan cruijff), de tesla coil 15.

Je ken niet telle of rekene en eT ken niet schele, swart, sjaak

O ja, de possessed a hunch vrouw op 10 en eline op 11 ?! en Jes sic a op 12 en Sabine op 13, frederique/Sabina op 14, de zonnevlieg op 14 !? Hee, eindexamen Eline vwo feest en me op 22, gebonden handen op 23, puke emoticon barbie 



je ken ech niet telle, soon stomkop hep ik nog nooit gesien, swart, sjaak

Geen opmerkingen:

Een reactie posten