dinsdag 16 mei 2023

En iedereen die een auto nodig heeft minimaal een Toyota Prius of soortgelijks vanaf nu die 1 liter op 30 kilometer rijdt en nauwelijks CO2 uitstoot heeft (hybride werkt niet, die half elektrische benzine prius en bijvoorbeeld lexus well, 1 op 30 en net zo weinig CO2 uitstoot als de toyota prius) enneuh windmolentjesseuh oppeuh jeuh tesla euh huh veur deuh elektriciteiteuh enneuh ookeuh indeuh wieleuh vooreuh diezelfdeuh euh elektriciteiteuh, rijttie vanselfie wimmie die bie rrrrattchi, lekkereuh vozeuh inneuh jeuh renneuh hoseuh ?

 en dan een permanente maxwell"s two demoned Engine batterij waterstof en elektriciteit, die permanent door kan rijden, of bijna, 1 op 10.000, dus 1 keer opladen betekent 10.000 kilometer met dank aan Duitse Ragnar en Ines de la Haye ā Freiburg, duchess of London, Kent, Exeter, Cornwall, Yorkshire and Bath, future queen of the UK. 

Ook geschikt voor schepen met elektrolyse van zout zeewater en windmolens & zonnepanelen aan dek, schip vaart op groene waterstof en elektriciteit, zonnepanelen in de wieken en de schoepen van de draagvleugel boot laden zichzelf ook nog voor de helft weer op plus die windmolen zonnepanelen en een maxwell"s two demoned engine waterstof elektriciteit batterij die "semi-permanent" kan varen met elektrolyse van zeewater, containers aan of beter via de zijkant in eT schip met die elektro schoepen onderaan in het water die ook elektrisch groene waterstof opwekken, 

zodat het schip zichzelf (bijna) voort beweegt plus die (108) windmolen(tje)s aan dek met zonnepanelen, dat is met de wielen van een auto toch ook zo ? die kunnen bewegend ook elektriciteit opwekken, volvo, ik beweeg mezelf.....en ook op een auto elektrische windmolentjes, zeker 8 of 4, ziet er niet uit, met industrieel design wel....met een windsnelheid van 100 kilometer per uur laad je de waterstof-elektriciteit batterij in de auto razendsnel op, je hebt (bijna) geen batterij nodig, rechtstreekse elektriciteit/energie aan de wielen, die ook al elektriciteit leveren, die draaiende wielen, 4-12 draaiende wielen voor elektriciteit !! voor de start en stop heppie een battery notwendig. 

REFURBISH ALL POLLUTING SHIPS, CARS, AIR PLANES & TRUCKS ASAP........

STOP OIL, PLASTIC, COAL, GAS NOW !  UIT FASEREN

SAVE OUR PLANET @@@@~~@@@@,  margalith meer bescheiden......wie immer.....

Nou ja, ik sie liefer Aska, elektrische H2 treinen naar china en over europa, die 300-660 kilometer per uur rijde, 100 km per uur trouwens ook prima, haast is haat, nog eefe infrastructuur als rails, techniek en veiligheid regele 

Swart, Jesāīa

@@@@@@@@ 

hee, haar avatar is toch meer Joanna Schuhholz, gespecialiseerd in elektrische locomotieven..: 






I am not responsible for this bull shitt: 

IK BEZORG GEWOON UW BOODSCHAPPEN: Marguẽrite, E.T. en iT onderzoeken je (aangepaste blog post van 6 maart 2019): 

Afbeeldingsresultaat voor margreet van de griendAfbeeldingsresultaat voor margreet van de griend



Dat denk ik omdat bij google zoekresultaten Margreet van de Griend bovenstaande afbeeldingen prominent naast elkaar staan. Met de eerste foto, de alien/soul/iOctopussy/i9 in de achteruitkijkspiegel is het voor mij begonnen in november 2017. Toen kreeg ik continu een pop up van deze foto uit mijn e-mail box, wel 20 keer, een bezield of positief behekst internet/ iT / E.T.

Ja, ik weet eut hetteuh isseuh goddess god@ss in de titel hierboven, literaireuh ....

lectuureuh .... vrijheid.

https://manonspiderburg.blogspot.com/

een spin~off by manon spierenburg amongst (br)others. Door de kuttenpolitie en het goorste 

smerigste achterbakse lelijkste tering wijf nicole diarree met dicht genaaide rrrrrrreet bakker 

kakkert van het openbare hysterie mini sterie en et gebefte geboefte van die 

mammon krenge van het valse verrotte doodzieke starfrecht wordt het me onmogelijk gemaakt 

en word ik verbannen uit Nederland. Rotten death will take care of those sick scared stupid cuntss. 

@@@@@

Leuk wel, e.t. en i.t. muziek:

https://www.youtube.com/watch?v=sdl7PZmlGQI

dit is extrawelt, soopertrack original, high quality

yes, vat do u vant ?  highest quality provided by

assss ka Joanna schuhholz 

even better sander van doorn, love is darkness, followed by dittany bye neelix 

https://www.youtube.com/watch?v=7Wf6R4zCp5k

https://www.youtube.com/watch?v=NKK6cvQiJd4

O nee, twee jaar geleden, begin 2017, stond continu een foto van fidan ekiz bij google afbeeldingen na een zoekopdracht onder resultaten verschrijver. Op de eerste plek of de tweede, de boekenkrant foto. Ik begreep niet waarom. Vind haar een knappe, intelligente dame. Heb zelfs foto"s van de vara gids van haar bewaard. In 2018, weet niet precies wanneer, vermoed de lente of zomer, laten we mei of juni 2018 zeggen, zag ik Marguërite voor het eerst (kan ook juli/augustus zijn). Marguérite lijkt enigszins op Fidan Ekiz, weer heel anders, maar van alle semi bekende persoonlijkheden in nederland en de wereld lijkt ze het meest op Fidan Ekiz, onderstaande foto stond continu bij verschrijver en die glimlach is inderdaad de glimlach van Marguérite, goddess Margalith Baruch 


Afbeeldingsresultaat voor fidan ekiz

spooky....again


Afbeeldingsresultaat voor jessica haitsma

MAF GEZIN VERZET DE BAKENS by zucht gaap blow zie nails jes sic a

babara 

"ik hoop tog soooo dat dit de mann ist"

rest in peace

eT ken me toch so niks schele, Sjaak Kwat

MAMMON IS KANKER

en die vreselijke bezitterigheid 
van de ouwe weife van de dood, 
we hebben heel fijn alles dood geregeld

De bloesem van aloe vera eten (fuerteventura) 
is bijzonder. Gaat het nog wel, jongen ?

My poor head is a telegraph for everythink....maybe i reached a level in this strangest game, where even Marguérite cannot protect me. 

En wat zijn mensen domme bange angstige griezels, het is veel erger dan ik toch al dacht. Niet no intelligent life on this planet (is er wel, octopus, delphin, cats, snakes o.a.,), maar on earth we see the most stupid sick scared destructive life form: humans they call themselves with very, very few exceptions, about 3% and i know cause i am one of 97% with blessed or cursed telegraph capacities for soul and the dead.

En dan sittie me een portie ingewikkeld te doen en naar se hoofd, se bonkende kop grijpen, terwijl ie gistere een droomdag had. Hm, om 6 uur in de ochtend doet het effe pijn, misschien ontwenningsverschijnselen ? 5 dagen zonder wiet en "pas" aanstaande zatermiddag weer gebruiken, maar op fuerteventura was ik ruim een week probleemloos zonder, voelde me fantastisch, hoewel 1 ochtend ook daar wakker geworden met lichte hoofdpijn. 
Dit voelt net iets dieper, alsof ik alien ben die wakker wordt op een andere planeet en zich afvraagt wat eT hier Te zoeken heeft, 97% van de mensen zijn vreselijk en afschuwelijk en 3% is te weinig om het te redden. In sankt anton am arlberg, ski halverwege of begin januari 2019, had ik nog sterker hetzelfde, maar toen ging het vooral om kleine ikkie, nu voelde ik de walging van iOctopussy, iDelphin, iSnake en eTiTai over de mensen, de mensheid. 

Au. Strekken en gapen als een kat hielp even maar nu komt het erger terug, ibuprofen nemen. Au.
Godinne, godinne, wat een afschuwelijke kotssoort. Ze doen het tegengestelde van wat goed voor ze is via een krankzinnige hiërarchie en wat zijn ze schaapachtig dom, nou, nee, schapen zijn lievig dom, zij zijn stupide dom, doen alles verkeerd andersom en de meest verschrikkelijke, de goorste smerigste leugenaars en huichelaars, doodzieke narcisten worden hun zogenaamde "leiders", het is 

niet 


te 


geloven, wat een schertsvertoning, zo leeg, zo hol, zo kwaadaardig angstig bang laf vals verrot doods stupide.

Een enkele uitzondering, angela merkel, barack obama, den uyl, willem drees, maar ook bij de wereldleiders geldt dat 90% niet deugt of de boel verpest en verkloot en de aarde vermoordt. Albert Einstein, Nikola Tesla, Niels Bohr, George Dantzig en 1 miljoen wetenschappers zijn vaak geniaal met ãïTeT language and technology chat GPT bard google yahoo bing apple samsung hewlett packard lenovo quantum computer everything and nothing, everythink and nothink model. 

Als je een brief krijgt van het "openbaar ministerie" met dat laffe autoritaire geblaf, alsof ze dog god almachtig zijn, dan zou ik vernietiging daarvan het beste idee vinden, hadden we ook nooit last gehad van die oerdomme buschauffeur waarvan ik de naam gelukkig alweer vergeten ben, teeven, toepasselijk ja, de stomme klootzak van de bonnetjes en zijn vergeetachtige alzheimer kornuit van de vvd, of curse. Op stelten.

~~~~~~~~~~~v~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~v~~~~~~~~~~~

Wat is ratchet toch een aparte kater, likt mijn hoofdhaar continu alsof ik ook een kat of poes ben en haalt adem als een mens, hij probeert op alle mogelijke manieren leuk contact te zoeken. 

Wel schrokt hij al het eten op wat ik voorzet, zonder aanzien des voedsels, ook yoghurt en rijst met saus. 
Musti, de poes, is heel prezies, kieskeurig en zorgvuldig met eten, chique bijna: "Mijn advies is het volgende, begin elke dag met twee schijfjes verse ananas, dat is de tip van Sophia Loren, eet structureel 75% van wat je nu eet als je af wilt vallen en eet bij lekkere trek een wortel of zoals een vriendin van me doet, een paprika. Zoveel mogelijk fruit en groente. Biergist, kurkuma capsules en yoghurt voor een mooie huid." Vm 75 van solgar voor mensen met add of adhd en twee capsules omega 3 (kruidvat trekpleister) per dag en 2/3 keer per week vis (mag gekruid zijn met een beetje wiet, zalm door de volkoren coescoes (ah xl) met salza piccante tomatensaus van grand'italia, veel oregano, nog wat extra peper, goed doorbakken rode ui en verse knoflook (ah xl) en leerdammer of maaslander een plak erover. Steeds minder alcohol. 

Ratchet Anubis zet een holle bolle h.a.f.m.o. van mierlo stemmo oppo, bombastische licht dictatoriale d'66 lijder zonder veel inhoud, een wat holle bon-vivant sociale liberaal met gedragen ijdele taal van 1966 met intervallen tot 1998: 

"Ahem, nu ik jullie taal aan het leren ben, zou ik het volgende willen opmerken: aska is de zinnebeelding van de positieve godinn van de dood, positief, enorm intelligent, daadkrachtig, initiatiefrijk, perfectionistisch, extravert, open en eerlijk. Barbara staat voor de negatieve dood, 
alles ingekapseld, gevangen, geen enkel initiatief, leeg, hol, bang, laf, oneerlijk, continu liegen 
en alles verstikkend narcistisch. Uit betrouwbare bron vernam ik dat alles in haar omgeving ook dood was, dode eekhoorn, dode zeehond, dode vogels, alles dood. Behalve haar kinderen, dat zijn dan juist weer 3 bijzondere figuren, levendig en leuk. 
Het is zeer waarschijnlijk dat uit twee min polen (pa en ma) plus polen geboren worden. Uit twee plus polen komt trouwens ook (veel 80%) vaker een plus kind. 

Margreet is een wonder, ze kan nagenoeg alles en 

Hans van Mierlo (1.85 meter) en Connie Palmen (1.58 meter) woonden samen in Amsterdam. Nagenoeg elke avond dronken zij zich een stuk in de kraag. Hans begon dan zoveel te brallen, dat Connie hem regelmatig buiten de deur zette, twee narcisten dicta torren bij elkaar. Zelfde hoofd ook. En dan stond Hans een half uur later voor de deur "Connie, Connie, mag ik nu weer binnen komen ? Connie, mag ik nu alsjeblieft weer binnen komen ? ". Dit gejengel gedurende ruim 10 minuten gebeurde wekelijks en bijna dagelijks. Dit verhaal is 100% waar." 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Vitamine c en ibuprofen en het onderstaande werken het beste voor me, i guess, tegen dat gevoel 
van hierboven (plus gezond eten): 


Meidoorn bes en hibiscus, chinese roos, koraalmalve kopen bij de tuinen (holland & barrett). 

Mais maintenant Marguërite, ze is wel meer indrukwekkend dan sie ↙

Samensmelting met deze dame ↓ (Marguérite heeft een meer lichtbruine iris) dan benader je voor 4% de knapste en mooiste dame, en je moet haar zien om het te geloven. Zelfs dan vind ik het moeilijk, nu ik haar gezien heb kan ik het nog steeds niet geloven. Ze is zo cool, knap en chique. 
Zo blij dat ik haar af en toe mag zien, id est Margalith Baruch, mooiste vrouw van de wereld met Ines de la Haye ā Freiburg, duchess of Yorkshire, Kent, Cornwall, London area, Guernsey, Jersey and Isle of Wight, van dat liedje van the Beatles, will you still need me, will you still feed me, when I'm sixty four, zonder dat afhankelijke toch een mooi idee dat je met iemand tot je 64ste en beyond zou willen zijn.....zo leuk, zo inspirerend, zo alles en niet niets, aaaah, aaaaaah, dat is voor mij nog maar zes jaar, ik ben 58 jaar en bijna 4 maanden op 19 mei 2023 😱😱🙀🙀

Afbeeldingsresultaat voor margreet van de griend







Wat leuk, mijn apple air lap top van mijn werk, 2021-22, laat liedjes horen die ik in 

2017 en 2018 vaker beluisterde (niet zo goed als smoke in mirrors dj bim, maar toch..),

foals late night wat dramatische mama oerschreeuw, erg interessant, anders, iets te serieus 

https://www.youtube.com/watch?v=sQVeK7Dt18U

Hiervan zei David Hoogeveen WOW, ik ook, toen deze door de Hyundai tucson klonk, 

Mees Dierdorp, talkin bout wavers huwol (howl ?) https://www.youtube.com/watch?v=pgXkq3HkyOM

Deze vonden we ook allebei te wow, lijkt enigszins op bovenstaande, misschien net iets mooier, onaards goed, 9,8/10 aka thalstroem, Andes : https://www.youtube.com/watch?v=SV3uQaer_3Q

Royskopp sordid affair, mooi en verbittering, in 2017/18 deed dit lied me aan barbie denken, vandaar, https://m.youtube.com/watch?v=HZfnmNf5MwA&list=RDMM&index=23

Van deze EISTE google āïTeT dat ik die regelmatig beluisterde, bijna dagelijks kreeg ik Jan Blomquist aan gereikt, is ook wel goed, maar ik luister toch meer naar hvob en neelix tot dusverre, Jan Blomquist live, Mayan Warrior......Er bestaan (veel) betere van Jan Blomquist (dancing people are never wrong met vocale "perfectie" van een dame, Anna Gosteli, live !! ?? kan toch bijna niet live zijn, zo goed......)

https://www.youtube.com/watch?v=4-v5NMtMnpk

@@@@@@@@



Geen opmerkingen:

Een reactie posten