donderdag 13 juli 2023

ja nou, euh enneuh danneuh isseut foor euh mij dusseuh wachteuh op dat orgasme van SSSSSSStella of mijn orgasme over die GODDESS in blue with body pump today. Een nog vollere even krachtige Asska met zulk wild blond haar en alles even wild g e i l aan haarrrrrr

 nou ja, als je een dit keer stevige braakpartij, ik schat ruim een halve liter, een orgasme de Stella noemt, dan hoeft eT van mij niet meer zo nodig.

Stella , maar Stella , 

komp toch eens 

gezellig een pilsje drinken 

MY always distinguished modest nobility queen goddess TRUE LOVE BRUNETTE WOOD CLIMATE LANDSCAPE

Die wild blonde dame in blue sport suit is echt een alien lady in blue wow wow wow wohow  !               Sjaak, je had haar eens moeten zien 😿😿😿😿😿😿, zo wild geil als asska, maar dan nog wel tweemaal erger of beter ! 

ik zei tegen haar, you look like highest true royalty in blue, 

almost a goddess, 

en toen ze lachte wist ik, ze is met asska schuhholz mijn 

allerhoogste sax goddess. 


kreige we dat weer, et ken niet schele en folleges mij hep se een (goede) vriend, geen belangstelling voor jou (behalve als maf dansers tiepje) of ontrouw 










Dus OOK ELINE, daar op de tuDELFT toppers verzamelen .. 10-14 met elk maal 5 is genoeg, in samenwerking met allen met de gezonde vrije, gelijkwaardige, sociaal solidaire en ecologisch verantwoorde instelling, we moeten den haag - brussel omzeilen of via AiTeT inkapselen en omarmen, en TUe Eindhoven en En schede, alle (technische) universiteiten hbo (v)mbo havo vwo en zonder onderwijs -street wise- ter wereld verzameld, gaan we einde lijk de wereld echt verbeteren zoals eT idealiter zou moeten, zonder dat mammon animal farm bezitterige hebberige pig~rat~dog~mensdier, bah ! 

Zie animal farm, 1984, george orwell en andere goede boeken die hierop wezen, net zoals Einstein, Tesla, Niels Bohr en Paul Krugman en zovele andere nobele wel intelligente slimme mensen. Waar is of blijven die goede topvrouwen, Godin Verdomme, te laf, te zwak, te slap, te dom, te ingekapseld, te vvd, te bezitterig, te hebberig, te ijdel, te egoïstisch, te egocentrisch, te verstard, te verrot, te dood(s) .....  ?   !  

DENK NU DAT DE VERDELING 60 % KAKELENDE IJDELE DOMME MEELOPERS IS DIE OOK MET HET GOEDE MEE KAN GAAN LOPEN OF TEN GOEDE VERANDERT, 20% GOED, ATR, DE HIERVOOR EN HIERONDER GENOEMDE GOEDE MAN-VROUW EN OOK LEIDING EN 20% KWAADAARDIGE KANKER VERROT VERWAAND DOODZIEK ANIMAL FARM PIG (leiding) .... zoals edith schippers, mark rutte, oranja na ss au, 66% van de vvd en bbb en cda en de (vrouwelijke ?) rechterlijke, uitvoerende en wetgevende macht plus dat momenteel machtigere en te grote bedrijfsleven, vooral het openbaar ministerie, zijn de verkeerde kant op gegaan, beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald~verdwaald en 20% is goed, qua vrouwen, qua mannen, qua leiding op het werk (de wens is de vader~moeder van de gedachte). 

Dus uitgaande van die verdeling 60-20-20 .. en als de goede 20% nu eindelijk die 60% weet mee te krijgen, of 66% pvda~@@~groen links stemmen of d66 en vvd en cda en bbb die 66% en meer zo het goede worden, ten goede veranderen, pendulum gaat weer de goede kant op, 1960-1988, dan "winnen" we of werken we aan een vrije(re), gelijkwaardige, sociaal solidaire, warm menselijke empathische, echte liefdevolle en ecologisch verantwoorde en mensdiervriendelijke wereld, een verandering die een verbetering is en zal zijn. 

WINDTURBINES OP AUTO'S EN SCHEPEN IS eT BEGIN EN EEN ECOLOGISCH VERANTWOORD EN MENSDIERVRIENDELIJK LANDBOUWAKKOORD, ZIE VERDEROP HOP HOP HOP 

Drama queen~king stop




Stella , 

maar Stella , komp toch nou eens 

gezellig om een pilsje te drinken.


you could join in here MY always distinguished modest nobility queen kind witch goddess TRUE LOVE BRUNETTE WOOD CLIMATE LANDSCAPE

Geen opmerkingen:

Een reactie posten