vrijdag 7 juli 2023

“I have offended God and mankind because my work did not reach the quality it should have.” ~ Leonardo Da Vinci’s last words .. My fathers last words to me were ” i'm sorry ”, to this day I cannot fathom what for. ....W.C. Fields last words – I told you I was sick.

Bij ATR en in "De Haag" was het donderdag bekend dat het kabinet zou gaan vallen, het is dus (echt) een miezerig matig toneelspel van een stel gore smerige opportunistische mammon lijers, bovendien over serieuze principiële zaken zoals asielzoekers en, nog erger, een vernielde wereld vanaf 2036, ziende blind, horende doof(stom) stinkende schijt spreken.  

Van goed en slecht kiest dat kreng en smerige stront rutte (edith schippers als "strontbeschermvrouw pro stikstof pro verstikking van de wereld met olie en plastic en met een schijtbekkie de volksgezondheid vernielen", die rita verdonk voor hem weg werkte) nu al 4 kabinetten nagenoeg telkens het slechte smerige pad. De 20ste eeuw en het gedachteslecht van de vvd en mark kutrutte zijn dood, leve het leven, alleen hoe maken we er nu einde lijk definitief een einde aan, dat verrotte verwaande dooie kankerkrrrrreng, 

wat is die mark rutte een walgelijk smerig vies stinkend sschijtmannetje, verdomd vervloekt dood en doodziek kankerkrrrrrrrrreng 

 Hieronder een begin en het vrouwelijke gevoel zal nu toch weer qua pendulum de andere kant moeten op gaan, met de bbb en de afgelopen 30 jaar in gedachten en de langzame ontwikkeling in den haag gaat het nu nog niet goed. Het gaat ook door verschrijver en eline te langzaam, we pakken het weer niet slim en handig aan, weg met oude gedachten en vormen, maar dan moet er een goed pim fortuyn op staan of een attje kuiken met een ander soort charisma. Voor mij is haar huidige charisma top, maar er zit nog teveel fout in de knar van de varkenskipmens, ellende, die kortzichtige rechtse bbb, omarmen en links maken of vertalen naar niet kapitalistische ideeën van echte vrijheid, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit en vooral een ecologisch verantwoorde wereld waarin we het klimaat redden en wat dat betreft betekent bbb de ondergang, daarin zijn ze achterlijk stom, ze zien en begrijpen niks van energie en klimaat en hoe ernstig het is, kijken alleen maar naar geld en kapitalisme en hoe zij, bbb-ers en de bedrijven die boeren exploïteren weer nog rijker worden en blijven.  Ze zoeken daarvoor de verrotte oud vvd-ers en cda-ers op, van fred holle bolle teeven tot schande en schaamte henkie bleeker en tok tok tok kippie sjakie van der tak (kie), kots, kots, kots en begrijpelijk omdat deze krengen op die "machts"posities terecht zijn gekomen vanuit het rechtse dodelijke mammon kreng.   

Gisteravond rond 23.30 uur moest ik 1malig even een beetje braken, na het orgasme van Stella, het werd me teveel (stella en eigen prikkels want ik lijd nu een zeer (over)actief leven en ik had teveel gezonde dingen gegeten (gevreten bijna, net nog beschaafd, braken is niet beschaafd, op de fiets bovendien, al was het maar een heel klein beetje) maar nu MOET het ten goede gaan veranderen, anders is het te laat. HELP, HULP, AiTeT, we hebben een wonder nodig als een attje kuiken pim fortuyn wouter bos. Verdorie, Wouter Bos was zoveel slimmer en beter dan die smerige schijtbek mark rutte, een opportunistisch leeg "machts"politicus, voor dat misbaksel geldt alleen maar dat de aan alle kanten meurende en stinkende corrupte foute vvd aan de macht blijft, zelfs de liberale vrijheid beginselen verkwanselen we daarvoor  .... vvd :  de mammon elite partij voor gevangenschap en fascisme van de moralistische kapitalistische hebberige en bezitterige verrotte verstarde dooie kutkip edith schippers en bahbahra van de griend (de laatste heeft nota bene nooit vvd gestemd, bij mijn weten, maar door haar krankzinnige ijdelheid, hebberigheid, bezitterigheid en "ambitie" in het verkeerde, dr eigen kutkots ijdelheid, voegt ze zich naar de vvd en laat ze zich op se hondjes, op dr knietjes door walgelijke jan vvd ouwe lijk naaien met telkens wat speeksel uit zijn loshangende mond door ouderdom, wat er nog aan mankeerde was een sigaar naar zijn ouwe lijke kop .... maar dat hij Marten Toonder waarderen kon, dat maakte hem net nog wat mense lijk voor mij.....hij bleef maar herhalen dat barbara dr baantje als reetheer, raadsheer, aan hem als directeur van de onderzoeksraad voor de veiligheid met pieter van vollenhoven (i wanna fuck you, zie wim de bie 😟😂) te danken had dankzij een brief van deze pieter en dat geloofde dit serieuze mormeltje natuur lijk, 

 barbara kotskut van de griend, waar je Johanna zo gauw laat weet ik niet....  ziet en weet en hoort en begrijpt niks, een stinkend smerig kutschepseltje, de passieve laffe bange angstige zelfzuchtige ijdele egoïstische rot en kanker van hol land en de wereld).  




 



vliegtuig en bus, aldus david

Vooral de versie met Matt Damon, Jude law en Gwyneth Palthrows, maar ook die met Alain Delon en het boek van Patricia Highsmith, zo'n mooie duistere sfeer maar ook die van bijna gentleman oplichting, mijn favoriete detective en het is veel meer  (mooie karakterschetsen in een klein boek van hebzucht, jaloezie, ijdelheid) met ook een interessant vervolg, Tom Ripley getrouwd wonend op een fraai buitenhuis, bijna paleis, vlakbij Parijs, dankzij zijn mooie, rijke en chique vriendin en tom ripley is ook niet onbemiddeld. 

Hij, Tom, was dus niet homoseksueel zoals in die film met Matt Damon, dat vind ik nogal negatief, nu lijkt het alsof de film homo's als moordenaars wil neer zetten, maar dat kan mijn eenzijdige negatieve interpretatie zijn ..... misschien wel dat mannen onderling geen leven scheppen en 1 vrouw met 1 vrouw op een eiland, dan komen er ook geen kinderen ......   mark kutterutte (homo of asexueel) en edith schippers (voor mij asexueel, ik voelde zo'n walging en weerzin toen ik in haar dooie ogen keek) hebben geen kinderen, misschien dat ze daarom vernieling van hol land en de wereld met en door bezitterig en hebzuchtig mammon kapitalisme voor staan en dragen ? Caroline van der plas, heeft die kinderen ? ja. Een egoïstisch en egocentrisch wat dommig weif, zoals rita verdonk, een potentiële vvd marionet, waarschijnlijk al ingekapseld door de vvd, maar dan niet zo anti buitenlanders ? want dat doet mark kutterutte hiermee, over de rug van arme asielzoekers de onderbuik van de telegraaf lezer bespelen : "dankzij de vvd en bbb minder buitenlanders" en daardoor meer (politieke) macht, nog sneller vrijheid, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit om zeep helpen, de rijken rijker, de armen armer, en vooral nederland en de wereld naar zijn mallemoer helpen door geldbeluste bedrijven, zie hieronder hoe shell, (olie)bedrijven en de vijf grootste boeren exploitatiebedrijven (blog post 6 juni 2023 op dit blog) de macht hebben en letterlijk holland en de wereld vernielen en vernietigen, heilig respect daarvoor bij de vvd en de domme hierarchisch ingestelde medemens of de kip in het hierarchische kippenhok van 80.000 kippen met 2 bedrijfsmatige vossen (of bedrijfsmatige wolven) erin .. in het echt zijn vossen en wolven niet slecht voor de ecologie en natuur) ...... maar Tom Ripley nog steeds tweeslachtig duister/licht doet in het vervolg aan oplichting met schilderijen, vervalsingen, mooi boek ook. 

 Dat die oliesjeiks, zoals die griezel mohammad bin salman al saoed die Jamal Khashoggi bruut vermoordde omdat hij, zonder zwaar beledigend te zijn, vraagtekens bij van alles zette, dat die kopieën van de mona Lisa of de echte hebben, niet van echt te onderscheiden, soms beter dan het origineel, waarde 1-14 miljoen eur op hun cruise schepen,

GORE SMERIGE MOORDENAAR BIN SALMAN AL SAOED, waar de vvd maxima op af stuurde om de oliebelangen (financiële belangen) van holland en zo veilig te stellen, hoeveel stinkende smurrie verdragen we toch van die verrotte valse dooie vvd en dat net zo verstarde verkankerde doodzieke "KUTKONINGSHUIS" met 4 miljard bezit ...... zo'n 20-40 oranja na ss au bezitten 4 miljard aan onroerend goed en shell en heineken aandelen.......die hele vvd bestaat vooral uit mammon miljonairs en john en linda de mol, kutkotsprogramma miljardairs, hoest en kots eT er maar allemaal uit, kotskut. 

De schande en schaamte over de moordende mammon animal farm kipvarkenrathondmens. 

Vooral ook in hol land. 

Medio oktober 2018 kwam kroonprins Mohammad onder grote internationale druk te staan als gevolg van de mysterieuze verdwijning van de dissidente Washington Post-journalist van Saoedische origine Jamal Khashoggi na het binnengaan van het Saoedische Consulaat in Istanboel voor huwelijksformaliteiten. Uit niet officieel bevestigde anonieme berichten, audio- en video-opnamen van Turkse autoriteiten ontstaat de verdenking van een liquidatie door een Saoedisch commando, waaronder zich enkele handlangers van Mohammad bin Salman al-Saoed bevonden.

Drie jaar later werd hij er door een voormalige topman van de Saoedische geheime dienst van beschuldigd in 2014 gedreigd te hebben toenmalig koning Abdoellah te vermoorden.[5]

Vanaf 7 oktober 2021 mag Bin Salman zichzelf eigenaar van de voetbalclub Newcastle United noemen. Met de overname van de club van vorige eigenaar Mike Ashley is een bedrag van 350 miljoen euro gemoeid.

Op 18 november 2022 kreeg Mohammed, vanwege zijn nieuwe rol als Saoedische premier, Amerikaanse immuniteit voor de moord op Khashoggi. De regering van Biden benadrukte echter dat dit geen vaststelling van onschuld was.[6]







U









Geen opmerkingen:

Een reactie posten